abi ozaman bırakalım geyiği naptın halısayı ayarlayabildinmi
Ride your way
valla ayarlayamadım desem yemezsiniz. şu an için zemin top oynamaya müsait 21-22 bize rezerve, ama ben 22-23 için bastırıyorum ki o saat maç için daha uygun.
bir de geyik olayına değineyim anılarım depreşti bir anda da o yüzden yazdım. siz gençler çok sanslısınız biz huzurevi Mt üyeleri böyle topiclerde geyik yapacaz hemen bir abimiz uyarırdı bizi MT izmir adına. ne günlerdi be yaw
Aaaa iş yerimin 100 metre ilerisinde toplantı varmışta benim haberim yokmuş.Ne zamandır toplantılara katılmak istiyordum.Ben istiyordum bir göz allah verdi iki göz.Nasipse bende toplantıdayım...
geyik yapmayın !!! geyik yapmayın !!! devlet dairesi burası...
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
yapacaz kardeşim yapacaz hatta geyik bulursak mangalda bile çeviririz sen de gelecen mi?
gidin kendi kapınızın önünde oynayın.İş yeri burası.Kreş değil...
(Özlem atlamasın da!!!)
Murat abi çay için özel bir tarifin var mı ?? yani yemek ayırt etmek gibi çay ayırt edermisin
Efenm illaki tomurcuk olacak içinde ya da ceylon çayı inceden içinde barındıracak gibi? Yok yani sponsor ararken detay vermek lazım.Plastik bardak dersen buluruz,malum benim bi plastik firmasından zaten sponsorluğum var sorun olmaz Plastik bardağı da ekleyiveririz...
http://youtube.com/watch?v=aZRNdTYCWiQ
konudan alakasız ama bid e şu görüntüye bi bakın,
http://youtube.com/watch?v=Y3ADW_mp2...elated&search=
:pr::pr::pr:
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Cozutmayınnnn
Bilmeyenarkadaşların bilgisine:
Eser'in kafasına fotoğraf makinesi çarpınca böyle oldu. Yoksa eskiden böyle sizli bizli konuşmazdı o
Eseeeerrrrr!!!
Senin fotoğrafçıyı beklettik beklettik sonunda Hollanda'ya gitti yineeee
Bu arada hazır makine yokken. Sen bakma fazer mazer. Gel ben seni crossçu yapayım. Hiç olmasza işine yarar işe kestirmeden gider gelirsin. Hem ona Wallace de binemiyor Boyu yetmiyor da....
Seni çoook özledik
A blessing with the hands
selam arkadaşlar bakalım kim yencek kim yenilcek dostluk kazansın
[B]Kawasaki, Yamaha, Honda, Suzuki, Aprilla, Ducati, Bmw tüm model motosiklet anahtarlarını artık yedekliyebiliyoruz Bilgi İçin Pm Atınız[/B]
Amma geyik dönmüş yav bakmadık topice iyiki
Wallace,halı sahayla konuşmadın mı abi sen 22-23 içinŞaka yapıyorsun biliyorum...
21-22 ayarlayalı hafta oldu be abiGidip konuşacaktın hani 22-23 içinCık cık cık...
mehmetcalli35,bekleriz dostum,buyur gel
MT İzmir adına hoşgeldin (wallace içimden geldi idare et)
Canım abim bende sizleri çok özledim ama bnm dışımda gelişen bazı olaylar oldu. babam çok hasta. Onunla ilgileniyorum, hastanelerdeyim sürekli. şimdi evde yatıyor. Toplantıda konuşuruz bir bir. Bide ne bileyim, sormadım sizleri ya , marko abi, wallace dostum . . . . demeye yüzüm olmadı işte . . .
Everything goes the way it should...
Sevgili Eser'ciğim,
ben insanları bana karşı olan tutumlarından değil.
Yüreğinin güzelliğinden severim.
Sen de onlardan birisin.
A blessing with the hands
halısahadan pazartesi haber gelecek endişeye gerek yok. balığa gittik burak ama cumartesi gittik resimler MT İZMİR bölümünde
tuncer says alıntı yapamadım MNY46[/B](Nezih),arkadaşı alıcam toplantıya giderken (fuchs'u)yoksa seni alırdım,artık dolmuş molmuş gel,bekliyorum gel de ensene bir iki şaplak atayım.[/QUOTE]
gelicem kardeşim gelmem mi?
ama şaplağı kim atar bilemiyorum
görüşmek üzere
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
kadrolar belli mi
kaç kişi kesin oynuyor şimdi
bide o var tabiki iller modundamı yoksa yaşlılar gençlermi diye şekillenecek takımlar bi karar verelim sonra yer saat kaç nuda kesinleştirin artık taaa bilemneyin nikahından geleceğiz maça
bence organizasyon zayıf kardeşim wallace yapamayacak bu işi maç nasıl yapacak bilmiyorum
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
portakal cafe için kroki koyucaktınız...Gerçi cumaya daha var ama benim ilk katılımım olucak heyecanımı mazur görün
Bi hafta girmeyince siteye yürüyüp gidiyo heralde topikler ya.. Okuyacağım die başından sonuna göööbbeeeem çatladı walla ... Beni de yazın listeye ama maç kısmında çirkef amigoların arasına.. Cuma görüşmek üzere ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)