bende katılmak istiyorum ancak hercuma siz toplanırken ben futbol maçı yapıyorum..bi ara bi halı saha maçı düzenlesek fena olmas sanıırım sevgili tuncer
bende katılmak istiyorum ancak hercuma siz toplanırken ben futbol maçı yapıyorum..bi ara bi halı saha maçı düzenlesek fena olmas sanıırım sevgili tuncer
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Düzenleyelim hemenHaftaya yapalım istersenizBöyle bişey zaten aklımda mevcuttu.Daha önce yaptık,fena olmamıştı.
tamam yaz beni en başa ibrahimoviç gibi adamımdırr
herkese merhaba,
kısmetse Cuma akşamı Rise da görüşürüz....
Selamlar
Özer
serçedandoyu yazmayı unutmuşuz tuncer... mekana sokmayacak vallahi
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Yoo abi sana öyle gelmişBen yazmıştım zaten onuBak alttaki fotoğrafta listenin en altında yazıyo işte Görmedin sanırımDeğiştirsem,ekleme yapsam değiştirdi yazar,değiştirmedim ki değiştirdi yazmıyor (modluğun gözünü seveyimDeğiştirildi de yazmıyor )
Epeydir Görüşemiyoruz Yoğunluktan.bu Cuma Aranizdayim Inşallah
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
burak ben daha önce gitmiştim bu cafeye yavuzla birlikte,biz gittiğimizde sessiz sakin bir görünümü vardı,insan yoktu neredeyse içeride,ama cuma epey şenlik olacak sanırım,gelsin cuma,coşalım kucaklaşalım,özledik dostlarımızı,yeni arkadaşlarla da tanışırız
sevgili TUNCERİM kardeşim ben sizlerin hepinizin nasıl giyindiğini ne taktığını biliyorum.ben sadece ordaki ortama uydum hatta dişy diye bi kız var o yazmış delikanlı kızı bozar diye baktım birkaç kişi daha var ona istinaden bende öylesine yazdım maksat geyik anladın sen onu yoksa kardeşim üzüldüysen ki öyle oldu kusura bakma özürdilerim o konudaki düşüncelerim kesinlikle öyle değil.benim için insanların dış görünüşü değil içi önemli dostum.herkez kendine yakışanı takar giyer burası özğür ve demokratik aynı zamanda laik bi ülke.SİZLERİ SEVİYORUM
tekrar seni üzdüysem özürdiliyorum.ama beni tanıdıysan anlarsın kardeşim selamlar
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Yok abi estağfurullah,üzülmedim sadece şaşırdım.Özür dileyecek bişey yok,ben şakayla karışık takıldım sana
yürü be izmir-manisa mt...........................
tuncercim süpersin ismim yazılmış bile. ama eksik var bak listede.. hani IRONLINE??? aşkolsunnn hemen ekleyelim tabiki geliyoruzzz. hepinizi çok özledim toplantıda görüşmek üzere sevgiler
abim sensiz olmaz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlar topiğin açıldığının 2. günü öğrendim toplantı olduğunu. kusura bakmayın yoğunluk var bu ara ilgilenemiyorum. forrap tebrik ediyorum manisa ve izmir buluşuyor yine. çünkü benim sevdiğim ve güvendiğim bir buluşma bu. cuma günü bekliyorum hepinizi orda sabırsızlıkla... sığar mıyız sığmaz mıyız diye düşünmeyin gerekrse otoparkı kapatarız (dermişim )
gönül isterdi ki Alim ve Sercan da olsun; ama ....
neyse cumaya görüşmek üzere arkadaşlar... sevgiyle kalın
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
arkadaşlar önümüzdeki cumartesi olaki geziye katılamayan arkadaşlar var ise bende 2 adet adım adım kurtuluş adlı halk oyunları gösterisine bilet var.tanesi 10 ytl.saat 20,30 da başlıyor. isteyen olursa görüşelim ..(yer: bayraklı tepekule sergi merkezi)
Mutlaka oradayım
Beni de ekleyebilirsin listeye Tuncercim.. Kısmetse cuma akşamı görüşmek üzeree..
Ekledim arkadaşlar herkesiOrada görüşmek üzere...
ya tuncer bizi serçenin cafesi almayacak ya hayırlısı bakalım.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)