[MT Ankara] EMOK FESTİVALİ Organizasyonu
Reklamlar
-
19 Haziran 2007, 12:22
Prometheus adlı üyeden alıntı
İyi, ancak incelemek lazım yakından gerçekten çift kat mı acaba. Koçtaş ile Beğendik'i önerdi alp_tunay bir ara bakmalı oraya. Ne zaman müsait olursun sen?
Koçtaşa baktım, iki tane dandirik çadır koymuşlar, başka da birşey yoktu. Tek kat iki çadır var orada. Mat, uyku tulumu, hiçbişey yoktu (ya da görevliler dingildi). Beğendik'e giden varsa nedir ne değildir, ne vardır ne yoktur yazıversin.
Ben her zaman müsaitim bu arada Pro efendi. Senle konuşacaklarımız var zaten Ankara MT olarak malum... Anladın sen onu.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Reklamlar
-
20 Haziran 2007, 00:48
Forumdan Uzaklaştırıldı
yiba nın üst katlarında kamp malzemesi satanlara uğrayan var mı ? belki onlarda hesaplı çift katlılar vardır
-
20 Haziran 2007, 02:03
Küçükesat tarafında,kocatepeye inerken sağda kalan bi outdoor malzemeler satan dükkan var.. Çok çaresiz kalırsanız bi de oraya bakın derim
-
20 Haziran 2007, 02:35
oraya bakarsanız çok çaresissiniz demek olmaz biraz para gerekir oraya bakmak için
evet arkadaşlar tek kat çadır terleme yapar, matsız yatarsanız souu yersiniz, tulumunuz kötü ise üşürsünüz...
ama bunlar demek olmuyor ki tek kat çadırlada gidilmez ki...
tulumun içindesiniz zaten gece boyunca açıverirsiniz çadırınızın ön bölümünü sadece tül kapalı çekilde o zaman terleme olayını en aza indirirsiniz...
biraz daha kalın giyinip yatarsınız üşümessiniz, bu hava da eskişehir tarafları gerçekten donduracak souklar olacağını sanmıyorum....
ben üşüdüğümü bilirim mat tulum polar hiç biri etki etmiyo o aldığımız tulumlarda, real ve o gibi yerlerde satılan tulumların üstünde yazan dereceleri çok inandırıcı görmeyin...
ama olay şudur ki bu tip çadır, mat ve tulumlar bizleri bu havalarda yeteri kadar koruyacaktır görüşündeyim...
illa çift kat diye tutturmayın olsa güzel olur ama görmeden de internetten almayın arkadaşlar...
en az bi kaç kişiden bildiğiniz bi çift kat çadır alın
sevgiyle kalın....
Not: BU Emok gitme işini nası ayarlıyacaz herkes kafasına göre mi gitcek yoksa grup şeklinde mi akçakoca misali...
-
20 Haziran 2007, 02:53
Ben 170 le gidicek arkadaşlar arıyom....Pro 120.....Artık kendine uygun guruplar bulursun.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
20 Haziran 2007, 03:04
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Ben 170 le gidicek arkadaşlar arıyom....Pro 120.....Artık kendine uygun guruplar bulursun.....
abi benim maksimum 120 iki kişi eheheh yokuş aşaa da 130 iki kişi artı yük bana yeter de artar bile....
pro be ben anlamadım senin motorda mı hararet yapıyo 120 den aşaa gidince
erken varamak için diyosun biliyom şaka yaptım yannış anlamassan...
-
20 Haziran 2007, 12:10
st_erdogan adlı üyeden alıntı
Koçtaşa baktım, iki tane dandirik çadır koymuşlar, başka da birşey yoktu. Tek kat iki çadır var orada. Mat, uyku tulumu, hiçbişey yoktu (ya da görevliler dingildi). Beğendik'e giden varsa nedir ne değildir, ne vardır ne yoktur yazıversin.
Ben her zaman müsaitim bu arada Pro efendi. Senle konuşacaklarımız var zaten Ankara MT olarak malum... Anladın sen onu.
yazdk ya olm begendigi, geyuklerden oku bizahmet
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
20 Haziran 2007, 18:26
yiba çarşıya bir bakın derim...fiyatlar, mallar fena değil... tavsiye!
-
20 Haziran 2007, 23:19
Benim programımda değişiklik oldu. Pazar günü çalışmam gerekiyor, cumartesi izinliyim. Cumaya izni koparabilirsem perşembe akşamı çıkacağım yola ve cumartesi öğleden sonra döneceğim. Bu zorunlu değişiklikten dolayı özür dilerim
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
20 Haziran 2007, 23:44
Geçen yılki EMOK organizasyonunda sivrisineklerin saldırısına uğrayan biri olarak bu konudaki önleminizi almanızı tavsiye ederim
-
20 Haziran 2007, 23:49
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
20 Haziran 2007, 23:52
R3N adlı üyeden alıntı
kola bacağa sürülen sineksavar ilaçlar var onlardan lazım demekki ama ben doğal yolla yenmeyi ve ataşli hastalıklar kapmayı planlıyorum
scorp un motoru sattırmasaydık keşke
benim henüz belli değil cuma aksamından cıkabilmeyi isterim ama cumartesi sabahı da olabilir , isterseniz şu zaman bu zaman çıkacaklar deyu listemizi hazırlamaya başlayalım
cumadan gelenler
1 starsailor
Yok ben ordayım zaten ,erken kamp kurup sineklere bağışıklık kazanmaya çalışıyorum
-
21 Haziran 2007, 00:12
Starsailor adlı üyeden alıntı
Yok ben ordayım zaten ,erken kamp kurup sineklere bağışıklık kazanmaya çalışıyorum
hehehe...ne güzel...
bende cumartesi gidicem r3n heralde berabercene gideriz gibime geliyo...
ama pzts istanbuldayım sonra perşembe ankara cmts ya da cuma eskişehür emok...
-
21 Haziran 2007, 00:19
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
21 Haziran 2007, 00:24
la ne ekmesi hatta istiyosan cumadan çıkalım ben sen çıkamassın diye dediydim canım benim...
biz cuma grubuna transfer olalım...
cmts ekibi düşünsün...
bi sn ye ben şimdi anladım...sen benlen gitmek istemiyon benim motor yavaş diye...
tamam abicim öyle olsun bu kadar bitti...
ben perşembe gidiyom onurlan yetişebilen yetişsin biz 120 ilen gitcez....
radarlara gircez....
-
21 Haziran 2007, 00:35
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
21 Haziran 2007, 01:19
daimi karar alan yok mu ya bakiyorum hala degisiyor gunler saatler
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
21 Haziran 2007, 15:20
bende carfura baktım arkadaşlar
Çadırlar;
(tek kat çift kat ayrımını bilmiyorum büyük ihtimalle tek katlıydı)
2 kişilik 18 ytl
4 kişilik 45 ytl
Mat: tek tip ti 22,00 ytl (şişme yastıklı
Uyku tulumları;
9,90 ytl den 23,00 ytl arasında çeşitli uyku tulumları vardı.
Bilginize, bilgimize
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
-
21 Haziran 2007, 23:51
Benim durum kesinleşti. Arabayla gidiyorum. Perşembe saat 19.30 gibi Ankara'dan çıkmış olacağım. Cumartesi öğleden sonra da dönüyorum
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
22 Haziran 2007, 17:24
Sevgili dostlar...
Kamp alanında perşembe günü ciddi bir ilaçlama yapılacaktır. Bu konuda hepinizin malumu sivrisinek ve kene mücadelesi yapılıp sorunsuz festival amaçlanmaktadır.
Ancak kesin unutulmaması gerekenler arasında kesinlikle yanınına kalın, sıcak tutacak şeyler almanızı tavsiye ediyorum. Hem arazi hem de karasal iklimin nimetleri olan ani ısı değişimi sırasında üşümemek için... Gün boyunca şort akşam polar...
Haydi hayırlı festivaller...
pro neden erken döncen len? bir ayar yapsak beraber arasak desek ki? "ben pronun abisiyim... ben izin vermiyom yanımda kalacak?" olma mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)