yaaaaa bende gelmekkk istiyorummm kim kaç lavık devirecekkkk
ama şehir dışındayımmm offffff
yaaaaa bende gelmekkk istiyorummm kim kaç lavık devirecekkkk
ama şehir dışındayımmm offffff
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
bakalım en çok kim devirecek murat bu lavukları(işlerim abi ben bu imla hatasını hiçbir güç durduramaz)
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
[QUOTE=Wallace;712888]işle kardeşim işle ama sanki o bilinçli bi işçilik gibi geldi bana. Lavuk temizliği mi yapacaz yoksa?????=QUOTE]
abi kurumuş bu lekeler porçözle temizlemek lazım suya yatırıp biraz kabartmak lazım
LAVUKları nasıl devireceğiz şimdiden bende başladım antremanlara savulun fark yaratmaya geliyoruz MANİSA-MT geliyorrrrrr.kömürde kahve içip manzaraya karşı semirmeye geliyoruz (ne miskin grubuz bea)
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Ulenn Ne Adamlarsiniz Abİlerİm Yaaa(wallaca-lodos),,mİllet Bowlİng Oynamak İÇİn Can Atiyor,,sİz Bowlİng Bİtsede,,gİtsek Kordonda KÖmÜrde Kahve İÇsek Dİyorsunuz...
Bİrde Nargİle Olsa O Manzaraya KarŞi,,,aman Aman Amannnn....
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
iyi akıl ettin MECİT MURAT unutma nargile olayını, bak şimdiden kafala garsonu en aynalısından ayarlasın nargileyi bowlingte kazanacağımız zaferin tadını doyasıya çıkaralım PASAPORTTA...cümbür cemaat denize dökelim kurtlarımızı hehe (kuruluyorum şimdiden moda girdim arkadaşlar uzak durun benden)
bu nargile olayına fikrimi değiştirip cumartsindende gidebilirim foçaya........
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
biri çay ve muhabbet mi dedi ? ? pardon ya bu ben değildim..kendimi wallacela karıştırdım
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
bir salgın mı yoksa bu wallace ?
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
serkan harbiden de senden uzak durmakta fayda var hangi MOD bu abi?
İski Abi bu ne moda girdim felan Aman diyim Serkan dikkat et abi bak İski söylemese farketmiycektimMod a girdim felan ne o öyle
moda girmek de ne demekmiş
Ride your way
girenler çıksın bakalım şu MOD'tan güzelse bizde gireriz yaniiiiiii
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)