ha bu arada ekleme yapayım...ehliyetimi az önce kardeş teslim almış...polis stresi olmadan önümüzdeki aktivitelere katılabilirim...
murat abi alsancak sürücü kursundan temin edemezsek senden alırız o zaman bi şekilde...teşekkürler
ha bu arada ekleme yapayım...ehliyetimi az önce kardeş teslim almış...polis stresi olmadan önümüzdeki aktivitelere katılabilirim...
murat abi alsancak sürücü kursundan temin edemezsek senden alırız o zaman bi şekilde...teşekkürler
Wallacecığım,
Bizi bilmeyenler için...
Hani benim MT tişörtlü fotoma ne oldu?
Üyesi olduğum onca gruba rağmen MT flamasını gün boyunca tek başıma taşıdım.
A blessing with the hands
İzmir içinden ve izmir dışındaki illerden yaklaşık 60 kişi ve 40 motositletin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz eğitimden istediğimiz sonucla ayrıldık; herkesi mutlu görmek güzeldi......bizi izlemeye devam edin etkinliklerimiz sürecek...
çağatay
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
çağatay bu seferlik beni affet kardeşim gelemedim...programım müsait değildi...ama bi şekil telafi edeceğiz...gece yarısı tutturduk sütler yoğurtsuz içilmez diye sabahın 4 ünde buldun geldin unutmam onları
vefalıyız yani merak etme fiilen olamasada gönlümüz senin ile idi kardeşim ...
daha nice ses getirecek organizasyonlarda beraber olmak dileği ile....
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
ÇAĞATAYIM benide affet kardeşim belki bilmiyorsundur kayınpeder rahatsız onunla uğraşıyorum hafta sonu evden dışarı çıkamadım aklım hep sizinleydi kendine iyi bak görüşürüz kardeşim
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
çağayatcığım ben biliyorsun gükay ve serkana bağlıyım. onlar gelemeyince ben de aracım olmadığı için çok istememe rağmen gelemedim. ayrıca bir başka sebebim daha var. pazar oğlumu almaya bergamaya gittim. üzgünüm.
Lodos, gürkay, racingiski, tamam kardeşim mazeretleriniz kabul edilmiştir. ama bunu bir dilekçe, iki adet fotoğraf ve ikamet belgesiyle bir de adam başı birer duble çayla bana getirmeniz gerekiyor. olm ne alemdesiniz siz yaw özledim hepinizi.
<<< [COLOR="Blue"]Uğur [/COLOR]>>>
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)