Eee bizim tayfa zaten eklenmiş demekki geliyoruz Görüşmek üzere.......
Eee bizim tayfa zaten eklenmiş demekki geliyoruz Görüşmek üzere.......
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Eklendi tabi,gelmeme gibi bir şansınız yok ki eklenmesin
Kardeşim gelmezsek olmaz. Görüşmek üzere.
Sercan dilekçe ile başvuruyorsun ama önce işlem sırası Huzurevi MT de
sen nasıl istersen burakçığım,istersen taksi tutalım
eyvallah forrap ,görüşmek üzere
gerenk yok mustafa abi taksiye ben helikopter ayarladım onla gidicez
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
BÜyÜk Toplanti Olucak Çokkkkkkkkkkk BÜyÜk....
yÜreĞİyle,karakterİyle,İnsanliĞiyla BÜyÜk Olan İnsanlarin,,"bÜyÜk Toplantisi" Olucak...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
tuncer üzülerek söylüyorum ama benim gelmem imkansız
o gün benim için büyük gün
çocuklarımın sene sonu müsameresi var
siz kahveleri yudumlarken ben ter atıyor olucamm
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
...Sergerdan...
Düşmezsem ben de orada olacağım.
Ama kaç kişi geleceğim sürpriz. Allahtan Rice Kafenin arkası boş alan İçeri sığamayabiliriz.
Belifeless, gelememene üzüldüm.Ama haklısın.Çocuklar herşeyden önce gelir.
Bu buket çiçek te onlara.
Mt[İzmir]'in kalbi onlarla olucak.
A blessing with the hands
Mekan: RİSE NARGİLE CAFE İNTERNET
Yer : Bornova İzmir
Adres : Mustafa kemal cad. no:128/8-c Bornova/İZMİR (şekerbank yanı)
Mekan Tarifi : Bornava merkezden doğru gelirken yeni otaban köprüsünü geçince Özkanlar Migros'a gelmeden 500 metre geride. Şekerbank'ın yanındaki aradan girişi de mevcut.
Cumartesi günü Rise kafedeydik. Geleceğimizi bildirdik ve 30 + kişilik yer ayırttık. sanırım Mekanı kapatacağız. İzmir izmire benzemeye başladı tekrar. Ne mutlu
Sevgi ve saygılarımla,
vallaha murat abi aklımdan geçeni yapmışın bende şimdi dicektim buraya bu RİSE CAFE nin krokisini neyin çizinde bizde bulmakta güçlük çekmeyelim
bir aksiklik çıkmazsa mustafa abimle beraber geliyoruz
orda görüşmek üzere
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
yürü be bütün ekip orda ah şimdi izmirde olmak vardı
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Gezi ertelendi maden bizde toplantıya geliriz.Tuncer yaz baba...
Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)
arkadaslar size hayirli muhabbetler diliyorum... Marko abim gecmis olsun...
gittardando, insallah yakinlarda gorusecegiz...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
FORRAP gayrısız içtima istiyorum, özledim hepinizi İADE-İ ZİYARETİMİZ OLACAK anlama vallahi
ayrıca bir gün sonra yapılacak(nasipse) ÇEŞME gezisi ve YAT turu için son rötüşlar yapılacak herkesiz söyleyecek etkinliğe ekleyeceği bi güzellik olacaktır.
gelin ve dillendirin
artık konuşma sırası sizde
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
sevgili forrap'ım modum sizler için fiyzana geliriz biz kardeşim ben büyük ihtimalgelicem notunu al kardeşim
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
wallace mekan tarifi için teşekkürler,tarifi ilk sayfaya ekledim daha kolay görülebilsin diye.Çok sağol tekrar,eline sağlık
belifeless sebep bu kadar güzel bir işin içinde olmak olduktan sonra boynumuz kıldan inceÇocukların bu işi layıkıyla yapacaktır,hiç şüphem yok sonuçta eğitmenleri sensin
okram bekliyoruz abi Özlettin kendini...
volkancimen,bu nasıl bir cümledir yav "Gezi ertelendi maden bizde toplantıya geliriz" bir buluşmaya gelince diğerine gelemiyomusunGörende buluşmalarda haraç topluyoruz sanacakBekliyoruz,gelmezsen biz gurupça bir yanına ziyaret yapıcaz haberin ola,zopalıyciz seni
lodos,bekliyoruz,bizde sizi özledik.Eksiksiz bir şekilde bekliyoruz bizde,yoklama alacağız ona göre
Gürkay,isterseniz + 50 kişi gel,sizin yeriniz her yerde ayırtılıBekliyoruz...Site olayına gelinceKüpe muhabbetinden kaynaklı oluyor olabilirKüpeliyim ama yetki bendeAnladın sen onu...Şaka maka bir hata olmuştur birazcık bekle öyle olunca,bu şekilde tekrar basmışsın aynı mesajı iki kere yollamış.Birazcık beklersen düzelir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)