[MT Ankara] EMOK FESTİVALİ Organizasyonu
Reklamlar
-
25 Haziran 2007, 16:50
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
-
25 Haziran 2007, 17:19
R3N adlı üyeden alıntı
1. st_erdogan
2. _alp_
3. R3N
4. ophicornus
5. erginbay
6. ihtiyar delikanlı
7. rayjay
8.
kendim vardım , erginbay ihtiyar delikanlı ve rayjay i ekledim
benim iş tempo ma göre belki 6:00 değilde daha geç çıkabilirim , cuma günü belli olur , ayarlarız
shaku ne zaman gideceksin cuma aksam uygun mu ?
evet arkadaşlar listeden devam , st buluşma yerini mesa migros un karşısında eskişehir yolu üzerinde yapsak , yada başkent üni oradaki petrol yapsak , vakit kaybetmeyelim
Mesa bana da uygun, Armada'nın oradan dolaşmak zorunda kalmam.
Gelecek arkadaşlar saat kaçta gelebileceklerini de söylerlerse iyi olur. Benimkisi gibi yavaş motorcular yüzünden bi kısmımız erken çıkıcaz, 5-5.30 arası gibi. Hızlı grup geç çıkıp arkadan gelir muhtemelen.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
25 Haziran 2007, 22:37
st_erdogan adlı üyeden alıntı
Mesa bana da uygun, Armada'nın oradan dolaşmak zorunda kalmam.
Gelecek arkadaşlar saat kaçta gelebileceklerini de söylerlerse iyi olur. Benimkisi gibi yavaş motorcular yüzünden bi kısmımız erken çıkıcaz, 5-5.30 arası gibi. Hızlı grup geç çıkıp arkadan gelir muhtemelen.
st dostum biz 5,30 gibi buluşalım 5,45 de yola çıkalım 90-100 gurubu arkamızdanda subaru yarışçıları gelsin zaten 50-60 km sonra onlarda bize yetişecektir hava kararmadan varmak istiyorum çadırımızı kuramayabiliriz ki ben o işte acemiyim. armada nın önünde de buluşabiliriz ben dediğiniz cafe yi bilmiyorum
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
-
25 Haziran 2007, 23:20
ihtiyarDelikanlI adlı üyeden alıntı
st dostum biz 5,30 gibi buluşalım 5,45 de yola çıkalım 90-100 gurubu arkamızdanda subaru yarışçıları gelsin
zaten 50-60 km sonra onlarda bize yetişecektir hava kararmadan varmak istiyorum çadırımızı kuramayabiliriz ki ben o işte acemiyim.
armada nın önünde de buluşabiliriz ben dediğiniz cafe yi bilmiyorum
Çadır konusunu biz Alp'le pratik ettik, orada hallederiz hep beraber, dert etme. Caffe's Armadadan Eskişehir tarafına giderken ki büyük Opet istasyonun orası, ama Mesa'da yolun kenarında durulacak yer varsa orada buluşalım. Saat 5 gibi orada olurum ben zaten. Yavaş gruptan kimse geç kalmasın, en geç 5.30 gibi çıkmamız lazım ki hava kararmadan orada olalım. Mesa da yolun devamında koru sitesinin girişi bu arada, haritadan anlatabilmişimdir umarım.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
26 Haziran 2007, 00:18
R3N adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar listeden devam , st buluşma yerini mesa migros un karşısında eskişehir yolu üzerinde yapsak , yada başkent üni oradaki petrol yapsak , vakit kaybetmeyelim
baskentin ordaki molpet (komik bi isim,biliyorum ) de uygun ama son dakkada acil bisi lazim olabilir ondan cok sehirdisinda bulusmayalim derim
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
26 Haziran 2007, 00:20
ihtiyarDelikanlI adlı üyeden alıntı
st dostum biz 5,30 gibi buluşalım 5,45 de yola çıkalım 90-100 gurubu arkamızdanda subaru yarışçıları gelsin
zaten 50-60 km sonra onlarda bize yetişecektir hava kararmadan varmak istiyorum çadırımızı kuramayabiliriz ki ben o işte acemiyim.
armada nın önünde de buluşabiliriz ben dediğiniz cafe yi bilmiyorum
abicim hiç üzme kendini çadır kurma konusunda biz akçakocada zifiri karanlıkta gece 12 de 20 dakka içinde 4 çadır kurduk sorun olmaz merak etme sen...
1. st_erdogan
2. _alp_
3. R3N
4. ophicornus
5. erginbay
6. ihtiyar delikanlı
7. rayjay
8. benalphan (istanbuldan gelip beraber gitcez çok büyük olasılık motoru tamir olursa ))))
-
26 Haziran 2007, 00:31
Arkadaşlar Viraj uyarılarını dikkate alın. Kırka'ya giderken sert virajlar var giderken dikkatli ve grup sürüşünü bozmadan gitmekte fayda var.
Ben hızlı gidecem diyenlerin peşine takılmayın bırakın rahat gitsinler.
Bende Cumartesi sabahtan yola çıkmayı düşünüyorum..
Cumartesi kimler var birde liste yapsanız.
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
26 Haziran 2007, 00:34
just life biz akçakoca ya giderken 4 motor idik...
aralarındaki en yavaş motor benim motorumdu ve 2 kişi idik...
kimse hızlanmadı virajlara adam akıllı girdik rahat gittik rahat geldik...
yani anlıyacağın biz birbirimize alıştık baya kimin nasıl hareket edeceğini biliyoruz...
sen de bize takılırsan sorun yaşamassın...
seni de kandıralım cuma günü gel hehehehe...
-
26 Haziran 2007, 11:21
just_life adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Viraj uyarılarını dikkate alın. Kırka'ya giderken sert virajlar var giderken dikkatli ve grup sürüşünü bozmadan gitmekte fayda var.
Ben hızlı gidecem diyenlerin peşine takılmayın bırakın rahat gitsinler.
Bende Cumartesi sabahtan yola çıkmayı düşünüyorum..
Cumartesi kimler var birde liste yapsanız.
kardeşim ben çarşamba organizeye yardım amaçlı çıkıyorum... beklerim, başımın üstünde yerin vardır...
erginbay adlı üyeden alıntı
just life biz akçakoca ya giderken 4 motor idik...
aralarındaki en yavaş motor benim motorumdu ve 2 kişi idik...
kimse hızlanmadı virajlara adam akıllı girdik rahat gittik rahat geldik...
yani anlıyacağın biz birbirimize alıştık baya kimin nasıl hareket edeceğini biliyoruz...
sen de bize takılırsan sorun yaşamassın...
seni de kandıralım cuma günü gel hehehehe...
ayarlayabilirseniz perşembe gelin dicem ama... iş güç... izin...
-
26 Haziran 2007, 12:15
Arkadaslar hava cok sıcak olucak mumkunse sabah cok erkenden Yada aksam yola cıkın. Simdiden butun motorizelerin yolu acık olsun.
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
-
26 Haziran 2007, 14:25
rayjay adlı üyeden alıntı
baskentin ordaki molpet (komik bi isim,biliyorum
) de uygun ama son dakkada acil bisi lazim olabilir ondan cok sehirdisinda bulusmayalim derim
katılıyorum
25 karakter uyarısı karakter 25 uyarısı dolmuştur heralde 25 karakter
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
-
26 Haziran 2007, 19:23
tüm yolcuların yolu açık oolsun...
-
26 Haziran 2007, 20:19
Forumdan Uzaklaştırıldı
toplanma , cuma saat 5:30 yer mesa migros karşısı veya otoparkı , trafiği rahatsız edecek bi noktaysa otoparkın içinde buluşalım , 6 da hareket ederiz , 6 dan sonra gelecek olan olursa ikinci bir grup yaparız
-
26 Haziran 2007, 21:12
R3N adlı üyeden alıntı
toplanma , cuma saat 5:30 yer mesa migros karşısı veya otoparkı , trafiği rahatsız edecek bi noktaysa otoparkın içinde buluşalım , 6 da hareket ederiz , 6 dan sonra gelecek olan olursa ikinci bir grup yaparız
trafiği rahatsız eden bir nokta değil fakat ordan otobüsler yolcu alıyor...o saatlerde tam otobüslerin kalkış saati oluyor ve cuma gününüde sayarsak biraz kalabalık olabilir....
birde r3n ben cuma günü kaçta gelicem bilemiyom belli değil...
ama gelicem cuma günü olmassa biraz daha geç çıkabilirim ben...
-
26 Haziran 2007, 23:04
cadırlarda 1 kişilik bos yer var mı acep....
ben tanrı misafiri olarak gelsem....
-
26 Haziran 2007, 23:10
Pro dayın 5 kişilik çadır kuruyor....Takıl pronun otağısına.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
26 Haziran 2007, 23:20
proo dayııııı ben senı cok sevıom bılıon mu....
-
27 Haziran 2007, 00:33
Pro dayının çadır dolu ne yazık ki
Perşembe çıkıyorum ben yola. Telefon çekmeyebilir. Motur tayfasına sorabilirsiniz beni
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
27 Haziran 2007, 00:50
Forumdan Uzaklaştırıldı
erginbay adlı üyeden alıntı
trafiği rahatsız eden bir nokta değil fakat ordan otobüsler yolcu alıyor...o saatlerde tam otobüslerin kalkış saati oluyor ve cuma gününüde sayarsak biraz kalabalık olabilir....
birde r3n ben cuma günü kaçta gelicem bilemiyom belli değil...
ama gelicem cuma günü olmassa biraz daha geç çıkabilirim ben...
ergin benimde cuma belli olur , haberleşiriz , rayjay sen ben o bu şeklinde organize oluruz olmadı
-
27 Haziran 2007, 01:01
Cuma öğleden sonrası olmadı Cumartesi sabahı yola cıkacam beyler.. Evrenler size diyomm :O
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)