BİTTİNİZ SİZ!
PAZAR ORDA OLUCAM. 2 ELİM KANDA OLSA DA :mt45:
GELMEYEN TIRT MOTORCULARIN LİSTESİNİ YAPIP MOTOSIKLET.NET'te bir liste yapıp asıcaz :thefinger: . Hadi HODRİ MEYDAN bakalım
BİTTİNİZ SİZ!
PAZAR ORDA OLUCAM. 2 ELİM KANDA OLSA DA :mt45:
GELMEYEN TIRT MOTORCULARIN LİSTESİNİ YAPIP MOTOSIKLET.NET'te bir liste yapıp asıcaz :thefinger: . Hadi HODRİ MEYDAN bakalım
DBTYSG
eyvahhh
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
görücez bakalımmBİTTİNİZ SİZ! PAZAR ORDA OLUCAM. 2 ELİM KANDA OLSA DA
GELMEYEN TIRT MOTORCULARIN LİSTESİNİ YAPIP MOTOSIKLET.NET'te bir liste yapıp asıcaz . Hadi HODRİ MEYDAN bakalım
Skull bana mı diyorsun görücez diye
Görmek istiyorsan zaten iş yerlerimiz yakın beklerim.
Bana 4 bilet ayırmayı unutma. Motoru olmayan birkaç motorcu daha getiriyorum eheheheh
DBTYSG
offfffffff
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
Getir getir Murrat 100 tane bilet var 100 kisi gecmeyiz diiimimurrat adlı üyeden alıntı
Allahım murat inşallah fuara gelemez işi çıkar,murrat adlı üyeden alıntı
ayy pardon yanlışmı dua yaptım
Invent motorunu da getir. O motora bindirecem bir arkadaşımı. Sinyali olmasa da olur
DBTYSG
Buyuk ihtimal arabayla gelecez bi kaç kişi, motoru zaten bırakmak istemiyorum oyle, aklım onda kalacak, diğer fuarda bi motor gitti biliyorsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)