Mekanı kapatırızBak otoparkıda kullanabilirmişizOlmadı masa sandalyeleri çıkarırırz dışarı ayakta clup gibi takılırız
Mekanı kapatırızBak otoparkıda kullanabilirmişizOlmadı masa sandalyeleri çıkarırırz dışarı ayakta clup gibi takılırız
Mustafa kardeşim valla özlettin kendini en son motoGp istanbul da gördüm seni. Burak'ı hiç sorma unuttum nasıldı kızıl saçlımıydı bu burak yoksa kumral mıydı? Şaka bir yana gelin başımızın üstünde yeriniz var.
özer abicim çok sevindim bunu okuduğuma. cuma görüşmek üzere
Beşir kardeşim ya var ya nerdesin sen ya. En son Manisa kavşağında ayaküstü görüştük kayboldun yine. Cuma bekliyoruz
Evet ya özledim ben bu iki haytayı. Serçedando, çayları bol bol demleyin şimdiden ben anlamam
kanka ben unutmuştum seni yaw gidemezsen ara ben geçerken seni de alırım yürüye yürüye gideriz
alır iskenderim alır olmadı bahçeye çıkarız olmadı arkada park var oraya gider çimlerde otururuz. biz huzurevi mt çimlerd oturup sohbet ederken çocukkreşi Mt de salıncaklara biner kaydıraktan kayar
alır iskenderim alır olmadı bahçeye çıkarız olmadı arkada park var oraya gider çimlerde otururuz. biz huzurevi mt çimlerd oturup sohbet ederken çocukkreşi Mt de salıncaklara biner kaydıraktan kayar[/QUOTE]
off ya çok güldüm salıncağın biri benim vallaha vermem
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
Çadırları da alalım mııı???
Olur ha Otağ kurarız otoparka
A blessing with the hands
hooooooooooooppppppppp toplaşma topiği bu kardeşim....
çaktırmadan serçenin cafenin arka tarafa panayır açıp çadır kuracaksınız sonrada aranızda hasılatı pay edeceksiniz
çaktım ben davayıda şimdi admine p.m. atıyorum bunlar topiği kötü emellerine alet ediyo diyorum
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
benim ew yakın çaylar falan yetmezse termosla takviye yaparız
Ride your way
ya lodosum çaktırma benim ev orda biliyorsun bir iki çadır kuracağız orda bende gece evden çay kahve tost falan satıp nasiplenecem çorba çıkaracam. abi ekmek parası be hayat zor malum
gel sana da bir köfte tezgahı açalım ne dersin?
GERÇEKTEN Katılacağını bildirenlerin yazıldığı liste şu anda 30 kişiye ulaştı. Ki daha bir de bu gelen dostlarımızın bazılarının +1 leri var. Serçedando bilgin olsun ciddi kalabalık geliyoruz.
1-racing iski
2-Lodos
3-Mecit
4-Gürkay
5-Wallace
6-SpeedygirlŞule
7-forrap
8-bur-k@
9-fuchs
10-umutus
11-hedowich
12-Duyulmaz
13-Sokemon
14-rots
15-Ceyz
16-Okram
17-Morningstar
18-Linkinpark
19-Mototalha
20-Favorii
21-Hayaletfilo
22-Özer
23-moto_kaan
24-PHAETONW12
25-volkan cimen
26-Serçedando
27-turlabo
28-ironline
29-I-BEN
30-Ruzgar_Bey
ben korktum sizden yaparsınız valla yaparsınız arkaya çadır da kurarsınız çimlere de serilirsiniz yağmur çamur demeden biliyom ben. ne huzurevi mt si çılgın ve herşeyden önemlisi yaratıcı mt bu...
farketmez be yaw... gerekirse cafe sadece bizi ağırlar sen rahat ol abicim merak etme sen hallerederiz
50 kişi olsun kim korkar murat abim bilgin varmış sanırım alt kata geçersek az kişi alır ama üst katı ayarlıyoruz burası rahat rahat alır çünkü
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
Selam Arkadaslar,
Listede kendi adimi goremedim benide yazin.
Saygilar;
Hakan Altiparmak
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Lodos fotoğraf makinalarını getirmeyi unutmayın...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
26-Serçedando-1
bu ne abicim yaaa :(
ali'siz(gitardando) çıkmaz tabi toplantının keyfi , kim gitar çalacak bize
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Başlık almış başını yürümüş yineCiddi anlamda açtığımız her başlık motosiklet modeli paylaşım başlığı gibi oluyor4.sayfa bitmek üzere şuan
Allah muhabbetimizi bozmasın ne diyim
ruzgar_bey yazdım dün ismini listeye ama cevap yazamadım işim vardı,kusura bakma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)