Merak etme dostum,İzmir MT tam gaz devam ediyor yoluna,çok güzel planlarımız var.Manisa MT ile ortaklaşa bir gezi düşüncesi var zaten o taraflaraHem üç ilin buluşması olur daha da hoş olurKapsamı daha da genişletebiliriz olmadı,görüşmek üzere
Merak etme dostum,İzmir MT tam gaz devam ediyor yoluna,çok güzel planlarımız var.Manisa MT ile ortaklaşa bir gezi düşüncesi var zaten o taraflaraHem üç ilin buluşması olur daha da hoş olurKapsamı daha da genişletebiliriz olmadı,görüşmek üzere
be bir düzeltme yapayım,
sayın forrap yanlış yazmış
çeşme gezisine Manisa mt'ye katılan İzmir Mt'nin küçük bir grubu gidiyor.
ama malum yaz geldi ee zaten mt izmir büyük öyle olunca zevkler de bazen farklı olabiliyor doğal olarak
arasıra iki guruba bölünebiliyor, ama sonuçta bir bütünüz.
Sevgilerimle,
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
teşekkür ederim, murat,cım,
herşey karşılıklı,
çeşme bu mevsimde güzel olur tadını çıkarın ve zamanınız olursa mutlaka ayayorgi ye gidin
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
ne kadar güzel hangi mt il grubu iki gezi birden düzenleyebiliyor
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Kuşadası gezisine katılan dünde bugünde MT'de aktif olanİZMİR-MT Üyesi değerli arkadaşlarım...
1 kuvva
2 akrep
3 TenTen35
4 kedi
5 düşlemek
6 taner-k+1
7 marina
8 weboy
9 karakız
ayrıca sen ben muhabbeti yapmayalım...herkes mutlu olduğu kişiler ile mutlu olduğu yerlere gidip geziyor,hayırlı faydalı işler, akılda kalacak etkinlikler ile adını ve MT'yi kamuoyuna site aracılığı ile duyuruyor.
ben sizinde yapacağınız bu güzel gezinin fotolarını sabırsızlık ile bekliyorum,ALLAH yolunuzu açık keyfinizi daim etsin
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
bence hersey mt il grubu falan degildir..
Mühim olan gönüllerin bir olması...!
[COLOR="Black"]Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[/COLOR] [COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
slm...Muğla mt normal şartlarda saat 14.00 gibi (eğer yeni katılım olmazsa)3 motor ,1 araba Önder kamp ta olacak.Sevgiler sunuyoruz
Motosiklet aşkına
Bu konuda bir yanlış olduğunu sanmıyorum.
Daimi olarak söylediğin tarafsızlık ilkesi ışığında baktığımızda bu böyle gözükmüyor.Tabi ki bunu gezi fotoğrafları geldiği zaman daha net görebiliriz ancak Manisa MT ile Çeşme ye yapılan geziye gidenlerin azınlık olduğunu söylemek "tarafsız" olmakla uzaktan yakından bağıntılı değildir.Ben bu konuda bir yazım yanlışı yapmadım,bu sebeptendir ki düzeltmeye de ihtiyacım yok.
Gelelim asıl konuya,dün seninle telefonda da görüştük abi biliyorsun,ben o zaman da söyledim.2 grup halinde farklı yerlere gidiliyor,bu da normal ama Manisa MT ile giden grup küçüktür demek bazı detayları dikkate almamak ve görmezden gelmek demektir.
Neyse,herkes istediği yere gider,istediğiyle gider.Önemli olan güzel vakit geçirebilmek,hayattan zevk alarak motosiklet tutkumuzu doruklarda yaşayabilmektir.
Bu topicte yeterince konu dışı konuştuk,daha fazla uzatmamamızın herkesin yararına olacağını düşünüyor,ve konu dışına çıkılmasındaki payımdan kaynaklı özür diliyorum.
İyi geziler Güzel fotoğraflarınızı dört gözle bekliyor olacağız
Merhaba arkadaşlar,
bu sefer malesef bizsiz geçireceksiniz bu organizasyonu
bu haftasonunu biricik kızım Melis'e ayırdık...inşallah birdahaki sefere birlikte gidriz
Saygılar
Özer
Motorumun bakımını bugun sabah hallettim geziye hazırım.
Murat abi duyguğuma göre pc almışşsın hayırlısı olsun artık senin mesajlarını daha sık
göreceğiz. Bu yaz boş durmak yok
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Fotoları bekliyoruz arkadaşlar.......
Herşey çok güzeldi çok eğlendik... Katılan tüm MT Muğla üyelerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Motosiklet kardeşliğini bi kez daha kanıtlamış olduk. Bu arada ellerim halen daha acıyor kına gecesi çok güzeldi Vergi dairesi müdürümüz ve Mal Müdürümüz geceye ayrı bi zevk kattı Herşeyin fotoroflarda kalması kötü aslında en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.
slm..ben dün gece Muğla/izmir mt buluşması önder kamp diye bi başlık açtım resimlerin bi kısmı orada .haydi bakalım yükleyin arkadaşlar.Bodrum'dan selamlar
Motosiklet aşkına
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)