Hadi ya,üzüldüm be duyulmaz
Başka zaman artık yenerim seni Tshirtlerini ayıracağım merak etme 1 small,1 de xxl tamam.Kendimi Manisa daki garson gibi hissettim
Hadi ya,üzüldüm be duyulmaz
Başka zaman artık yenerim seni Tshirtlerini ayıracağım merak etme 1 small,1 de xxl tamam.Kendimi Manisa daki garson gibi hissettim
duyulmaz ahmet,önce o disk kilidi ipimi sağ kulagının özengisinden sol kulagının örsüne bağlarım önce onu bil boş işler müdürü olma bowlinge gelince 2 sayıyla son anda elimden kaçtın havalanma hemen birde iyi yolculuklar polatlıdan özdilek lokumu isterim
Ride your way
Arabanın sileceklerini kaldırıp yazı yazmayı biliyon ama hehheheee...Ya bowling de köpeeen olsun.Ayıpsın.Sana kenya şekeri bi de Afyon lokumu getireyim tabi Mt yi unutmamak lazım.Arkadaş Mt de iki kilo lokuma tav olmaz.Neyse dayarız kenya kütürdek mevlana şekerini bakarız keyfimize.Etli ekmek getirme projem var ama dur bakalım.Ulen dinimiz imanımız yemek olmuş.
Polatlı,Ankara,Konya,İzmir güzergahından devam...
Lokumu getirmesine getirim sana ama kaybediyon,çaldırıyon ya da bakşaları yiyor.Sen yesen içim yanmıcak.Gelene kadar çözüm bul.
(-hedooo al sana lokum getirdim hadi aç da yiyelim
-Lan kendine almadın mı???
-Seni beni mi var hedo,aç pakedi hadi,bak cevizli aldım.
-Allah seni bildiği gibi yapsın
-Saol,su var mı???
boşuna uğraşma,o garson gibi kimse olamaz,hahahhaaa ya nasıl bi felaketten döndük haberimiz yok
iki çay,bi kola,size biber(murata biye diyodu) vaay anasını beeee ne adamlar var
:pr::pr::pr:
tuncay abi eğer geçerkerken uğramayacaksan bi daha uğrama erken çık hemen salmam ona göre
hatta sabahtan çık gel... bi karnını doyurayım bi çay kahve söyleyeyim abime ...
içim gitmiyorsa marmok'a NE OLAYIM...ama nasipten ötesi yalan
çok istedim diye oluyor herhalde neyse bizim yerimize de gez eğlen seneye inşallah.
çıkmadan bi ara beni abi haberim olsun kal sağlıcak ile ...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Katılım listesini hazırlıyorum,gelecek arkadaşlar ismini yazarsa sevinirim.Ben aklıma gelenleri ekledim,eklediğim listede ismi olmayan varsa,veya olupta gelemeyecek olan varsa söylerse sevinirim.
İsmini unuttuğum varsa şimdiden özür diliyorum,işteyim şuan aklıma bunlar geldi.Pek düşünmeye vaktim olmadı.
Saygılar
- wallace
- I BEN
- Özer + 1
- speedygirl şule
- ironline
- fuchs
- okram
- lodos
- Mecit
- Racing İski
- PHAETONW12
- Gürkay
- Hedowich
- Karakız
- rots
- ceyz
- chatkut
- mehmetcalli35
- Favorii
- Hayaletfilo
-
-
Sevgili Forrap,
Eğer bowling in Hilton işletmesiyle bi alakası varsa yani kiralanmış değilse benden selam söyle iskonto yapsınlar. Bi zamanlar ben de onlara iskonto yaptıydım.Bu işler sırayla
A blessing with the hands
Hiltonla alakası yok abi sanırımBowling planet işletmesine ait bir yer
Hilton un sahibi benim arkadaşım olur yoksaParis,biliyosun Paris Hlton...
Süt şişelerini karpuzla devirmek gibi bir şey aslında.Ben evde süt şişeleriyle antrenman yapıyorum.
sevdim tuncer'in idman şeklini tam benlik...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
arkadaşlar desenizya ben o gece iki t-şört kazanıcameeee masraflar çıksın abi git gel yakıyo meret kazanmak şart allah herkeze yardım etsin.benden çekeceğiniz var.görüşmek üzere selamlar
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
lodos,benim kendi tarzımda antrenmanlarım vardır böyle.Paraşütle atlama antrenmanım 2.kattan poşetle atlamakla başlar mesela,bu tarz şeyler.
Gürkay,seni yamuk pistte oynattırcam,ben mekanla görüşüp gerekli düzenlemeleri yaptırcam,yamuk topları verdirticem sana.Sen kazanama diye
FORRAPIM,,GERÇEKTEN HİLTON İÇİN ÇOK İYİ FİYAT AYARLAMIŞSIN...TEBRİKLER...
DAHA ÖNCE HİLTONDA HİÇ OYNAMADIM AMA UMARIM GÜZELDİR..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Abi üzgünüm ama fiyat konusunda ben pek bir şey yapamadım(tüm çingeneliklerime rağmen).Zaten fiyatlarda aşırı bir indirim yaptıkları için(tekil de de)pek bir şey yapamadılar,hatta hiç bir şey yapamadılar.Bu fiyatlar tek fiyat,300 kişi de gitsen değiştirmiyorlar.Ama fiyatlar zaten gayet iyi olduğu için daha fazla bir şey yapamamalarını da anlayışla karşılıyorum.Ama biz Türk lüğümüzü yaptık,2 lira bile dese bunlar için pazarlık yapardım,yaptım da ama etkili olmadı çingeneliğim
Ortam konusunda kuşkunuz olmasın.Oynayabileceğimiz en iyi yerlerden biri,mekan çok güzel.Yeni olması ve bulunduğu yer dolayısıyla oldukça da lüks bir yer.Her şey bir yana öyle bir yerde yemek yemeye dahi kalksanız 15-20 ytl en az kişi başı hesap ödersiniz.Fiyat ve mekan mükemmel...
Sadece bowling değil,masa tenisinden ateri oyunlarına,bilardo ya bir sürü alternatifimiz de bowlingin haricinde mevcut.
Ben mekana erken gidip oto park sorunumuzuda halledeceğim bir şekilde.Masaları ve geri kalan her şeyi ayarlayacağım.Siz yeterki gelinİsterseniz kırmızı halı dahi serdirtirim
tuncer kardeşim o kadar açıklayıcı konuştun ki cumayı sabırsızlıkla bekliyorum orda görüşmek üzere...
**************ergün************
bende diyorum bu sütçü neden zırt pırt forraplarda. abicim siz süt şişeleriyle çalışmaya devam edin ama bi işe yaramaz ben söyleyeyim. biz kavun karpuz ve başka şişelerle zamanında çok çalıştık.
ee o zaman forrapa söyleyelimde mekanda bolca lavuk bulundursun. ben bi topla en az 7 lavuk deviririm çünkü. birde giydirelim lavukları tam korumada uzun ömürlü olsunlar.
bak ya yaşlı kurt seninde kendine özgü antreman tekniklerin vardır da söylemiyorsun di mi burdan. dağda mesela gülleyle tavşan vurma gibi...
hadi gelinde hasret giderelim.
ooooo millet şimdiden havalara girmiş bile. kardeşim bu tavla değil toplarla lavukları devirecekmişiz ona göre. zaten MT tshirtleri senin için üretti kardeşim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)