KArdeşim baksana oynayanların takım makım kurcağı yok. Biz çirkef amigolar hazr ama ...Beni de amigo tarafına yazın,gelir fıstık(küçük taş) atarım kalecilere.Kim vurduya çok adam sakatlamışımdır uzakdan.Sapan denen bişiy var canım allaa allaaa
Hadi biz amigo takımını yaptık diyelim ama siz daha takım kurmamışsınız....Huzurevi Mt ve Kreş Mt yerine bence İller karşılaşması daha güzel olur.Deplasman hesabı.Ha bi aksama olur da Manisa ekibi öne geçer gibi olursa orası EGE ÜNİVERSİTESİ ORDAN ÇIKIŞ YOOOOOK!!!
Arkadaşlar takım kurmamamızın sebebi gelecek kişilere göre bir takım kurulacağından(Manisa - İzmir mi yapılacak yoksa Huzur evi MT-Kreş MT mi yapacak,yoksa gelenlerden karma bir takım mı yapılacak dengeli olması için)beş dakikada buluştuğumuzda kurarız takımları.Burada geleceğim diyip gelmeyenler olacaktır veya gelmiyeceğim diyip gelenler...Bu sebeplerden takım kurma işini toplantıya bırakalım,beş dakikalık iş nasıl olsa...
Herkes maça hazırlıklı gelsin,aslında sayıca fazla olacağız gibi ama olmadı değişmeli oynarız.Eğer çok kalabalık da olursak bir dahakine Alsancak Stadı nı kiralarız
TAKIM KURMUYORLAR DİYİP DURMAYIN ARTIK
KARAKIZ amigo listesini sana devrettim. En kıdemli ve en eskilerden sen varsın. Amigoları sen organize edecen artık. akşama görüşürüz canım.
slm..
her cuma kendi ekibimizle yaptığımız maçı, bu hafta hünerlerimi MT İzmir de göstermek amacıyla perşembeye aldırmıştım ama aksilik ya dün ayağım burkuldu üzerine zor basıyorum...toplantıya geliyorum bi aksilik çıkmazsa veya ayak ağrım artmazsa ancak maçta amigo listesinde olabileceğim...görüşmek tanışmak üzere
E eeee bir türlü akşam olmuyo bu gün yaaa
Zaten motora hasretim......
Serkaaaaaannn anladın sen onuuuuu
A blessing with the hands
Serkan a bende kılım abi o Çeşme seyahatimizden sonraAhtım var,kendisini bir gün 50-60 km hızla Çeşme - İzmir yol yapmak zorunda bırakıcam
(Bilmeyenler için bu Serkan,moto_kaan nickli arkadaş)
ya sen bi de onu bana sor hem gidi hem dönüş toplam 5 saat sürdü sanki marmarise gittik
Son 45 dakika
Ve toplantı zamanı.Chatkut'la buluşup toplantıya gitmek üzere yola çıkıyorum
Arkadaşlar çok özür diliyorum, babamı tekrar hastaneye yatırdım bugün, evde ve kardeşlerimin yanında kalmam lazım. Gelemeyeceğim için çok özür dilerim . . .
Everything goes the way it should...
tuncercim ve muratcım, marko abi size biraz eksik bilgi veriyor kanımca, evet motorunu ben yaptım, üst kapak yaptım subapları alıştırdık, ve gaz telinden ayarını kıstım bilerek çünkü marko abi tam gaz gideceğini bildiğim için subapları kavurmasın diyerek yaptım ama bu bana bir ders oldu zaten çin malı yapmıyordum bundan sonra tanıdıkta olsa çin malı yapmıycam akşam toplantıda görüşmek üzere
Teşekkürler dostum, zor günler yaşıyorum ama atlatıcam hepsini. En kısa sürede görüşmek dileği ile İzmir MT
Everything goes the way it should...
Güzel bir akşam geçirdim.Tüm mt izmir ailesine teşekkür ederim...
son anda aksilikler çıktı gelemedim arkadaşlar üzgünüm
ama eminim kreş mt grubu almıştır kupayııı
yengelerde yapmıştır amigoluğu hakkınca
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
MT ailesine sevgiler...İlk katılımımda yabancılık çektirmeyen tüm ekibe teşekkürler...Çok keyifli ve samimi bir geceydi en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere...
Yoklama aldık,gelmeyenlerin velileriyle bizzat Özlem ilgilenecek...Gelen arkadaşlardan,gelmeyen ve gelip 30 dakka sonra "hadi görüşürüz" diyenlerden de allah razı olsun.
Güzel maç oldu.Kupa kimde belli değil ama hehheheee
:pr::pr::pr:
Erudite,olur mu ya ne özürü.Çok çok geçmiş olsun Eser.Umarım baban en kısa sürede eskisi gibi sağlığına tekrar kavuşur.Senin gibi bir oğlu olduktan sonra zaten sadece dinlenip iyileşmeyi düşünmesi gerekiyor,ailene yeterince özen gösteriyorsun.Taktir ediyorum seni...Ve tekrar ediyorum,yapacağımız her hangi bir şey olursa koca bir gurup yanında,bunu asla unutma...
mehmetcalli35 ve chatkut sizinle tanışmaktan bizde çok memnun olduk.Bundan sonra eksiksiz olarak bekliyoruz sizide buluşmalarımıza
Aramıza tekrar hoşgeldiniz,umarım gurubu beğenmişsinizdir
duyulmaz
Özlem nasıl ilgileniyor gelmeyenlerle yav,kendisi gelmedi en başta
Kupa nasıl kimde belli değil,kupa bizdeGörülmez bir kupa da olsa bu maç hafızalardan silinmeyecek...
Gerçi yalan olmasın,5 fark açtıktan sonra maçın sonlarına doğru saymayı bıraktım
Yazık oldu...
belifeless,bir tek sen değilsin gelmeyen,herkesin işi çıkmış maalesef.Ama sorun değil,bu son buluşmamız değil nasıl olsa.Diğerlerinde bize bişeyler ısmarlayarak affettirebilirsiniz kendinizi
Şaka bir yana,önce iş gelir.Gelemeyen bütün arkadaşımız hiç üzülmesin,bir dahakine artık...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)