mecit izmirde kalman gerekirse ara beni. kapım açık beklerim
mecit izmirde kalman gerekirse ara beni. kapım açık beklerim
arkadaşlar sevgili dostlar kendim için bişey istiyorsam namerdim.beni dinleyin bu organizasyonu haftaya erteleyin yoksa yollarda ıslanıcak çeşmede güzel bi tekne gezisi yapamayacaksınız.çünkü hava hafta sonu yağmurlu ve kapalı bide denizde LODOS olucek(bizimki değil ha harbisi)tekne tutar sizleri r&k balık falanda yiyemezsiniz yani yavan olur bu gezi.GELİN SİZ BENİ DİNLEYİN VE HAFTAYA ERTELEYİN ama genede siz bilirsiniz benimki sadece bi öneri karar sizlerin sevgili dostlar ertelesenizde ertelemesenizde ben sizleri seviyorum iyi eğlenceler.
NOT:ertelerseniz daha çok sevicem (allahım dualarımı kabul eyle yarabbi)
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
ya gerçekten nazar mı deydi ne hava birden bozdu :(:(
arkadaşlar GÜRKAY'ın gönlü şimşek çaksın ,gök gürlesin ,yağmur sel olsun aksın, bu gezi ertelensin istiyor...
ancak imkanı olan ,siteye mutlaka yarın öğlen saatlari (12:00 gibi) girsin topiğe son kez baksın aksi bi gelişme olup olmadığının takip etsin,
aksi olmadıkça planlanan her şey saatinde yapılacaktır...
geziye katılacak arkadaşlara duyurulur,çünki yarın dan itibaren meteoroloji yanılmıyorsa rüzgar şiddetini kaybedecek yağmur yer yer görülecek (ntv dedi ben demiyorum )
yinede denize girmeyi düşünmeyen arkadaşlar yağmurluk alsın yanına
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
E vet arkadaslar bende gürkay abiye katılıyorum şimdi gitceksiniz orlarda hasta falan olcaksınız yani genede kendiniz bilirsiniz ama bana kalırsa erteleyın derim onumuzde daha cok güzel günler var siz yamurluklarınızı unutmayınnnnnnnnn
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
beyler yoğun yağışın yanısrıa sellere neden olabilecek bi anormal yağış bekleniyor...Tüm Ege yarın felc olacak...ertelemeniz kendi hayatınız açısından önemli...önümüzde bir yaz var...illa yarın diye ısrarcı olmayın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yok çok fazla riske atmayız zaten.Eğlenmeye gidiyoruz sonuçta,zorlana zorlana risk ala ala eğlenmektense erteleriz gerekirse
Valla benim icin yer yol paris yagmur camur dinlemem eger bana bu tarih verilmişse ben giderim abi
ben kendimi dolu dolu bir hafta ici evde idare ettim hafta sonuna saklamak icin kendimi valla ben gidiyorum arkadaslar cesmeye..
var mi yagmurlu havada gelmek isteyen
[COLOR="Black"]Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[/COLOR] [COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
oooooooooo...
MANİSA-MT 'nin tuzlu su motorcuları başladı bir bir dökülmeye
al işte...
nasıl laf anlatayım bu deli bozuklara arkadaşlar
inşallah yarın planlandığı gibi başlayacak herşey mert telaşlanma
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
ya şeker misiiz kardeşim eriyecek misiniz. zaten yüzmeye gidiyoruz ıslanacaz yolda ıslanmışız çok mu.. şaka bir yana yola çıkacaksak bile tam koruma full ekipmanla çıkalım. allah korusun ne olur ne olmaz
Off ya biizm bu taraflarda güney egede yağmur bastırdı
arkadaşlar,,şu an serkan usta motorumu yeni bitirdi...az önce çeşmeyle konuştum..bgn hava güzelmiş,,
diyorumki "ben giderim abi"...
genede yarın öğlene kadar haber verin arkadşlar..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
tamam mecit kardeşim yarın öğlen saat 12:00 da kesin olarak yazalım topiğe gidilip gidilmeyeceğini,
bende gidelim derim yaz yağmuru bunlar ağacın bi yüzü ile öbür yüzünü ayırır.
yağan rahmettir üzerimize yağsın
ben dolu da yağsa gideceğim demiştim. fazla mı attım ne? benim için sorun değil dostlarım. sizlerle olabilmek için -15 derecede saatlerce motor kullanmış adamım ben. hoş, o geziden sonra bir türlü ayar tutmadım ama olsun. maksat sizlerle hoş muhabbet değil mi? ben hazırım. her koşulda...
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
beklemedeyiz abilerim.hadi bakalim
:pr::pr::pr:
şöyle yapalım iski ; biz göze alanlar gidelim çeşme'ye, kalalım bi gece...
pazar günüde binelim tekneye bi turlayalım, gece caddelerinide dolaşalım bakalım , nasıl kalacak pansiyonumuz güzelmi tekne geniş ferahmı ?.. birkaç resim çekilelim koyalım topiğe ...
beğenirse arkadaşlar haftaya bi daha gelelim hepberaber...
uyar dostum ne demek. hemen, yarın yollardayız.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
sakın beni unutmayın akhisarda napçam ben yanlız
MOTORCULAR İÇİN UZUN YOL SEVGİLİDEN ALINAN SICAK BİR ÖPÜCÜK KADAR GÜZELDİR.birde yağmur yağarsa olur ıslak öpücük
MOTORCULAR İÇİN UZUN YOL SEVGİLİDEN ALINAN SICAK BİR ÖPÜCÜK KADAR GÜZELDİR.[COLOR="Red"][/COLOR]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)