[İzmir MT] 08 Haziran Cuma Toplantı + Halı Saha Maçı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
gürkay adlı üyeden alıntı
arkadaşlar benim olduğum takım kaybetmez
ahada buraya yazıyom bende çamur var pislik var çelme var faul var var oğlu var top geçer adam geçmez
bak fazladan dizlik takın ayaklarınıza yada salın topu kaleye karışmam valla demedi demeyin hele bide tel kıyında sıkıştırmayım kimse sizi sökemez o telden eeeee 120kg baskı uyguluyo boru değil
haaa bunun adı ikili mücadele diye geçiyo kipapta
anladınız siz onu
sahanın diğer ağır topunu unutma sevgili gürkay
-
-
-
Gürkay bize sökmez bunlar kardeşim. Ağzı olan konuşuyorları geçtik biz. Sende çamur varsa bizde de çamurluk var, diz varsa dizlik var, kafa varsa kask var ha bu arada aynı takımda olursak eğer silindir gibi geçeriz üzerinden karşı takımın ama arada ben yine çay ve sigara içerim baştan söyleyeyim sonra limandaki gibi şaşırmayın
-
geçen toplantıya geç gelmiştim ama bu seferkine erken gelicem yalnız kime tezevrat yapcaz hepinizde kardeşimizsiniz
-
Son sürat idmanlara devam ediyorum 2 senedir futbol oynamıyorum oynamayı unutum gibi bir şey ama o günü sabırsızlıkla bekliyorum mütiş maç olucak
-
Moderatör (forrap)
-
tuncer dedim ya cumartesi bileğim kötü diye bir şişti ki sormaa..hastaneye gittim allahtan bağlarda incilme varmış..yavaş yavaş iyiye gidiyor ...
manisa mt yı ben bombalıcam merak etmeee
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
Merak etme Tuncerim mesir macunu yiyip gelecem maça
-
toplantının erken olması guzel uzun suredır katılamıyorum ızmır mt nın toplantıları guzel oluyodu..
8 hazıran benım ızmırdekı son aksamım gece 1 otobusum var malüm öğrencilik hayatı
ama son aksam toplantıda olmaya calısıcam
mac ıse artık seneyee..
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
-
Moderatör (forrap)
taner_k,iyileş valla kesin olarak bekliyorum seni (anlattığın gibi değilsen hışmımdan kurtulamazsın ona göre).
MNY46(Nezih),arkadaşı alıcam toplantıya giderken (fuchs'u)yoksa seni alırdım,artık dolmuş molmuş gel,bekliyorum gel de ensene bir iki şaplak atayım.
-
BANA BAKIN,, MANİSA MT UNİTED'IN TEKNİK DİREKTÖRÜ OLARAK,,TÜM MANİSA MT LİLERİN BURADAN ,RAKİP TAKIM İZMİR MT İLE YAZIŞMALARINI YASAKLIYORUM..
MAÇ SAATİNE KADAR RAKİP İLE İRTİBATI KOPARIYORUZ..
İRTİBAT KURANI TAKIMDAN KOVARIM ONA GÖRE..
BU AKŞAM ANTRENMAN SAAT 22.00 DA,, SAKALLI MURATIN MEYH...DE..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
-
oradayız mecit eksiksiz firesiz...sıkı bi antreman olsun ama,top başı yapalım artık
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
MECİT adlı üyeden alıntı
BANA BAKIN,, MANİSA MT UNİTED'IN TEKNİK DİREKTÖRÜ OLARAK,,TÜM MANİSA MT LİLERİN BURADAN ,RAKİP TAKIM İZMİR MT İLE YAZIŞMALARINI YASAKLIYORUM..
MAÇ SAATİNE KADAR RAKİP İLE İRTİBATI KOPARIYORUZ..
İRTİBAT KURANI TAKIMDAN KOVARIM ONA GÖRE..
BU AKŞAM ANTRENMAN SAAT 22.00 DA,, SAKALLI MURATIN MEYH...DE..
Manisalı atılmış arkadaşlar olursa hiç üzülmesinler, alayını ben hakem takımına alabilirim.
Bu maç kırankırana geçeceğinden tahmini 22 hakeme ihtiyaç olacak.
Zaten maçtan hakemler galip çıkacak
A blessing with the hands
-
ya mecit kopardın bizi akşam antrenmanda. sürünerek gittik valla eve. biz onları antrenmansızda yeneriz. sen rahat ol. hehe
-
mecit beni de antremana alsanıza ya bende manisalı olurum sizin antreman sahası süpermiş
-
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
-
Evet Manİsa Mt Unİted Futbolculari,,
Bu AkŞam Antrenman Saatİnİz 22.00'da SÜreyya Parkinda Çeng...de!!!!
Bİraz YÜklenme Yapicaz..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)