Bunun İstanbul'da da düzenlenmesi lazım, Honda'dan sıra alamıyoruz anasını satayım:(
Bunun İstanbul'da da düzenlenmesi lazım, Honda'dan sıra alamıyoruz anasını satayım:(
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Guzel Bir Organizasyon Olmus Cagatay Kardesim.... Valla Bi Aksilik Cikamazsa Bende Gelmeyi Dusunurum... Hic Olmazsa Arkadaslarimizida Gormus Oluruz....
Murat Kardesim Ben Eger Gelirsem Free Yapcam .... Yani Gelirsem Pistte Gorusuruz
Alsancak sürücü kursuna,Erhan hocaya ve bu güzel organizasyonu bizlerle paylaşan Sevgili sokemona teşekkürler..
Arkadaşlar ben + 1 tane daha arkadaşım geliyor yani
Dogan88 + 1 tanede motorcu arkadaşım realden ismi mehmet.
Bizide Listeye Yazın
Doğan
Mehmet
Çağatay bey siz sabah kaçta orada olucaksınız?
çağatay kardeşim benim geleceğim kesin değil hatta belli değil...
çünki hanımı ve oğlumu bu haftasonuda es geçersem sonum haberlere konu olur
ama cuma günü toplantınızda ve halısaha maçında ordayım nasipse...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
güldemet abla erhan hoca yok hoca olarak eğitmen kadrosunda ben -ercan dinamit- atalay uyan-hakan çuhadar ve bir arkadaşımız daha var eğitim koordinasyonu ercan dinamitle birlikte tamamlandık...programı hazırlıyoruz temel ve ileri sürüş iki tip eğitim olacak...
ben sabahtan orda olacagım erken saatlerde 5059208811 numaradan bana ulaşabilirsiniz...serkan ben sizleride orda görmek isterim... Fakat aile ön planda tabiki gelemezsen bidahaki sefere inşallah...gözlerim arıyacak seni
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
peki herkez kendi motoru ilemi katılcak yoksa orda motoru siz mi vericeksiniz? yani bende çin malı var inşallah fazla kaliteli motorlar gelmez sonra benim motor kendini cok asağı görüyor calışmıyor :D
motosikletin modeli markası farketmez bizim için önemli olan doğal seleksiyona ugramadan amatör kazaların onune gecmek yani 2 tekerin ustunde iken en guvenli şekilde motosiklet kullanmak bu sebeple herkesi bekliyoruz...saygılar...
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
arkadaşlar ben malesef şehir dışından iki arkadaşım geldiği için yarınki organizasyona katılamıyorum,size iyi eğlenceler,umarım bir dahki organizasyonda görüşlürüz
yarın saat 9.00 da balçova kipa da olacağım ordan birlikte gideriz
tel 5334968394
Özgür
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
çok istedik fakat akrep in rahatsızlığından dolayı gelemiyoruz
saygılarımla,
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
çok güzel bir organizasyondu başta çağataya olmak üzere bu organizasyonda emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim artık bilmediğim çok şey varmış
Bu gibi eğitimlerin devamını olmasını dilerim.
Not : benim fotograf makinesinin sarjı bitti olan resimleri dört gözle bekliyorum
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Motor sürmeyi biliyoruz diye geçiniyoruz ama bilmediğimiz o kadar çok şey varmışki.Eğitim sonrası karting kapışmasıda çok güzeldi.Tabiki 1.gelen belli(ayıptır söylemesi ben ).Sonrasında Balçova'daki balık ekmeğin tadına dicek yoktu.Arkadaşlar eğlenceye doyamadı birazda gecelere akalım dediler ama benim bazı işlerimden dolayı yanlarından ayrılmam gerekti.Uzun lafın kısası mükemmel bir gün geçirdik.Organizyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Sevgili Murat,
Geçmiş olsun, umarım önemli birşey değildir.
Biran önce Güldemet'i sıhatini kazanmış, o herzamanki sevecen gülümsemesi ile aramızda görmek isteriz.
Sevgili Düşlemek,
Aman ha dört gözle bişey bekleme.
Dört gözle nasıl yürüdüğünü, nasıl oturup kalktığını, hatta slalom yapışını gördük mazallah fotolara bişey olur.
Sakın olaki öyle gözlük filan takıyım deme bidaha
A blessing with the hands
Eğitim çok faydalıydı. tüm eğitmenler herkesle birebir ilgilendi ve eksiklerini söyledi. 25.000 km yol yapmış birisi olarak yeni bir çok şey öğrendim. tabi bir de trafiğe kapalı pistte ve doktor nezaretinde olunca insan limitlerini zorlamaktan çekinmiyor. tabiki tam korumayla. hatta okram bile tam korumalıydı gözlerim yaşardı. eğitim sonunda yarım şişe viski etkisi yataran bir gözlük takıp yürümeye çalıştık ama sormayın kopan kahkahaları.
Emeği geçen herkese başta Hakan beye, canım kardeşim sokemon çağataya ve Ercan dinamite, alsancak sürücü kursuna, emin ve seçkin direksiyona çok teşekkür ederim
murat hocam tüm cuma ve pazar resimlerini senden alabilirmiyiz...cd, harddisk bellek vs yolu ile..?
resimler için teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)