Allah nasip ederse ugrayacagim ben de..
Allah nasip ederse ugrayacagim ben de..
valla serce, cok istiyordum boylesi guzel bi bulusmada oradaki tum sevdigim dostlarimla beraber olmak ama isleri duzene koyayim bi ilk once sonra gelir giderim yaniniza...
bu arada Aliyle bugun telefonlastik beraber gelmeyi dusunduk ama olmadi... sizlere bol eglenceler diliyorum...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
hava yağışlı olmazsa ise şayet bende boludan yola çıkıp akşam üstü yanınızda olmayı planlıyorum.
tabi bütün planlar havanın yağmaması üzerine
burn to be wild than live to ride ride to live
tuncerim 30/40 kişi gibi bi liste gördüm ilk sayfada...
millet ne özlemiş birbirini bu kadar hayırlısı ile bizde akşama tam kadro gelmeye çalışacağız dostlar...
funda mekanı bu akşam kapatacaksın gibi görünüyor
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Evet Lodosum,kapatıcaz sanırım mekanı
Allah yolumuzu açık ettikten sonra bu bu şekilde devam eder gibi
arkadaslar herkesi çok özledim ben de gelmeyi istiyorum ama bakalım ne bişekilde gelmeye çalıscam toplantıda görüsürüz
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
olmadı araba ile geleceğiz ...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
vallaha arkadaşlar baktım kadro çok güzel bende bir uğrar çayınızı içerim diye düşünüyorum bir aksilik olmassa
Adımı yazmışsınız ama benim henüz haberim oldu hedowich sayesinde.Akşama ordayız.görüşürüz beyleeer
:pr::pr::pr:
arkadaşlar ben bu akşam ki toplantıya özel bi nedenden dolayı gelemeyeceğim. size ii eğlenceler
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
yahu ben diyorum ki branda getirseniz gelirken de assak ne güzel olurdu
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
Şu anda toplantının 90. dakikası sayın seyirciler
defanta lodos elinde çayıyla anlatıyor bişiler onu karşılayan marko elinde yeni sigarasııı yorum yapmakta.....arkasından onu dinleyen volkan cimen elinde sigarasıı öteki eli başına dayalı şekilde dört gözlee izlemektee....
arka tarafta wallace özer abi ve eşiyle teknik foto muhabbetlerindeler..
en ilerki tarafta görüyorum sayın seyirciler mecit garip el hareketleri yapmaktaa sanırım bu hareketler tavlanın sonucu... iskender ve evren derin bir sohbetteler
dışarıda ise motor başı sohbetleri sürmekte iken hakem macın bitiş düdüğünü çalıyor.....ve mac gercekten güzel sohbetlerlee sona eriyor sayın seyirciler
Bu macta kazanan yıok sayın seyirciler manisa ve izmir ekibi elele güzel dostlukllara ilerliyorlar
anlatımda emeği gecen ayben--özge ve ben çağatay herkese saygılar diler güzel sohbetlerin devamını isteriz
MANİSA mt
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
3 gün 3 gecelik MT eğlence haftasonunun ilk ayağı tamamlandı sanırım,sohbetini bizden esirgemeyen tüm dostlara sevgiler...Haftasonu görüşmek üzere...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)