arkadaslar valahi gövec cok güzelmiş yengenin elerine saglık harikaydı ilk defa yedim doyamadım valahi gürkay abi kaçırdın göveci olsun sana bitane yakalarız bir kuzu
arkadaslar valahi gövec cok güzelmiş yengenin elerine saglık harikaydı ilk defa yedim doyamadım valahi gürkay abi kaçırdın göveci olsun sana bitane yakalarız bir kuzu
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
anaaaaaammmmm o ne yawwwww. uleyn var ya var ya neyse. afiyet bal şeker olsun. allah muhabbetinizi arttırsın güveçler, pancar turşularıi yoğurtlar ateş EFEler yarasın
fotolar süper yine arkadaşlarrr
toplantııı 9du bittti
erken bitse gelecektimmm
artık gürkayla bana ayarlarsınız bi tavşan güveç
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
murat'ım WALLACE'm abi o kadar da dedik gel diye ama nasip değilmiş.sen başka yerlerde başka şeyler yapındıyordun kuşlar söyledi salla.
hem önemli şeyler konuşulup karara bağlandı MANİSA-MT için hayırlısını yapmaya çalışıyoruz.
MANİSA-MT'nin aile ortamında ve formatında devam etmesi adına TÜM üyelerimiz gelen gelmeyen,gelemeyen TÜM üyelerimiz bilgisi dahilinde karara bağlandı (sadece yemek yenmedi yani )
MANİSA-MT'nin tüm üye arkadaşlarım motosiklet kültürüne ve bizim ortak benimsediğimiz ahlak değerlerine paralel bi grup büyümesi hedefini hemfikir olarak kabul ettik, buradan tüm camiaya ve misafir olarak bizi ve sitemizi takip eden motosiklet dostlarına duyururuz.
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
ne kararlar alındı yahuuu yokluğumda
çıtlatsanıza acıkkk
abimin ve yengemin ellerine kollarına sağlık,keselerine bereket,allah ne muratları varsa versin,,öyle bir yemişimki bugün ağzıma lokma koymadım vallaha...herşey için sonsuz teşekkürler...
canım abim morningstar,,seninde kesene bereket,,getirdiğin "SÜTLER" için..gerçi ben araba kullanacağım için içemedim ama.....
feryaattttttttt,,sanada sabrın ve eksik kalan(yağ,tuz,gazete vs..)malzemeleri durmadan gidip gelip temin etmenden dolayı çok çok teşekkürler...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
her zeytinlide olay ferhatın başına patlıyor zaten
yok peçete yok tuz aa bide patates olsada gömsekk
ben yokum diye herkez halinden memnun.herkezin suratı gülüyo tabi karnıda doydu olmazsa ben bundan sonra toplantılara katılmayayım
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Fotoğraflara baktım da gerçekten güzel bir akşam olmuşa benziyor
Alınan kararların Manisa MT nin hayrına olmasını diliyorum,gurup olarak verdiğiniz kararların destekçisi olduğumuzu belirtmek isterim.
Manisa MT ye saygılar sevgilerBu akşam görüşmek üzere...
toplantı cok guseldi ya azda olsa kalabildik orada, yolda telef olduk ama değerdi..inceden de yagmur yedik
bu arada govec guseldi bi dahakine kemiksiz olursa sevinirim
[COLOR="Black"]Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[/COLOR] [COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
Mert Sorarim Sana HİÇ KilÇiksiz Balik Yedİnmİ???
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)