Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

[İzmir MT] 22 Haziran Ödüllü Bowling Turnuvası ve "Tshirt ümü ver artık" buluşması

REKLAM ALANI
    racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı gürkay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    girenler çıksın bakalım şu MOD'tan güzelse bizde gireriz yaniiiiiii
    ne gürkay çaybahçesi mi sandın? öyle lap diye girilmez. bunun bir adabı var de mi? serkan söylemezse tuncere soralım bu işleri. en yakında o var. değil mi mod'um?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı racing iski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne gürkay çaybahçesi mi sandın? öyle lap diye girilmez. bunun bir adabı var de mi? serkan söylemezse tuncere soralım bu işleri. en yakında o var. değil mi mod'um?
    abi lodos girdiyse zor çıkar şimdi bu mod dan. adam keyif adamı. nargile çay kahve derken biz kapıda bekler dururuz. en iyisi birine bakıp çıkacam deyip girmek içeriye.

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    içine etmeyin olm topiğin.bi kahve içelim dedik bowlingten sonra zehir ettiniz şekerlide sevmem kahveyi işin yoksa at içine şeker tatlansın diye bekle
    hayır birde üstüne üstelik garibim mod'um tuncer'imi kurban attiniz ya bu geyiğe hainsiniz olm siz yamyamsınız harcarsınız adamı bozuk para gibi giser lolipop alırsınız.
    yürüyün abi toplayın çıkıyı wallacem ,forrapım toplayın pılıyı pırtıyı topikten taşınıyoruz abi
    şamar oğlanına döndük karizma yerlerde....
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Motosikleti
    tamam bi daha MODa girmekte yok lolipop almakta. ben hepinize eti CİN ısmarlayacam

racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tuncer bana artı bir yazar mısın? eşimde gelecek. ayrıca izmirden bir çift arkadaşım daha bizlere eşlik edecek. füsun ve mustafa. eklersen sevinirim. sevgiler...

gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    Alıntı belifeless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben o tarihlerde boluda olacağımmm
    katılmam mkansız ne yazıkkii
    şimfifrn şrytanınız boool olsun arkadaşlarr
    Bak kızım Özlem: senin adın da belifeless, benim adım da gittardando. Böyle olmuyor, karışıyor, bundan sonra senin adın Belifeless Çelebi olsun. Ablacım iki dakka yerinde dur yahu! Bir de motosikletin olsa sen dişi ümmet kıvamında birşey olacaksın yahu!

Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizde geliyoruz...tişörtleri alıp hemen kaçacağız
    bu arada marmok iptal arkadaşlar; gürkay'ın özel durumu :( iskinin motoru satması, :( mecit'in işe başlaması :( veee en önemlisiiiiii !!!
    bowling turnuva tarihininde çakışması bizim geziyi iptal için yeterli sebepler...

elde olmayan sebepler hariç(ki inşallah olmaz) firesiz MANİSA-MT orada olacak hepinizi özledik turnuva bahane arkadaşlar....
    Bu elde olmayan sebepleriniz benim bütün haftasonu hayallerimi suya düşürdü lodos paşam. Siz orda labutlarla uğraşırkene ben de burada lavuklarla uğraşayım bari (anladınız siz onu )

Alıntı toni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    EE o zamanda bana Marmok ta bol bol resim çekip siteye koymak kalıyor..Yinemi yalnız kaldım ...Ben perşembeden (Marmarise)yola çıkıyorum hatta yolda zeytinliovaya uğrayıp öğlen yemeğinide beleşemi getirsemki? .Bu turnuvayıda kesin Gürkay alır..Adam ballı abi..Sizlere bol bol eğlenceler.Yafs bu fiyatları burda belirtiyosunuz valla İstanbul MT çıldırıcak yine..Selam ve saygılar
    Abi gel de tanışalım lavuklarla birlikte uğraşalım

Alıntı gürkay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    girenler çıksın bakalım şu MOD'tan güzelse bizde gireriz yaniiiiiii
    Gürkay gözünü seveyim ayağını denk al... Mod olmak her üyenin başına gelebilir, sakata gelme. Şimdi Skull okur yazdıklarını, ibret-i alem olsun diye seni MOD yapar, allah korusun... Aman aman evlerden ırak...
    ...Sergerdan...

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    herkes eşiyle sevgilisiyle geliyor damsız girilmicekmi bu organizasyona yaw

neyse 2 gün var daha bende bi hızlanayım bakalım yetiştirebilirmiyim 2 günde

leventkozcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x9 500
    selam mıllet bı aksılık olmazsa bende aranızda olmayı ısterım bakalım nasıp
    Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
    Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    racing iski,tabi ki yazarım,ne demek Sana + 3 yazıyorum,diğer gelecek arkadaşların sitemizin üyesi olmadığı için (ben öyle anladım) isimleriyle yazmayalım,yanlış anlaşılmasın...

chatkut,takma kafana,aramızda çift gelecekler kadar tek gelecekler de var

Motosikleti
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster

chatkut,takma kafana,aramızda çift gelecekler kadar tek gelecekler de var
    ne iş forrap tek mi çift mi oyunu oynamaya başladık.
    otopark konusunda bi gelişme var mı yoksa ben helikopterimle gelecem cuma akşam trafiğini hiç çekemem, hiltonun tepesine inerim nasılsa pist de var. ona göre haber verinde ayarlayayım kendimi

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    hakkatten otopark olayını nasıl çözücez bir yer belirleyip herkesin oraya koyması daha güvenilir olucak
    Ride your way

Wallace,hedowich ben otopark olayını ayarlayacağım merak etmeyin.Shopping center kapısının orada geniş bir kaldırım var,oraya bırakabiliriz.Ben oraya 18:00-18:30 gibi gidip gereken düzenlemeleri yapacağım siz hiç merak etmeyin Siz gelin,gerisini bana bırakın

Wallace,helikopterle ben gideceğim için sen gelemezsin.Pist iki helikopteri almaz dedi hilton un müdürü.

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne iş forrap tek mi çift mi oyunu oynamaya başladık.
    otopark konusunda bi gelişme var mı yoksa ben helikopterimle gelecem cuma akşam trafiğini hiç çekemem, hiltonun tepesine inerim nasılsa pist de var. ona göre haber verinde ayarlayayım kendimi
    abicim helikopterde çay servisi yokmuş sen o manzarada caysıız napcaksın,atla motoruna gel bence
    Ride your way

MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    ya dostlarım...hilton otelinin eşşek gibi otoparkı var,,bilmeyeninz yok herhalde..neden bu kadar problem oldu otopark????
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

gürkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MECİT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya dostlarım...hilton otelinin eşşek gibi otoparkı var,,bilmeyeninz yok herhalde..neden bu kadar problem oldu otopark????
    organizatör dediğin böyle her bi b..o...k bilecek yürü be mecitim biz oraya koyarız motorları.ben kendi evimde bile kaldırıma koymadım motorumu bide hiltonun önündemi koyucam orayaamma yaptınız haaaayer bizim mekan bizim
    bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:

Alıntı MECİT adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sorunun cevabı yine yazdığın sorunun içerisinde gizli.
    Hilton otelinin...
    Bowling planet ın değil [Bowling planet bir Hilton işletmesi değildir.]
    Geçen sefer gittiğimde sordum,bowling in müdürü otoparkımız yok dedi.Yoksa bende biliyorum hilton otelinin oto parkının olduğunuTekrar gerekirse elimden geleni yapar bir yer ayarlarım.Siz takmayın kafanıza.

gürkay,ne demek istiyon,senden organizatör olmaz bi mok bilmiyon mu diyosun bana

Ayarlıyacağım arkadaşlar oto park olayını,Allah aşkına bu kadar dert etmeyin artık.Sinir hastası oldum oto park oto park diye diye Mekana 1-2 saat erken gideceğim.Merak etmeyin,ayarlıyacağım diyorsam bir şekilde bir yer ayarlarımGerekirse motorların başında ben dururumYeter ki üzmeyin siz kendinizi

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    üzmeyin forrap'ımı ayarlıyacam diyor adam ya... alırım anahtarınızı park edecek motosiklette bulamazsınız ona göre olmadı ben masamın yanına koyacağım yemek yerken, şarabımı yudumlarken
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    aranızda olamayacağımdan dolayı üzgünümm..

akşam herkese iyi eğlenceler diliyorum
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    sanırımmm şu sıralarrr turnuva başladııı
    herkes kaç lobut deviricem derdinde
    şeytanınız bol olsun arkadaşlarrr
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

hbgp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda beat 100 cc
    şu sıralar sanırım lobutlar sağa sola uçuşyodur,aman arkadaşlar sağlı sollu düşük banketlere nişan almayınt-shirt almak istiyorum!il grubunda var ise bana msj atabilirmisiniz!çok özür dilereyerekten!
    bayrağa uzanan eller kırılsın!!!

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)