[İzmir MT] 08 Haziran Cuma Toplantı + Halı Saha Maçı
Reklamlar
-
12 Haziran 2007, 18:38
yine bomba gibisiniz. spora da el atıldı tamamdır bu iş... güzel olmuş her şey belli. helal olsun size...
bazı aksiliklerden dolayı bir müddet vaktim olmayacak siteye girmeye ve organizasyonlara katılmaya ama ben hepinize bol bol geziler, kroslar, eğlencenizi yansıtan fotolar, keyiflerinize keyifler diliyorum... kazasız belasız sürüşler sizinle olsun...
hoş kalın
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
Reklamlar
-
12 Haziran 2007, 18:48
-
12 Haziran 2007, 19:02
forrap adlı üyeden alıntı
Serçe ancak ışınlayıp ışınlayıp çıkıyosun
Geldiğin gittiğin yok...
Neyse sen aksiliklerini hallet(yapabileceğimiz bir şey varsa söyle) işlerini bitir,biz seni her zaman bekliyor olacağız
sağol tuncercim yapılabilecek birşey yok varlığınız yeter zaten. ben zaten sizi bulmuşken kaybetmek istemem. buralarda olurum. motorunuz bu cadde üzerinde seyir halinde olursa bir mola için bir sıcak çay için iki hoş sohbet için ben de sizi bekliyor olacağım.
Allah a emanet olun
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
-
13 Haziran 2007, 11:04
serçedando adlı üyeden alıntı
sağol tuncercim yapılabilecek birşey yok varlığınız yeter zaten. ben zaten sizi bulmuşken kaybetmek istemem. buralarda olurum. motorunuz bu cadde üzerinde seyir halinde olursa bir mola için bir sıcak çay için iki hoş sohbet için ben de sizi bekliyor olacağım.
Allah a emanet olun
çay ve sohbet mi dedi birisi tamam hemen gelirim
-
13 Haziran 2007, 11:31
bende gelirim wallace alırsa beni artçı olarak mesela yolları bilmiyorum kaybolmayayım o bakımdan
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
13 Haziran 2007, 11:59
lodos adlı üyeden alıntı
bende gelirim wallace alırsa beni artçı olarak mesela
yolları bilmiyorum kaybolmayayım o bakımdan
olm ne var bilmeyecek bornovaya gel Serçedando nun kafe de hemen gösterirler. ama yok bulamam dersen gelip alırım seni evinden
-
13 Haziran 2007, 12:49
Wallace adlı üyeden alıntı
olm ne var bilmeyecek bornovaya gel Serçedando nun kafe de hemen gösterirler. ama yok bulamam dersen gelip alırım seni evinden
gel murat gel hiç bilmiyorum ben bu yolları (benzin parasından da kurtulmuş olurum )
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
13 Haziran 2007, 14:45
lodos adlı üyeden alıntı
gel murat gel hiç bilmiyorum ben bu yolları
(benzin parasından da kurtulmuş olurum
)
diyosun, peki gelirim de sen ben gelince ödeyeceğin çay paralarını bi düşün istersen benzin daha ucuza gelir sanki
-
13 Haziran 2007, 15:00
dostuma bak çayın lafımı olur...rize'ye götürürüm ben seni çay içmeye
-
13 Haziran 2007, 15:01
yaHU DOSTLAR,,2 ADIM YOL GELDİK MAÇ İÇİN ABARTMAYIN..SİZİ SEVMESEK ZATEN GELMEYİZ..
GENEDE HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
-
13 Haziran 2007, 17:59
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
-
13 Haziran 2007, 18:52
Moderatör (forrap)
-
13 Haziran 2007, 19:33
Olur mu yav naaptın sen
Bi gelmemekle hemen mahçup olunur mu,olmaz öyle şey...Biz her zaman bekliyoruz sizi,bu gün olmaz yarın olur hiç farketmez,sonuçta bir iki günlük dostluklar değil bunlar
YARIN MEKANLA SON GÖRÜŞMELERİ YAPIP BOWLING BAŞLIĞI AÇACAĞIM SİTEYE,HABERİNİZ OLSUN...
Halı sahadan kaçtınız ama bowlingden kaçamayacaksınız gibi geliyor bana
iyi olur forrap..fiyatlar bomba..bir an önce ayarlarsan sevinirizz
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
13 Haziran 2007, 20:17
Tuncerim bowling olayı süper olucak birazda bowling olayına el atalım İZMİR MT olarak halı sahası gibi makara geçeceğinden eminim sabırsızlandım şimdiden
-
14 Haziran 2007, 00:29
BOWLİNG te 14 kişi olursa toplam puanına yarışılır ki çok güzell geçer. Pazar günleri sabah 12 ytl ye sınırsız kahvaltı herşey varr içecekte dahil. ve bowling te yanında bedava. rezervasyon yapılıyo.
Everything goes the way it should...
-
14 Haziran 2007, 01:03
manisa ekibini istiyorum ben.. izmir vs manisa
fotolar cok az olmus ama..:(
-
14 Haziran 2007, 01:29
Moderatör (forrap)
Erudite,benim bulduğumda 9 ytl ve akşam menüsü.
Etli yemek + salata + tatlı + içecek + oyun şeklinde hepsi 9 ytl... (Hilton bowling planet)
Yarın (daha doğrusu bu sabah) gidip son ayarlamaları yapmayı planlıyorum.
Olmazsa bilgi alışverişi içerisinde en uygun yeri ayarlarız
-
14 Haziran 2007, 10:25
bu haftasonu için diyoruz değilmi bowlingi...arkadaşlar bi dahaki haftasonu yapacak isek bende(bizde) arıza olabilir...yetkililerin bilgisine
-
14 Haziran 2007, 11:22
Erudite,benim bulduğumda 9 ytl ve akşam menüsü.
Etli yemek + salata + tatlı + içecek + oyun şeklinde hepsi 9 ytl... (Hilton bowling planet)
Yarın (daha doğrusu bu sabah) gidip son ayarlamaları yapmayı planlıyorum.
Olmazsa bilgi alışverişi içerisinde en uygun yeri ayarlarız
Forrap, ben MAvişehir EGS deki planet ten bahsetmiştim o halde fiyatlar aynı, akşam menüsü hafta içi 9 ytl + bowling. Beraber olduktan sonra hiltonu planeti fark etmez tabi. İnşallah bu sefer gelebilirim. Pazar günü omadığı sürece şuan sorun yok gibi gözüküyor
Everything goes the way it should...
-
14 Haziran 2007, 12:59
millet şu yeni organizasyon işlerini MT izmir üzerinden konuşsak ya. niye hala halısaha maçındayız. farklı yenildik tamam da bu kadar da eziyet edilmez ki yaw
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)