10 Haziran pazar günü ücretsiz teorik + pist eğitimi...İZMİR
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar hemen 10 haziran için liste yapalım bakalım kimler gelecek. Sokemon eğitimler kaçta başlayacak bizi bilgilendirirsen ona göre toplanma ve buluşma saatini belirleyelim. ilanda 10-17 arası demişsin istediğimiz saatte gelebilir miyiz yani? yoksa 10 da başlayıp 17 de mi bitecek? Teorik önce sonra pratik mi yapılacak?
Reklamlar
-
wallace,
+1
beni eklermisin...
-
eğitimler saat 10 de başlayacak sevgili wallace 17 de ise sona erecek grup grup gelinebilecegi gibi kişisel olarakta eğitime katılınabilir yani bu durumda bu grup belli bi saatte başka bir grup belli bir saatte iştirak edebilir kişisel katılımlar ise 11 ile 17 arası eğitimimize katılabilirler ama sıcaklıgı düşünürsek sabah gelenler için avantaj daha fazla olacaktır....
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
-
arkadaşlar grup halinde gitmeyi düşünenler isim belirtsin. Benim şahsi düşüncem sabah 09 gibi Balçova Kipada buluşmak. Sayıya göre bakalım duruma göre
-
beni yaz sevgili wallace
-
ankara da benzer organizasyonların olması dileğiyle
-
Wallace adlı üyeden alıntı
arkadaşlar grup halinde gitmeyi düşünenler isim belirtsin. Benim şahsi düşüncem sabah 09 gibi Balçova Kipada buluşmak. Sayıya göre bakalım duruma göre
buluşma yeri iyi bence ordan bağlanırız otobana ;)
+1
-
01 Haziran 2007, 12:57
evet arkadaşlar liste oluşturmaya başlasakk bence cok yararlı olur manisa-izmir ve cevre iller kliste bekliyorum...
-
04 Haziran 2007, 15:23
Ben varım Onur da geliyor
1- Duslemek
2- Tenten35
Sabahki programa katılabilirmiyiz acaba ?
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
04 Haziran 2007, 15:27
ben söyle düşünüyorum sabah 08 gibi alsancakta kahvaltı, 09 gibi kipa önünde buluşma. ne dersiniz kimlere uyar?
-
04 Haziran 2007, 15:41
Moderatör (forrap)
-
04 Haziran 2007, 16:11
ehliyet dosyası elimde...cumaya yetişirse ehliyet -cuma maç+pazar pist- organizasyonlarına geliyorum...yetişmezse de gelebilirim bakalım
-
05 Haziran 2007, 09:59
Wallace adlı üyeden alıntı
ben söyle düşünüyorum sabah 08 gibi alsancakta kahvaltı, 09 gibi kipa önünde buluşma. ne dersiniz kimlere uyar?
Sen çay içmeden yola çıkarmısın beee
Forrap sana zahmet ekleyiver ROTS+CEYZ+HURAY...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
-
05 Haziran 2007, 11:10
Moderatör (forrap)
Seni eklemiştim önceden zaten,ceyz ve huray ı da ekledim şimdi
-
05 Haziran 2007, 13:34
Arkadaşlar plan şudur. İsteyenler önce 08:00 gibi alsancak sürücü kursunun oraya gelsinler. Orada güzel bir boyozcu var. Sabah kahvaltımızı alır kordonda denize karşı çaylarımızı içerek yaparız. Sonra 08:45 gibi tekerleri döndürürüz. 09:00 gibi balçova Kipadayız. 09:10 gibi de kipaya gelecekler varsa onları da alıp yola devam ederiz. Ne dersiniz. Kim nereye kaçta gelecek şimdi parmakları göreyim.
08:00 Kahvaltı
1-Wallace
2-I-Ben
3-Ozge
4...
09:00 Balçova Kipa
1-
-
05 Haziran 2007, 14:07
+1 Aybars Sürücü
CBF150
Seviyorum bu eğitim organizasyonlarını.
-
05 Haziran 2007, 14:27
aybarssurucu adlı üyeden alıntı
+1 Aybars Sürücü
CBF150
Seviyorum bu eğitim organizasyonlarını.
aybarssurucu, nereye geleceksin onu belirtmemişsin. Kipa mı alsancak mı hangi noktadan bize katılacaksın. yoksa direkt piste mi gdeceksin?
arkadaşlar katılacağını belirten arkadaşlarımız lüften şu saatte şu noktadan size katılacağım derse sevinirim.
-
05 Haziran 2007, 14:53
+1
kahvaltıya gelirim...(alsancak sürücü kursu için ufak bir tairf...?)
-
05 Haziran 2007, 15:16
chatkut adlı üyeden alıntı
+1
kahvaltıya gelirim...(alsancak sürücü kursu için ufak bir tairf...?)
Kıbrıs şehitlerinin bir ucu şevinç ve fil pizzadır, diğer ucunda ise mehmetçik askeri gazinosu vardır. Gazinonun yanı alsancak sürücü kursu. liman tarafında yani. yada alsancak gardaki kavşaktan dön bornova sokağına gir dümdüz kursun oraya çıkarsın
-
05 Haziran 2007, 15:19
+1 benide ekliyebilirsiniz ama ben pist ekibinde olacagım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler