Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

[İzmir MT] 08 Haziran Cuma Toplantı + Halı Saha Maçı

REKLAM ALANI
    speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı belifeless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    karıştırma şulecim çocuk esirgemeyiii
    yoktu diyelimm
    yrn gelebilirsem toplantıya kaynatırız bol bol,
    esas dedikodular sende
    hıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı pardon özlemcim pot kırdım galiba neyse toplantıyı ekme bak tamammı bekliyoruz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mehmetcalli35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia RS 125 & Mz 301 Fun & Presto 150t
    Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorları yakın parkedin bi kerede hepsini çıkartalım o zaman

ok ekliyorum...bi biraz geç gidelim kalkışa yakın ordan direk halısahaya bağlanırız...motorlarıda kolay kaçılabilecek bi mevkiye yerleştirelim mi?ne dersin dostum

portakal kafede vardır temizlik ekipmanı ordan alırız nabalım...

forrap benide ister oyuna ister tribüne yaz farketmez...oyuna yazarsan ona göre eşya getireyim ;)

Alıntı mehmetcalli35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benim iş için Denizli'ye seyahat var gibi görünüyor.Yarın öğlene doğru yada perşembe günü gün doğarken çıkacağım yola.Motorla ikinci uzun yola çıkışım olacak.Büyük ihtimal toplantıya gelemeyeceğim.Chatkut dostum üzgünüm motorları yıkamak sana kaldı Artık yolculuk dönüşü bidahaki toplantıda ben yıkarım motorları.Yolculuktan fotoları koyarım seyahat dönüşü.
    Chatkut yani Aykut abimin yalnız başına motor yıkamasına gönlüm el vermedi.Denizli yolculuğumu kötü hava koşulları yüzünden 4 gün erteledim.Yarın Chatkut'la beraber orada olacağız.

sandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Er 5,00
    Beni de amigo tarafına yazın,gelir fıstık(küçük taş) atarım kalecilere.Kim vurduya çok adam sakatlamışımdır uzakdan.Sapan denen bişiy var canım allaa allaaa

Hadi biz amigo takımını yaptık diyelim ama siz daha takım kurmamışsınız....Huzurevi Mt ve Kreş Mt yerine bence İller karşılaşması daha güzel olur.Deplasman hesabı.Ha bi aksama olur da Manisa ekibi öne geçer gibi olursa orası EGE ÜNİVERSİTESİ ORDAN ÇIKIŞ YOOOOOK!!!
    KArdeşim baksana oynayanların takım makım kurcağı yok. Biz çirkef amigolar hazr ama ...

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    canım kardeşim benim,

kapımız her zaman açık gelmek isteyen dostlarımıza
    önceden haber verin yeterli

toplantıda görüşürüz ve Ferhat'a da selamlar.

Özer

Alıntı speedygirl şule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özer abim nerelerdesiniz özlettiniz kendinizi. kaç gündür sizi konuşuyoruz ne yapıyorlar acaba. baskınmı yapsak diyorduk. neyse yarın görüşeceğiz demekki ne güzel anna marinaya selamlar

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar takım kurmamamızın sebebi gelecek kişilere göre bir takım kurulacağından(Manisa - İzmir mi yapılacak yoksa Huzur evi MT-Kreş MT mi yapacak,yoksa gelenlerden karma bir takım mı yapılacak dengeli olması için)beş dakikada buluştuğumuzda kurarız takımları.Burada geleceğim diyip gelmeyenler olacaktır veya gelmiyeceğim diyip gelenler...Bu sebeplerden takım kurma işini toplantıya bırakalım,beş dakikalık iş nasıl olsa...
    Herkes maça hazırlıklı gelsin,aslında sayıca fazla olacağız gibi ama olmadı değişmeli oynarız.Eğer çok kalabalık da olursak bir dahakine Alsancak Stadı nı kiralarız
    TAKIM KURMUYORLAR DİYİP DURMAYIN ARTIK

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    KARAKIZ amigo listesini sana devrettim. En kıdemli ve en eskilerden sen varsın. Amigoları sen organize edecen artık. akşama görüşürüz canım.

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    slm..
    her cuma kendi ekibimizle yaptığımız maçı, bu hafta hünerlerimi MT İzmir de göstermek amacıyla perşembeye aldırmıştım ama aksilik ya dün ayağım burkuldu üzerine zor basıyorum...toplantıya geliyorum bi aksilik çıkmazsa veya ayak ağrım artmazsa ancak maçta amigo listesinde olabileceğim...görüşmek tanışmak üzere

okram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sky Team
    E eeee bir türlü akşam olmuyo bu gün yaaa
    Zaten motora hasretim......
    Serkaaaaaannn anladın sen onuuuuu
    A blessing with the hands

Serkan a bende kılım abi o Çeşme seyahatimizden sonraAhtım var,kendisini bir gün 50-60 km hızla Çeşme - İzmir yol yapmak zorunda bırakıcam

(Bilmeyenler için bu Serkan,moto_kaan nickli arkadaş)

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    ya sen bi de onu bana sor hem gidi hem dönüş toplam 5 saat sürdü sanki marmarise gittik

Motosikleti
    Son 45 dakika

Ve toplantı zamanı.Chatkut'la buluşup toplantıya gitmek üzere yola çıkıyorum

Erudite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI ER-6N
    Arkadaşlar çok özür diliyorum, babamı tekrar hastaneye yatırdım bugün, evde ve kardeşlerimin yanında kalmam lazım. Gelemeyeceğim için çok özür dilerim . . .
    Everything goes the way it should...

tuncercim ve muratcım, marko abi size biraz eksik bilgi veriyor kanımca, evet motorunu ben yaptım, üst kapak yaptım subapları alıştırdık, ve gaz telinden ayarını kıstım bilerek çünkü marko abi tam gaz gideceğini bildiğim için subapları kavurmasın diyerek yaptım ama bu bana bir ders oldu zaten çin malı yapmıyordum bundan sonra tanıdıkta olsa çin malı yapmıycam akşam toplantıda görüşmek üzere

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    Alıntı Erudite adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar çok özür diliyorum, babamı tekrar hastaneye yatırdım bugün, evde ve kardeşlerimin yanında kalmam lazım. Gelemeyeceğim için çok özür dilerim . . .
    hocam geçmiş olsun
    Ride your way

Erudite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI ER-6N
    Teşekkürler dostum, zor günler yaşıyorum ama atlatıcam hepsini. En kısa sürede görüşmek dileği ile İzmir MT
    Everything goes the way it should...

Motosikleti
    Güzel bir akşam geçirdim.Tüm mt izmir ailesine teşekkür ederim...

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    son anda aksilikler çıktı gelemedim arkadaşlar üzgünüm
    ama eminim kreş mt grubu almıştır kupayııı
    yengelerde yapmıştır amigoluğu hakkınca
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    MT ailesine sevgiler...İlk katılımımda yabancılık çektirmeyen tüm ekibe teşekkürler...Çok keyifli ve samimi bir geceydi en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere...

Motosikleti
    CBF 250
    Yoklama aldık,gelmeyenlerin velileriyle bizzat Özlem ilgilenecek...Gelen arkadaşlardan,gelmeyen ve gelip 30 dakka sonra "hadi görüşürüz" diyenlerden de allah razı olsun.

Güzel maç oldu.Kupa kimde belli değil ama hehheheee
    :pr::pr::pr:

Erudite,olur mu ya ne özürü.Çok çok geçmiş olsun Eser.Umarım baban en kısa sürede eskisi gibi sağlığına tekrar kavuşur.Senin gibi bir oğlu olduktan sonra zaten sadece dinlenip iyileşmeyi düşünmesi gerekiyor,ailene yeterince özen gösteriyorsun.Taktir ediyorum seni...Ve tekrar ediyorum,yapacağımız her hangi bir şey olursa koca bir gurup yanında,bunu asla unutma...

mehmetcalli35 ve chatkut sizinle tanışmaktan bizde çok memnun olduk.Bundan sonra eksiksiz olarak bekliyoruz sizide buluşmalarımıza
    Aramıza tekrar hoşgeldiniz,umarım gurubu beğenmişsinizdir

duyulmaz
    Özlem nasıl ilgileniyor gelmeyenlerle yav,kendisi gelmedi en başta
    Kupa nasıl kimde belli değil,kupa bizdeGörülmez bir kupa da olsa bu maç hafızalardan silinmeyecek...
    Gerçi yalan olmasın,5 fark açtıktan sonra maçın sonlarına doğru saymayı bıraktım
    Yazık oldu...

belifeless,bir tek sen değilsin gelmeyen,herkesin işi çıkmış maalesef.Ama sorun değil,bu son buluşmamız değil nasıl olsa.Diğerlerinde bize bişeyler ısmarlayarak affettirebilirsiniz kendinizi

Şaka bir yana,önce iş gelir.Gelemeyen bütün arkadaşımız hiç üzülmesin,bir dahakine artık...

8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)