Sevgili Eser,
Gelemediğine hiç üzülme çünkü kalplerimiz birlikteydi.
Baban iyleşsin tek yeter. Biz herzaman bir araya gelebiliriz.
Bir şeye ihtiyacın olursa çocukluk yapma ara bizi. Biz bir aileyiz....
Sevgili Eser,
Gelemediğine hiç üzülme çünkü kalplerimiz birlikteydi.
Baban iyleşsin tek yeter. Biz herzaman bir araya gelebiliriz.
Bir şeye ihtiyacın olursa çocukluk yapma ara bizi. Biz bir aileyiz....
A blessing with the hands
Merhaba akadaşlar,
öncelikle,güzel vakit geçirmenize çok sevindim.
biraz gecikmelide olsa ( 20:45 ) gibi Bornova da olduk.
Bornova Belediyesi ve Büyükpark etrafını en az 3 kez tavvaf ettik
bir taksi şoförü dahil en az 4 kişiye ORANGE CAFE'İ sorduk.
Ensonunda ( 1saat sonra ) pesettik ve evimizin yolunu tuttuk
birdahaki sefere bilmediğimiz ve bilinmeyen bir buluşma noktasına gitmemeyede karar aldık.
Sakın yanlış anlamayın bu sizlere karşı bir sitem değil,sadece kendimi birdahagibi hissetmek istemiyorum.
selamlar,
Özer
belifeless,bir tek sen değilsin gelmeyen,herkesin işi çıkmış maalesef.Ama sorun değil,bu son buluşmamız değil nasıl olsa.Diğerlerinde bize bişeyler ısmarlayarak affettirebilirsiniz kendinizi
Şaka bir yana,önce iş gelir.Gelemeyen bütün arkadaşımız hiç üzülmesin,bir dahakine artık...[/QUOTE]
Özer abi,Orange cafe değil abi,Portakal cafe ydi tam ismi mekanınİngilizce ismiyle sormuşsanız bulamamış olabilirsiniz
Biz 20:40 - 20:45 gibi Portakal Cafe den çıktık maç yapacağımız sahaya doğru.Maç 21:00-22:00 saatleri arasında olduğu için biraz erken kalktık. Keşke birimizi arasaydınız,numarası yokmuyu hiç kimsenin yoksa
Portakal Cafe o kadar kolay bulunulacak bir yer ki hiç bilmeseniz dahi büyük park ın tam ortasında ve kime sorsanız gösterecek şekilde bir yerde.
Üzüldüm böyle gelip bulamamanıza,belkide buldunuz ama biz çıkmıştık o zaman.Ege Üniversitesinde maç yapacağız demiştik,oraya gelseydiniz keşke.
Neyse artık,kısmet...Bir dahaki sefere görüşmek üzere
BU ARADA ARKADAŞLAR,
Tshirtlerin yapımı tamamlandı,bir dahaki buluşma da dağıtımını yapacağım.
ooohohhhh yeni gelene motorları yıkatın gelemeyenlere bişeyler ısmarlatınn bulmuşsunuz siz işin kolayınıııı ama canınız sağolsunnnn istediğinizzz çay olsunnn
gerçi halaaa çeşme gezisinde tavlada bana yenilip sözünü tutmayan çaycı abilerimizz var ya neyseee o benim yerime size ısmarlarr bi dahaki toplantıda çayları artıkkk
ahmet mümkünse uzun bir süre veli meli görmek istemiyorummm yok kış okulu veli toplantısı yok yaz okulu veli toplantısı bana baayyyy geldi artıkkk
sen çocukları yolla bana daha az kaprisli oluyorlarrr
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
özlem valla sen hiç konuşma zaten ektin bizi. alacağın olsun bakalım. sen gelmedin bi I-ben le ben kaldım.
biz gol attıkça trubunler uzuldu
Ride your way
[QUOTE=PIERzig;703753]Durumlar nedir şimdi izmir mt yendi anlaşılan
QUOTE]
herkesi tanımıyorum am manisa mt den bi tek mecit vardı galiba...maç izmir karması arasında gibi geldi bana, bu durumda manisa mt hükmen yenilmişmi oldu
arkadaşlar yeni merkez binaya taşınıyoruz,bunu telaşı ve stresi içinde idim. katılamadım aranıza çok geç çıktım işten,wallace kardeşime de durumu gündüzden ilettim...bir dahakine ben ve gruptaki(MANİSA-MT) arkadaşlarımı getireceğim.
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
PIERzig sana tshirt indirimi yapıcam söz...Herkese 10 ytl,sana ise 9,99
Bana bedenini söyle dostum,ona göre sipariş geçeceğim.
Fotoğraflar gelir arkadaşlar bir kaç ay içerisinde merak etmeyin
Arkadaşlar cuma günü bir mağazanın açılış organizasyonunu üstlendiğimiz ve kokteyl bölümünün planlanan saatten 2 saat daha fazla sürmesi nedeniyle aranızda olamadım.Birdahakine tam kadro inşallah....
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
mehmetcalli35 ve chatkut,tshirt bedenlerinizi söyleyin.
Dün yemekte soracaktım unuttumEee yorgunluk + yemeğe duyulan özlem tshirt bedenlerinden daha ağır bastı sanırım
Hallederiz arkadaşlar merak etmeyin
rots,önce iş sonra eğlence,üzme kendini kısmet değilmiş demek ki,başka zaman inşallah.Bir dahaki sefere dediğin gibi tam kadro bekliyoruz
"medium" galiba herhalde sanırsam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)