Evet, resimde görülen yerler gerçekten güzel. özellikle kayalık manzaraları harika.
İstanbul'un karadeniz tarafında, Şile'nin daha ilerlerinde, Ağva diye biryer var. oraya benzettim ben buraları. Bu Kerpe, aynı yerde midir acaba?
Evet, resimde görülen yerler gerçekten güzel. özellikle kayalık manzaraları harika.
İstanbul'un karadeniz tarafında, Şile'nin daha ilerlerinde, Ağva diye biryer var. oraya benzettim ben buraları. Bu Kerpe, aynı yerde midir acaba?
imzasız..
Roadleader , evet sırayla Şile Ağva Kerpe geliyor, doğru tahmin
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Pazar gunu icin hava tahmini
Açık ve Az Bulutlu 30 Derece
ya arkadaşlar kerpe yi bende çok istiyodummm
ammaaa pazar günü direksiyon sınavı var
artık izlenimlerinizi yazarsınız bizde ona
göre ilerki haftalardaaa ehliyetimi alınca
giderimm iyi eğlencelerr
Benim direksiyon sınavı ctesi günü. Bu sınav günü bölgelere ve şehirlere göre değişiyor mu yaw ? Sağda solda birçok insan pazar günü sınava gireceklerini söylediler. Ben de emin olmak icin kursu yine aradım ama benimki Ctesi günü.. Pazar günü işim var. Sanırım ben gelemiyorum.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
valla arkadaşlar burası süper bir yer..tatilde olmasaydım bende katılacaktım ama kaderr
geçende de ntv-yakın uerler programında izledim.acayip hoşuma gitti..kesin biteceksiniz buraya..
iyi eğlenceler dilerimmmm
abi kerpe nerde
tamam tamam buldukkk.. :
Ben de geliyorum arkadaşlar. Fotoğraf makinesini falan da getiriyim bol bol resim çekeriz. Haydi yarın görüşmek üzere. Bir de liste yapsak buraya kesin gelecekler kendini eklese diyorum. Ben start veriyim
1-Skullhunter (Erhan)
2-cenkmenderes (Cenk)
1- Skullhunter (Erhan)
2- Cenkmenderes (Cenk)
3- Bandit (erhan)
4- Danger (mert)
5- Boy (mehmet)
Bir cok kiside gelip gelmemekte kararsız durumda
1- Skullhunter (Erhan)
2- Cenkmenderes (Cenk)
3- Bandit (erhan)
4- Danger (mert)
5- Boy (mehmet)
6-Basman (Basri) Kocaeli den katılım.
Ben belki bu akşam Seyrek de olacağım. Oradan Kerpe 'ye geçebilirim. Aksi halde size Kandıra sapağında katılırım. Bir tel verirseniz yolda sizi ararım.
Selamlar.
Yolda bizi ararsın da yolda biz nasıl telefonu duyabilir veya açabiliriz onu bilmiyorum. Benim telefon numaramı sana özel mesajla atıyorum.
bende düşünüyorum ehliyet sınavına bugün girdim yani daha ehliyetsizim.Hangi otoban girişinde buluşacaksınız
İmPoSiBlE_İn_NoThİnG...
eğer motosikletiniz yoksa
yaşamayınnn
Ben de ehliyetsizim BuRgMaN_400_cc, bisi olmaz. ŞAnsımızı deniycez artIk. Geliceksen ona göre bildir kesin listeyi hazIrLIyoruz çünkü.
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!
+ Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.
+ Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Geçen (17 temmuz) ikiteker.org un kerpe gezisine katılalım dedik arkadaşlarla.. Benim yanımda bir FZ-6 vede ZAT-150 vardı.Sitedeki hız sınırı yanlış hatırlamıyosam 77 km ile gidilecek yazıyordu.. zaten insanların beşer beşer ayrı zamanlarda çıktığınamı yanayım, birlikte gidelim diye kaldığımız son gurubun 140 a kitleyip gittiğinemi yanalım... sonuçta bir grup piskolojisi yaşamaksa amaç , sonuç saçma oldu....
Zaten benim bu geziye gelmem arık baya bi zorlaştı, planı üstüne yaptığım kişi sayesinde... Gelemesemde kazasız belasız neşeli geziler...
deli _o0_
TRANSALP
motorsewer arkadaşlar yarınki geziye gelenler foruma geliyorum mesajı atabilir mi (kesin olsun)
İmPoSiBlE_İn_NoThİnG...
eğer motosikletiniz yoksa
yaşamayınnn
Skullhunter'a özel mesajdan atın işte.
Belki birbirini sevmeyen arkadaşlar falan vardır...
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!
+ Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.
+ Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
sabah kalkabilirsem gelicem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)