eeeeeeeeeee şimdi toplantı ne oldu? kaynadımı arada... maç saati öne alınınca
direk dostlar sahaya gelsinler bide iyice tarif edin adresi geç kalmayalım hakkımızda asılsız şeyler yazılmasın magazin sayfalarında
eeeeeeeeeee şimdi toplantı ne oldu? kaynadımı arada... maç saati öne alınınca
direk dostlar sahaya gelsinler bide iyice tarif edin adresi geç kalmayalım hakkımızda asılsız şeyler yazılmasın magazin sayfalarında
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
toplantı da var maçta var kardeşim. toplantı 19.30 da taktik belirleyecez siz gelmeden ama dert etme ben sana çay içerken söylerim taktiğimizi.
Marko orda biz seyirciydik çay 5 YTL idi, şimdi biz oyuncuyuz sen düşün artık fiyatı
Toplantı var arkadaşlar...
Toplantı başlama saati: 19:30
Maç başlama saati : 21:00
Halı saha için yarım saat erken kalktığımız bile düşünülse 1 saat kadar portakal cafe de toplantı da olacağızHerkesi bekliyoruzzzzzzz...
nerde bu mıllet kesın gelenlerın parmakları görelim yahu
Ride your way
abi biz nasipse toplantıyada geliyoruz.taktiklerinizi ilk ağızdan dinleme niyetindeyim
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Süper olucak halı saha maçı 10 gündür idman yapıyorum artık fazla 2-3 kilom vardı onlarıda vereceğim inşallah büyük gün yarın taraftarlar kuşanarak gelsinler (yağmur yağabilir)
arkadaslar kendimi listede göremedim böyle güzel bir kaleciyi unutmayalım
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
meteoroloji(doğru yazdım mı?) yağmur var diyor cuma günü,aradım telefonla dedim yağdırmayın maç var.Olur mu öyle şey beyfendi falan dedi,gerisini yazmıyım çok sert geçti konuşmanın diğer tarafı ama bakalım umarım yağdırmazlar.
:pr::pr::pr:
bende gelcem bende........... amigo listesinin en başına yazın beni
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Arkadaşlar maçta oynayacağım diyenleri listeledim gözden kaçırdığım olmuş mu acaba bi de siz kontrol edin. kadrolar oluşsun artık bak herkes heryerde kadrolaşıyor biz bi halısahada kadrolaşamadık yaw
1-Wallace
2-forrap
3-Sokemon
4-taner_k
5-chatkut
6-Mecit
7-Lodos
8-duyulmaz
9-hedowich (sandwich)
10-fuchs
11-Babyface
12-FAVORİİ
13-Ironline
Gürkay
Racing iski
rots
Speedygirl şule
Listeye adını eklememi isteyen olursa yazsın ekleyeyim
murat amigolar listesi nerde
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Canlarım benim....
nasipse biz de geleceğiz toplantıya.
Yalnız, Portakal Cafe nerede canlarım
Selamlar,
Özer
Bekliyoruz Özer abi Portakal cafenin yerini Wallace tarif etmişti bir sayfa önce,tam olarak şöyle yazmış bak abi;
Wallace isimli üyeden alıntı;
Portakal Kafe için adresi şöyle tarif edeyim. Bornovada Belediyenin orda Büyük Park var. Büyük Parkın içinde Havuzun hemen yanındaki bahçeli mekan portakal kafedir. Zaten oraya gelen motorlardan yerimizi rahatça bulabilir. Motorları mekanın önüne parkedeceğiz.
murat bende varım bi aksilik çıkmazsaaa
yalnız ben büyük parkı bile bilmiyorumm ararım artık birinizi
maçta sonra napıyoruzzz
şulecim bu arada gözünn aydınn yalnızlık bitmiş
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)