24 temmuz pazar Manavgat mangal partisi
Reklamlar
-
bu pazar Manavgatda mangal yakmaya karar verdik mangal yeri tam belli değil ama buluruz şöyle ırmak yada deniz kenarı
Antalya grubu çıkışı saat 10'da Meydan 3m migros önünden gelen arkadaşlar yazarsa sevinirim mazemeleri burdan alıcaz (Manavgatdan)
dip not : biraz acil oldu kusura bakmayın
Reklamlar
-
harbiden acıl olmus aydın abi keske bende gelebilsem ama işte pazar gunu ukraynalı bir kız war onunLa oLmam Lasım sizLeri yaLnız bırakıcam wede geLmeye CaLıssam Benim Pc 'imden Baska Bir Aracım yoq
-
-
alllaaa mangal war! safak 2 gidelim tabi ya soyle sorgun tarafı titreyen gole falan gider ortalıgı titretiriz saat 10 da topcular mıgros onu uygun bi yer bana uyar, ancak cevreyolu ıstıkametınden dırek gelıcek arkadaslar warsa ,tedasın ordakı buyuk demokrasi kavsaında da bulusabılırız alternatif olarak tercih sizlerin
saygılar...
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
-
İyi eğlenceler ben ayın 7 si gibi düşünmüştüm, bana uymadığı için gelemeyeceğim. Tekrardan iyi eğlenceler arkadaşlar ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
zaten cok ani oldu ama sorun deil kardes aslında bu gezi tombaladan cıktı o yuzden fazla gelecek olcaını bende sanmıyorum ılerde kanyon gezısı war daha dimcayı war ben senin yerinede yerim etleri bu arada merak etme
AB RH (+)
-
aydın kardesim mangal partisi var haberimiz yok ayıp ama i:
-
Arkadaşlar pazar günü Antalya'dan gidecek olanlar Ben 10:00 'de tedaşın karşısında olacağım.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
-
antalya grubu bizim içinde eğlenin, dikkatli sürün
-
22 Temmuz 2005, 12:18
şimdiden iyi eğlenceler arkadaşlar...
-
22 Temmuz 2005, 14:54
Saat 10:15'e kadar migrosun önünde buluşup gidecek olanları Tedaşın karşısında beklerim. Gelen olmazsa 10:15 te yola çıkarım.
-
22 Temmuz 2005, 15:02
aythakan adlı üyeden alıntı
Saat 10:15'e kadar migrosun önünde buluşup gidecek olanları Tedaşın karşısında beklerim. Gelen olmazsa 10:15 te yola çıkarım.
oki abi uygundur 10.15te en gec ordayız
AB RH (+)
-
22 Temmuz 2005, 19:16
GE-Lİ-YO-RUM Rodaj yapalım biraz ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
22 Temmuz 2005, 20:06
Kullanma talimatına harfiyen uy. Geri Kalan kısmını pazar günü manavgat gezisi sırasında sana detaylı şekilde anlatırım.
-
22 Temmuz 2005, 21:23
geçen benim rodajı dinlemediniz 70 le gidelim derken 115 yaptırdınız Aksu girişi bakalım bu sefer nasıl geliceniz
-
23 Temmuz 2005, 02:07
vallaha saten rodaj da olsa olmasa da 70 tas catlasa 80 yaparız gene otekı turlu ruzgar bir yandan toz bır yandan cekılmıyor yol belim ve kıçımın agrımasını saymadım bak
Motorize07.com Antalya Team
-
23 Temmuz 2005, 13:25
aydın kardeş bende geliyorum
-
23 Temmuz 2005, 23:52
çok ani oldu arkadaşlar gelmeye çalışacağım ama %100 değil.
MT Motorize07 Antalya Grubu
-
24 Temmuz 2005, 21:55
Resimler geliyor az sonra :p
Motorize07.com Antalya Team
-
25 Temmuz 2005, 12:08
resimleri bekliyoruz ******... güzel bir geziydi arkadaşlar aydının bizi 1 saat gezdirmesi hariç katılan arkadaşlara teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler