arkadaşlar valla bende erken çıkarsam işten gelmek istiyorum hatta belki sokemonla beraber geliriz hem yol yaparız hem hasret gideririz. Belki ben gelene kadar da iski yeni motor alır
arkadaşlar valla bende erken çıkarsam işten gelmek istiyorum hatta belki sokemonla beraber geliriz hem yol yaparız hem hasret gideririz. Belki ben gelene kadar da iski yeni motor alır
wallace'm hep biz geliyoz bu işte bi ayarsızlık var dengelemek lazım
sana söylediğim menü geçerli kardeşim...imkan bende taktir bende
çağatay'ı da getir
taaaaaaaaa dağdan indi ikram olmaya bizim toplaşmalarda bi garip oluyo be kardeşim
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
valla inşallah alırım o zamana kadar. ama serkanın dediği gibi dengesizlik var bu işte. çarşamba gelmezseniz tavşan boğazımızdan geçmez valla hem gelmediniz bittiniz. yapın bir program. dönmek zor gelirse yatarız icabında. yerimiz yurdumuz var yani. çağatayı kandırmaya bak sen. hepinizi bekliyoruz yani.
kasap tvşn eti satmıyomuş arkadaşlar kaldık kuzu&dana etine ::
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
ya çarşamba sünnete gidecekmişiz çağatayla. erdemin kardeşi sünet olacak oraya söz vermişiz bugün öğrendim. Napalım bi genci de delikanlı alemine kazandırmak lazım di mi
benim bildim bi kasap var abi tvşn eti satıyo adreside solimi ahmet ambargo anolim sirketi belediye parkı
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
İşe başladım sınavlar filan derken malesef gelemiyorum
Size şimdiden iyieğlenceler
ARKADAŞLAR BENDE BU AKŞAM ANTALYA'YA GİDİYORUM YENİ ÖĞRENDİM SEKRETERİMDEN Bİ TOPLANTIM VARMIŞ SÖZ VERMİŞİM.KUSURA BAKMAYIN BU SEFER ARANIZDA OLAMAYACAĞIM.
GERÇİ SİZİN İÇİN DAHA HAYIRLI OLDU BEN OLSAYDIM O TAVŞANDAN SİZE BİRAZ ZOR KALIRDI HEPSİNİ YERDİMBENİM İÇİNDE EĞLENİN ÇÜNKÜ BEN SİZİN İÇİN ANTALYADA EĞLENİCEM
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
yapma be gürkay abi sen olmasan bende gitmem vala o tavsanı kım yiycek yaw
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
arkadaşlar izmirden misafirim geldi. kusura bakmayın aranızda olamayacağız.
olm TAVŞAN diyorlar
DANA be DANA eti zorla tvşn yaptılar koca DANAYI
ANLIYORUM SİZİ ARKADAŞLAR AMA ELDEN NE GELİR !!!
GÜRKAY kardeşim ANTALYA'ya gidiyor yaşasınnnnn bize kaldı yemekler karşıdan bakmayacağız birazda AKDENİZ'in güzide insanları katlansın pelevana(pehlivan demek istedim)
iski misafirinide getir dostum çokmu zor...
başımız üzerine kardeşim senin misafirin bizim misafirimiz ...
eyvalla kardeşim sağol. gelebilmek için elimden geleni yapacağım.
ohohhh gürkay,umut, iskender, ben herkesde bi maraza var
ertelesekya şu toplantıyıı arkadaşlarrrr
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
hayda desene tavşanda yalan oldu. işime de gelir aklım kalmıştı valla.
gelebilen herkes gelsin güveci çöpe atacak halimiz yok bizim oynamamız için tencere kapağıda yeter
maksat muhabbet olsun...
bir dahakine bir daha güveç yaparız zorumu var ....
yawww zehirlendinizmi güvercinden
yoksa yalan mı oldu
nerde fotolarrr
kimler geldiiimeraktan çatladımmm yahuuu
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
ooooooo serkan abi t.vş.n güveçi cok gzl dı
tekrardann yengee eline saglıkk baya yerdım dee ayıp olmasın diye yemedm :D
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
ooooooooooooooo serkan abi fotolar süper hayatım da ilk defa tavşan güveci yedim ama süperdi tekrar yengemin ellerine sağlık
[COLOR="Red"][/COLOR][B][/B][I][/I]söz konusu olan VATAN ise gerisi teferruattır.M.K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)