Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

''SÜREKLİ DOSTLUK'' ÇAĞRISI...

Motovento
    REKLAM ALANI
    powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    fikir güzel bence olması gereken arasıra ufak toplantılar yada pazar gezileri diye düşünüyorum
    Antalya grubu olarak belli kişileriz her gün msndeyiz yada gece buluşmaları veya size yansımayan ufak çaplı gezilerimiz oluyor ve elimizden geldiği kadar buraya yolu düşenlere yardımcı olmaya çalışıyoruz her zaman kapımız açık ve ayrıca Antalya grubu harici görüştüğümüz arkadaşlarımızda var tabii, ben buna yaşam sinyali diyorum arasıra özel msj atmak yada msj geçmek
    ERASER WİLL COME BACK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BURNER_18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR ?00 RR yada F olaCak İşallAh
    arkadaslar bence soyle bır pıknık falan yapalım ıllede gezı veya toplantı olacak degıl ya sadece motorsiklet.net ıcınde bır pıknık tanısma amaclı
    hatta olursa motoru olmayan arkadaslarımızı buyuk kucuk motoru olanlar arkasına alsın oyle getırsın.. yada onun gibi bişi...

Motosikleti
    yaa sadece aynı sehırdekıler degıl hepımız gorusmelıyız... istanbul ankara bursa antalya ona gore buyuk bır pıknık veya toplantı gezısı yapalım hep beraber olabılecegımız..

Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    her şehir aynı anda buluşucak diye birşey yok yada motoru olmayan artçı olur veya arabası var ise araba ile gelir maksat her bölge kendi grubunu toplasın
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    powerbyaydın sende haklısın sadece bır onerıydı ama bıraz sacma kabul edıyorum

o zaman biz bursalılar grubu toplanıyoruz...

matraks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni HUSSAR
    Alıntı BURNER_18 adlı üyeden alıntı
    evet bi gün toplanalım
    GURZANabi fikir bencede cok guzel
    [b]Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
    Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
    Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
    Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. [/b]

Motosikleti
    matrax nezaman nerde

Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    Alıntı BURNER_18 adlı üyeden alıntı
    powerbyaydın sende haklısın sadece bır onerıydı ama bıraz sacma kabul edıyorum

saçma demedim biz mesela toplanırken en az bir hafta öncesi konuşuyoruz pazarları genelde tolanma günümüz yani planlı bir şekilde toplanmak en iyisi

herkezin fikrine saygım var
    ERASER WİLL COME BACK

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sevinç yumağı olalım eğlenelim coşalım

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    yok baba sitede luzumsuz adam çok olduğu gibi luzumlu ve gerçekten iki tekere gönül veren arkadaşlar da var.bugün ilginç bi olayla karşılaştım(affınıza sığınarak aktarmak istiyorum):allahın bi öküzü;salağı bugün altında bi scooter;trafik ışıklarına 100-150 metre ya var ya yok;öyle bir hızlı gelip öyle bir fren attı ki öndeki araca vurmamak için direksiyonu kırıp yan döndü ve ramak kaldı uçmasına ayrıca çevre esnafı ne ana koydu ne bacı...işte bizler gibi gerçekten ikiteker gönüllülerine gıcık olunmasının;dayak atılmasının,kafamızın yarılmasının sebebi bu ve bunun gibi deyuslar : bu arada gerçekten hepinizden çok özür dilerim.kısa kesiim:ben varım valla badi gibi bi olaya.gayette hoş olur.zaten epeydir aklımdaydı bu fikir ama ortaya atmaktan çekindim.çünkü hepinizin bildiği gibi bazı dengesiz arkadaşalr laf olsun torba dolsun hesaaabı katılıp kaçıolar foruma,ve ne edüğü belirsiz heriflerle muhattap oluyoruz.bu açıdandı çekintim.düşünsenize gecenin bi yarısı : -diiriiiliiii diriiilliii -efendim -haaaaloooo -efendim -serdar la senmin looo -hee benim badicim -eee nediyon,ne b.klar yiyon bi kontrol edem dediydim de ..... : anlayan anladı zati.saygılar.

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    yav arkadaslar bazilarimiz abartti galiba olayi
    askerde oldugu gibi white house'a da (wc) beraber girelim demiyoruz.

her önümüze gelene telefon melefon verecek degiliz.

söyle bir fikir vereyim;
    benim elimde 2 kisinin numaralari olacak. ve ailemden birine de diyecegim ki;
    benim basima motosikletle bir is gelirse, su iki numarayi arayin ve bilgi verin.
    o iki kiside hemen siteye girip, arkadaslar su kisiye söyle söyle olmus diye topic acarak bilgi verecek. ondan sonra irtibatlar kurulup, ne gerekiyorsa yapilacak.

annem internete girip bu siteyi bulupta yazi-mazi yazamaz ama telefon edip, oglum bak böyle oldu dyebilir

bu arada o iki kisiyle ister görüs, ister piknige git, istersen on kisiyle konus, senin bilecegin is.

herkesin bulusmas,i arkadas, dost olmasi tabiiki en güzeli.

evet...
    yorumlar lütfen...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    gurzan kardeşim yahu şu motorsuzluk nedir bilirim baba ya...
    benim nacizane bir önerim var ama...
    kabul edersen...
    istanbuldaysan benim evde yatan peugeot 105lik cobra moped var...
    canavar gibi...
    elektrik aksamında bir problem var sadece...çalışmıyor
    motor taş gibi...
    honda titan amortisörü var...
    boya badana problemi var...
    işini görürse kullanım için sende kalsın...para mara istemem...
    seyrantepede benim ev...
    işyerim leventde....
    ama diyosan mobilete bineceğime yürürüm daha iyi....sen bilirsin...
    ben 4 yıl bindiğimden biliyorum millet ---yle gülerdi bana...
    düşüncelerine katılıyorum...
    50-100 kişilik bir iskelet oluşsa geziler yapsak...
    piknik falan...et mangal......maksat gönüller bir olsun diyorum...

ossuruktan_teyyare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    Fikir güzel, uygulaması zor.

Gözden ırak olunca, gönülden de ırak olunuyor. Hatırlayın, yollarınızın ayrıldığı en yakın arkadaşlarla bile bir süre sonra iletişiminiz zayıflamıyor mu? Hatta kesilip bitiyor.

İletişim=paylaşım.

Burada, sanal alemde motor dışında birşeyin paylaşılmadığı (veya kısıtlı paylaşıldığı) bir ortamın bu tür bir ilişkiyi sürüklemeye yetmeyeceğini düşünüyorum. Toplantılar, geziler, bunların dışındaki zamanlarda yaratılabilecek ortak beraberlikler bu olayın kendiliğinden gelişmesine zemin hazırlar. Bunlar ne kadar yapılabiliyorsa önerilen şey de o kadar yapılabilir.

Bu arada (benim kişisel kıllığım), "badi" denilen şey ingilizcede "buddy" den geliyor. Bence türkçe karşılığı badi değil, "kanka" olabilir.

ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    Büyük şehirlerdekiler en azından üçbeş kişi birbirini tanıyor. Bizim gibi uzaktakilerde bulabilirse buluyor yoksa yalnız kalıyor. Gurzan hocam bir yol bulacak inanıyorum ve destekliyorum.
    Sanal olayına gelince belki biray öncesine kadar bende sanal rüya gibi birşey olarak düşünürdüm. ama birkaç arkadaşla canlı olarak tanışınca sanalın nasıl gerçeklige dönüştügünü gördüm.

kekoitachi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gurzan kardeşin dediği eğer yapılabilirse çok güzel olur bence.ama maalesef biras zor gibi gözüküyo bana.gerçi ben çok yeniyim bu sitede siz daha ii bilirsiniz ama kendi adıma ben çok iyi anlaştığım bi insan olursa ancak böle bi yakınlık kurabilrm yada onu ararım.sadece motor konusuna ilgili olmamız yetmez.gerçekten zaman içinde de olsa güzel bi arkadaşlık olması gerek bence.sizlerin yani uzun zamandır bu sitede olanlarn arasında böle bi arkadaşlık varsa ya da var olabiliyosa o zaman bu badi olayı gerçekleşebilir.bence çok ta güzel olur.gurzan kardeşi bu güzel düşüncesinden dolayı tebrik etmek lazım.

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    mete_han, ossuruktan_teyyare, ODUNCU, kekoitachi,
    ilginiz için tesekkur ederim.
    sanallik olayi tamamen bize bagli. diger motosiklet sitelerini gezip, forumlari okuyan arkadaslar, nasil toplanildigini, gezildigini, paylasildigini, ve hatta samatanin ötesinde hastane ziyareti dahi yapildigini göreceklerdir.

mete_han, teklifin için tesekkur ederim.
    ayrica moped'i küçümseyecek kadar büyümedim.

bir kaç gün daha görüsleri alip, birkaç arkadas ile istisare yaptiktan sonra dügmeye basariz düsüncesindeyim
    insallah hepimiz hakkinda hayirli bi is cikartabiliriz.
    (badi'yi okundugu gibi yazdim. body, buuddy vs. farketmez zannediyorum. ismi degistirip ankara kriterleri koysak, kim ne diyebilirki? )
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya arkadaşlar MoToR abi vardı o nerelerde son zamanlarda görünmüyo siteye her gelene ilk o hoşgeldin derdi bilen eden varmı acep
    adanadan başka biri varmı bu sitede belki o bilir

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler