Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

[İzmir MT] 22 Haziran Ödüllü Bowling Turnuvası ve "Tshirt ümü ver artık" buluşması

Motovento
    REKLAM ALANI
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hadi ya,üzüldüm be duyulmaz
    Başka zaman artık yenerim seni Tshirtlerini ayıracağım merak etme 1 small,1 de xxl tamam.Kendimi Manisa daki garson gibi hissettim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hedowich adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orda olmaya çalışcam yarın görüşürüz
    gel sen gel heleeeeee... maçın rövanşını burada ben alıcam senden.

Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bekliyoruz speedygirl şule,ironline la birlikte...
    yessss anladın sen onuu

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    duyulmaz ahmet,önce o disk kilidi ipimi sağ kulagının özengisinden sol kulagının örsüne bağlarım önce onu bil boş işler müdürü olma bowlinge gelince 2 sayıyla son anda elimden kaçtın havalanma hemen birde iyi yolculuklar polatlıdan özdilek lokumu isterim
    Ride your way

Motosikleti
    CBF 250
    Arabanın sileceklerini kaldırıp yazı yazmayı biliyon ama hehheheee...Ya bowling de köpeeen olsun.Ayıpsın.Sana kenya şekeri bi de Afyon lokumu getireyim tabi Mt yi unutmamak lazım.Arkadaş Mt de iki kilo lokuma tav olmaz.Neyse dayarız kenya kütürdek mevlana şekerini bakarız keyfimize.Etli ekmek getirme projem var ama dur bakalım.Ulen dinimiz imanımız yemek olmuş.

Polatlı,Ankara,Konya,İzmir güzergahından devam...

Lokumu getirmesine getirim sana ama kaybediyon,çaldırıyon ya da bakşaları yiyor.Sen yesen içim yanmıcak.Gelene kadar çözüm bul.

(-hedooo al sana lokum getirdim hadi aç da yiyelim
    -Lan kendine almadın mı???
    -Seni beni mi var hedo,aç pakedi hadi,bak cevizli aldım.
    -Allah seni bildiği gibi yapsın
    -Saol,su var mı???

Hadi ya,üzüldüm be duyulmaz
    Başka zaman artık yenerim seni Tshirtlerini ayıracağım merak etme 1 small,1 de xxl tamam.Kendimi Manisa daki garson gibi hissettim
    boşuna uğraşma,o garson gibi kimse olamaz,hahahhaaa ya nasıl bi felaketten döndük haberimiz yok

iki çay,bi kola,size biber(murata biye diyodu) vaay anasını beeee ne adamlar var
    :pr::pr::pr:

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    Alıntı toni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben perşembeden (Marmarise)yola çıkıyorum hatta yolda zeytinliovaya uğrayıp öğlen yemeğinide beleşemi getirsem ki ?
    tuncay abi eğer geçerkerken uğramayacaksan bi daha uğrama erken çık hemen salmam ona göre
    hatta sabahtan çık gel... bi karnını doyurayım bi çay kahve söyleyeyim abime ...
    içim gitmiyorsa marmok'a NE OLAYIM...ama nasipten ötesi yalan
    çok istedim diye oluyor herhalde neyse bizim yerimize de gez eğlen seneye inşallah.

çıkmadan bi ara beni abi haberim olsun kal sağlıcak ile ...
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Katılım listesini hazırlıyorum,gelecek arkadaşlar ismini yazarsa sevinirim.Ben aklıma gelenleri ekledim,eklediğim listede ismi olmayan varsa,veya olupta gelemeyecek olan varsa söylerse sevinirim.

İsmini unuttuğum varsa şimdiden özür diliyorum,işteyim şuan aklıma bunlar geldi.Pek düşünmeye vaktim olmadı.
    Saygılar

- forrap
    - wallace
    - I BEN
    - Özer + 1
    - speedygirl şule
    - ironline
    - fuchs
    - okram
    - lodos
    - Mecit
    - Racing İski
    - PHAETONW12
    - Gürkay
    - Hedowich
    - Karakız
    - rots
    - ceyz
    - chatkut
    - mehmetcalli35
    - Favorii
    - Hayaletfilo
    -
    -

okram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sky Team
    Sevgili Forrap,
    Eğer bowling in Hilton işletmesiyle bi alakası varsa yani kiralanmış değilse benden selam söyle iskonto yapsınlar. Bi zamanlar ben de onlara iskonto yaptıydım.Bu işler sırayla
    A blessing with the hands

Hiltonla alakası yok abi sanırımBowling planet işletmesine ait bir yer
    Hilton un sahibi benim arkadaşım olur yoksaParis,biliyosun Paris Hlton...

okram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sky Team
    Hiltonla alakası yok abi sanırımBowling planet işletmesine ait bir yer
    Hilton un sahibi benim arkadaşım olur yoksaParis,biliyosun Paris Hlton...
    Bilmemmi seni dilinden düşürmez

A blessing with the hands

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı okram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilmemmi seni dilinden düşürmez

ya şimdi yapmayın böyle şeyler. ben de tanırım paris hiltonu çok sevimli şeker bir bayandır. ve MT izmir fanatiğidir. belki o da gelir bowlinge. neyse şimdi asıl soru şu biz bu toplarla labutları mı devirmeye çalışacaz? bowling buydu değil mi? yoksa karıştırıyor muyum?

Motosikleti
    şehir efsanesi
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya şimdi yapmayın böyle şeyler. ben de tanırım paris hiltonu çok sevimli şeker bir bayandır. ve MT izmir fanatiğidir. belki o da gelir bowlinge. neyse şimdi asıl soru şu biz bu toplarla labutları mı devirmeye çalışacaz? bowling buydu değil mi? yoksa karıştırıyor muyum?
    Toplarla lavukları deviriyosun abicim evet evet
    [I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)

Süt şişelerini karpuzla devirmek gibi bir şey aslında.Ben evde süt şişeleriyle antrenman yapıyorum.

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    sevdim tuncer'in idman şeklini tam benlik...
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

gürkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar desenizya ben o gece iki t-şört kazanıcameeee masraflar çıksın abi git gel yakıyo meret kazanmak şart allah herkeze yardım etsin.benden çekeceğiniz var.görüşmek üzere selamlar
    bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:

lodos,benim kendi tarzımda antrenmanlarım vardır böyle.Paraşütle atlama antrenmanım 2.kattan poşetle atlamakla başlar mesela,bu tarz şeyler.

Gürkay,seni yamuk pistte oynattırcam,ben mekanla görüşüp gerekli düzenlemeleri yaptırcam,yamuk topları verdirticem sana.Sen kazanama diye

MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    FORRAPIM,,GERÇEKTEN HİLTON İÇİN ÇOK İYİ FİYAT AYARLAMIŞSIN...TEBRİKLER...

DAHA ÖNCE HİLTONDA HİÇ OYNAMADIM AMA UMARIM GÜZELDİR..
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

Abi üzgünüm ama fiyat konusunda ben pek bir şey yapamadım(tüm çingeneliklerime rağmen).Zaten fiyatlarda aşırı bir indirim yaptıkları için(tekil de de)pek bir şey yapamadılar,hatta hiç bir şey yapamadılar.Bu fiyatlar tek fiyat,300 kişi de gitsen değiştirmiyorlar.Ama fiyatlar zaten gayet iyi olduğu için daha fazla bir şey yapamamalarını da anlayışla karşılıyorum.Ama biz Türk lüğümüzü yaptık,2 lira bile dese bunlar için pazarlık yapardım,yaptım da ama etkili olmadı çingeneliğim

Ortam konusunda kuşkunuz olmasın.Oynayabileceğimiz en iyi yerlerden biri,mekan çok güzel.Yeni olması ve bulunduğu yer dolayısıyla oldukça da lüks bir yer.Her şey bir yana öyle bir yerde yemek yemeye dahi kalksanız 15-20 ytl en az kişi başı hesap ödersiniz.Fiyat ve mekan mükemmel...

Sadece bowling değil,masa tenisinden ateri oyunlarına,bilardo ya bir sürü alternatifimiz de bowlingin haricinde mevcut.
    Ben mekana erken gidip oto park sorunumuzuda halledeceğim bir şekilde.Masaları ve geri kalan her şeyi ayarlayacağım.Siz yeterki gelinİsterseniz kırmızı halı dahi serdirtirim

tuncer kardeşim o kadar açıklayıcı konuştun ki cumayı sabırsızlıkla bekliyorum orda görüşmek üzere...
    **************ergün************

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    Abi üzgünüm ama fiyat konusunda ben pek bir şey yapamadım(tüm çingeneliklerime rağmen).Zaten fiyatlarda aşırı bir indirim yaptıkları için(tekil de de)pek bir şey yapamadılar,hatta hiç bir şey yapamadılar.Bu fiyatlar tek fiyat,300 kişi de gitsen değiştirmiyorlar.Ama fiyatlar zaten gayet iyi olduğu için daha fazla bir şey yapamamalarını da anlayışla karşılıyorum.Ama biz Türk lüğümüzü yaptık,2 lira bile dese bunlar için pazarlık yapardım,yaptım da ama etkili olmadı çingeneliğim

Ortam konusunda kuşkunuz olmasın.Oynayabileceğimiz en iyi yerlerden biri,mekan çok güzel.Yeni olması ve bulunduğu yer dolayısıyla oldukça da lüks bir yer.Her şey bir yana öyle bir yerde yemek yemeye dahi kalksanız 15-20 ytl en az kişi başı hesap ödersiniz.Fiyat ve mekan mükemmel...

Sadece bowling değil,masa tenisinden ateri oyunlarına,bilardo ya bir sürü alternatifimiz de bowlingin haricinde mevcut.
    Ben mekana erken gidip oto park sorunumuzuda halledeceğim bir şekilde.Masaları ve geri kalan her şeyi ayarlayacağım.Siz yeterki gelinİsterseniz kırmızı halı dahi serdirtirim
    emeğine sağlık forrap sen bu kadar uğraşıp herşeyi yoluna koymuşsun e bizede gelmek düşer... orada görüşmek üzere

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Süt şişelerini karpuzla devirmek gibi bir şey aslında.Ben evde süt şişeleriyle antrenman yapıyorum.
    bende diyorum bu sütçü neden zırt pırt forraplarda. abicim siz süt şişeleriyle çalışmaya devam edin ama bi işe yaramaz ben söyleyeyim. biz kavun karpuz ve başka şişelerle zamanında çok çalıştık.

Alıntı rots adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Toplarla lavukları deviriyosun abicim evet evet
    ee o zaman forrapa söyleyelimde mekanda bolca lavuk bulundursun. ben bi topla en az 7 lavuk deviririm çünkü. birde giydirelim lavukları tam korumada uzun ömürlü olsunlar.

Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevdim tuncer'in idman şeklini tam benlik...
    bak ya yaşlı kurt seninde kendine özgü antreman tekniklerin vardır da söylemiyorsun di mi burdan. dağda mesela gülleyle tavşan vurma gibi...
    hadi gelinde hasret giderelim.

Alıntı gürkay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar desenizya ben o gece iki t-şört kazanıcameeee masraflar çıksın abi git gel yakıyo meret kazanmak şart allah herkeze yardım etsin.benden çekeceğiniz var.görüşmek üzere selamlar
    ooooo millet şimdiden havalara girmiş bile. kardeşim bu tavla değil toplarla lavukları devirecekmişiz ona göre. zaten MT tshirtleri senin için üretti kardeşim.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)