Valla gel uglychildımAma yağmur yağarsa kasma kendini,uzun yol...
eğer kalabalık olacaksan ksk deki girne caddesindeki halısaha uygun olabilir gayet büyük 9 a 9 bile yapabilirizz.....aklımızda bulunsun
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
kaleye gürkay abiyi sokun top gecer adam gecmez
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
işallahh son dakika bi aksilik çıkmazsa yazınnn beni kreş mt amigolarınaaaa
alıştık nasılsa yenme
hep fb için amigoluk yaptıkkk bu seferde kreş mt diye bağrınırız bi 3 gün daha sessizleri oynarızzz nolacak
hem siz huzurevi mt siniz enerjinizde kalmamıştır
bizimkiler daha kreşte çooook hareketlilerrrrr
oğlummm hem sınav var diyporsunnnn hem defans diyorsunnn olmuyor böleee bi karar ver artıkkkk
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
mecit hocam,sizin antreman sahası şehir manzaralı bir yer ,oksijen falan bolmuş galiba ya bu maçın bi iddiası olsun baride deysin yendiğimize
Ride your way
benim romatizmalarım azdı ben oynamıyorum
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
transfer dönemi başladı wallace... kendimi riske atmamam lazım spaliyi kim fazla verirse onda oynarım
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
sen gel ben sana en bolundan gönül akçesi verecem.
Ya aklıma geldi şimdi durduk yere sinirlendim tekrar. Şimdi yine [MT İzmir] üyesi olan bir arkadaş telefon teknolojisiyle yine
[MT İzmir] üyesi başka arkadaşları arar ve " o toplantıya gitmeyin" der mi? Bence der hemde kesinlikle der. Hatta üstüne üstlük toplantı sonunda da arayıp "katılmadığın için teşekkür ederim" bile der. Neyse saygı sevgi yine bizden olsun.
Sevgili Wallace,
Yine Kurtlar Vadisi CD sini izlemişin akşam galiba.....Sana da o kadar seyretme dediydim.
Ya nereden buluyorsun öyle senaryoları
Bak sana söylüyorum İzmir'de böyle şeyler olmaz. Irak mı burası
İzmir de herşeyden önce sevgi ve saygı var...........
Sen bırak detaylarla uğraşmayı.
Maça odaklan. Janjanlı formanı bi havalandır. Maçtan sonra nasipse Mecit'e hediye edicez. Gollerini unutmamasına yardımcı olucak.
A blessing with the hands
doğru diyor wallace hocam,boşver sen takma artık bunları herkesin yolu ve gönlü belli marko abi banada hayalet diye diye bi sen kalmıştın izmir mt de bak nazarın deydi,geleceğim dediğim geziye gelemedim kaliperim bozuldu nazar etme nolur acı bana yaw bende gelmek istiyorum hep nasip olmuo
Ride your way
Kesin bi tarafın açık kalmış WALLACE'M bişeyim herşeyim.
bak dikkat et kendine maça kadar başına bişey gelmesin,çaylar senden baklavalar karşı takımdan (kreş-mt)
arkadaşlar maç için yer belli değilse bucada şahlanlar diye bir halı saha var 2 senelik falan yeni bir yer 24 saat sıcak su ayakkabısı olmayana ayakkabı falan kiralama ve en önemlisi halı sahası yeni ve güzel...düşünürseniz telefon numarası bulabilirimmm..
Sandwich'im dedik ya baklavasına ya da lodosların seçeceği birşeyine diye(onlar kaybedeceği için seçim hakkını onlara bıraktım).
İddia var zaten ortada yani
chatkut buca çok uzak kalıyor.Halı sahayı bornova tarafında ayarlayacağız.Topicte yayınlayacağım hangi halı sahada yapacağımız kısa bir süre içinde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)