içine etmeyin olm topiğin.bi kahve içelim dedik bowlingten sonra zehir ettiniz şekerlide sevmem kahveyi işin yoksa at içine şeker tatlansın diye bekle
hayır birde üstüne üstelik garibim mod'um tuncer'imi kurban attiniz ya bu geyiğe hainsiniz olm siz yamyamsınız harcarsınız adamı bozuk para gibi giser lolipop alırsınız.
yürüyün abi toplayın çıkıyı wallacem ,forrapım toplayın pılıyı pırtıyı topikten taşınıyoruz abi
şamar oğlanına döndük karizma yerlerde....
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
tamam bi daha MODa girmekte yok lolipop almakta. ben hepinize eti CİN ısmarlayacam
tuncer bana artı bir yazar mısın? eşimde gelecek. ayrıca izmirden bir çift arkadaşım daha bizlere eşlik edecek. füsun ve mustafa. eklersen sevinirim. sevgiler...
Bak kızım Özlem: senin adın da belifeless, benim adım da gittardando. Böyle olmuyor, karışıyor, bundan sonra senin adın Belifeless Çelebi olsun. Ablacım iki dakka yerinde dur yahu! Bir de motosikletin olsa sen dişi ümmet kıvamında birşey olacaksın yahu!
Bu elde olmayan sebepleriniz benim bütün haftasonu hayallerimi suya düşürdü lodos paşam. Siz orda labutlarla uğraşırkene ben de burada lavuklarla uğraşayım bari (anladınız siz onu )
Abi gel de tanışalım lavuklarla birlikte uğraşalım
Gürkay gözünü seveyim ayağını denk al... Mod olmak her üyenin başına gelebilir, sakata gelme. Şimdi Skull okur yazdıklarını, ibret-i alem olsun diye seni MOD yapar, allah korusun... Aman aman evlerden ırak...
...Sergerdan...
herkes eşiyle sevgilisiyle geliyor damsız girilmicekmi bu organizasyona yaw
neyse 2 gün var daha bende bi hızlanayım bakalım yetiştirebilirmiyim 2 günde
selam mıllet bı aksılık olmazsa bende aranızda olmayı ısterım bakalım nasıp
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
racing iski,tabi ki yazarım,ne demek Sana + 3 yazıyorum,diğer gelecek arkadaşların sitemizin üyesi olmadığı için (ben öyle anladım) isimleriyle yazmayalım,yanlış anlaşılmasın...
chatkut,takma kafana,aramızda çift gelecekler kadar tek gelecekler de var
hakkatten otopark olayını nasıl çözücez bir yer belirleyip herkesin oraya koyması daha güvenilir olucak
Ride your way
Wallace,hedowich ben otopark olayını ayarlayacağım merak etmeyin.Shopping center kapısının orada geniş bir kaldırım var,oraya bırakabiliriz.Ben oraya 18:00-18:30 gibi gidip gereken düzenlemeleri yapacağım siz hiç merak etmeyin Siz gelin,gerisini bana bırakın
Wallace,helikopterle ben gideceğim için sen gelemezsin.Pist iki helikopteri almaz dedi hilton un müdürü.
ya dostlarım...hilton otelinin eşşek gibi otoparkı var,,bilmeyeninz yok herhalde..neden bu kadar problem oldu otopark????
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Sorunun cevabı yine yazdığın sorunun içerisinde gizli.
Hilton otelinin...
Bowling planet ın değil [Bowling planet bir Hilton işletmesi değildir.]
Geçen sefer gittiğimde sordum,bowling in müdürü otoparkımız yok dedi.Yoksa bende biliyorum hilton otelinin oto parkının olduğunuTekrar gerekirse elimden geleni yapar bir yer ayarlarım.Siz takmayın kafanıza.
gürkay,ne demek istiyon,senden organizatör olmaz bi mok bilmiyon mu diyosun bana
Ayarlıyacağım arkadaşlar oto park olayını,Allah aşkına bu kadar dert etmeyin artık.Sinir hastası oldum oto park oto park diye diye Mekana 1-2 saat erken gideceğim.Merak etmeyin,ayarlıyacağım diyorsam bir şekilde bir yer ayarlarımGerekirse motorların başında ben dururumYeter ki üzmeyin siz kendinizi
üzmeyin forrap'ımı ayarlıyacam diyor adam ya... alırım anahtarınızı park edecek motosiklette bulamazsınız ona göre olmadı ben masamın yanına koyacağım yemek yerken, şarabımı yudumlarken
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
aranızda olamayacağımdan dolayı üzgünümm..
akşam herkese iyi eğlenceler diliyorum
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
sanırımmm şu sıralarrr turnuva başladııı
herkes kaç lobut deviricem derdinde
şeytanınız bol olsun arkadaşlarrr
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
şu sıralar sanırım lobutlar sağa sola uçuşyodur,aman arkadaşlar sağlı sollu düşük banketlere nişan almayınt-shirt almak istiyorum!il grubunda var ise bana msj atabilirmisiniz!çok özür dilereyerekten!
bayrağa uzanan eller kırılsın!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)