Everything goes the way it should...
Mavişehir deki planet le bu hiltondaki planet aynı firmanın yerleri zaten.
Ben merkezde olması açısından dedim hilton diye.Ama isterseniz Bostanlı da olabilir,benim için sorun değil.
Hilton un oradaki baya bir kapsamlı ve güzel yapılmış.Oyun alanları oldukça geniş ve çeşitli oyunları da bulabilmek mümkün (bilardo vs.) ama oto park sorunumuz olacak,bunu bir şekilde halledeceğim gerekirse.
Bu gün gittim konuştum oranın sorumlusuyla tekrar,rezervasyon yaptırdım.Ama bostanlı daha uygun derseniz iptal ettirebiliriz rezervasyonu sorun değil.
Başlık açacaktım birazdan,farklı bir düşüncesi olan varsa söylesin.
Lodos Cuma toplantısı için diyoruz(haftaya).
hilton garajına almıcaksa bizi zor olabilir oralar çok tenhada değil özellikle akşam saatlerinde ama herkese yakın katılım daha fazla olabilir...ben her ikisinede gelirim bostanlı bana daha yakın park sorunuda yok çıkışta sahilde güzel cafeler var denize karşı ÇAY içeriz dimi wallace
cuma bize uyar nasipse oradayız...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Bostanlı daki planet bowling de zaten dediğim gibi aynı işletmeye ait.İsterseniz oraya alabiliriz,ben şehir merkezi olsun anlamında hiltondakiyle görüşmüştüm.Kabul edersiniz ki Sarnıç,Gaziemir,Görece tarafından gelecek arkadaşlar da var ve Manisadan gelenler kadar yol yapmaları gerekiyor
Birde Bostanlı ile gidip görüşmek,rezervasyon yaptırmak gerekiyor,bunu bir arkadaş yapmalı eğer Bostanlı diyorsanız.
Forrapcığım gerçekten ben hiç etkilemek istemem umarım yanlış anlaşılmadım, heryer bir bnm için sen ve diğer dostlarım olduktan sonra. Bostanlı da karar kılarsanız ben rezervasyon yaptırırım hilton olursada koşa koşa gelirim. Tek derdim pazar günü olmadıktan sonra problemim yok
Everything goes the way it should...
birisi çay mı dedi nerde ne zaman?
abi kampusten çıkıp sağa döndünmü çevre yolundasın 10 dakika sonra burdasın kantine gitsen daha uzun sürer çay içmeye beklerim her zaman,çalışma ortamıda bildiğin gibi rahat yani çayı sabah 8 öğleden sonra 13:30 demliyor bizim görevli bu saatlerde gelirsen tadından içilmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)