Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

MT İzmir - MT Manisa Çeşme gezisi ve tekne turu 26/27 MAYIS !

REKLAM ALANI
    racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şener adamı çıldırtma.

gelebilirsem ne demek yaa. geliyorsun abi alllaalllaahhhh. g e l i y o r s u n. o kadar yani
    YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MadBikerMert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 125R
    Bu arada toplanma saatleri bana uygun degil yaa

TOPLANMA YERLERİ: 15:00 AKHİSAR(ESKİ GARAJ ÖNÜ)
    16:00 MANİSA (BİX CAFE)
    17:00 İZMİR(ÇEŞME OTOBANI GİŞELER)BALÇOVA

ben en iyisi kapatacam dukkani 8de..8bucuktada yola ciktim mi
    solugu cesmede alirim neyse orada bulurum ben sizleri
    [COLOR="Black"]Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[/COLOR] [COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]

volkancimen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er-5,Suzuki DR 650
    Abi gönlüm zengin yaa napıyım bırakıveriyorum,kısmeti sanaymış forrapçım o dizliklerin,şaka bi yana kimsenin eskitmeye ihtiyacı olmasın...Hadi gelsinde şu h.sonu açılışı yapalım artık.
    Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İyi bakalım Volkan...

Bu arada lodosum,ilk sayfaya benimle ilgili eklediğin yazı cidden beni çok duygulandırdı teşekkür ediyorum,hiç gerek yoktu aslında böyle bir şeye,sizin gönlünüzün ne kadar temiz olduğunu ve kalplerimizin ne kadar bir olduğunu bilmek bile benim için yeterlidir Ne yapıyorsak sen ben o değil,biz olarak yapıyoruz.
    Her adımımızda yan yana omuz omuza olmak dileğiyle...
    Bu gurubu çok seviyorum arkadaşlar,herkesin yüreği tertemiz,kirlilikten uzak...

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    serkancım hani benim im
    ev arkadaşımla geliyoruzzzz
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    günaydın arkadaşlar. tuncer, bu grubu ben de çok seviyorum . buradaki dostluklar bana inanılmaz haz veriyor. yalandan riyadan uzak, kavgasız saygılı ve seviyeli. aradığımız da bu değil mi zaten? kalpten ve yürekten. kankam benim, lodosum, can dostum. iyi ki varsınız. sizleri seviyorum...
    YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!

ruzgar_bey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF500
    Konulari takip edemez oldum bu ne hiddet bu celal kusadalari cesmeler yapmisiniz ortaya karisik biseyler. İskicim sen bu gurubu seviyorsunda ben paylasimci degilim kusura bakma. Arkadaslar burda acikliyorum Volkan Cimen ile benim aramada bir yakinlasma var Gezide kendisine yakinlik gosteren arkadasimiz kardesimiz sekilinde yaklasan kadeh tokusturan yada motosikletine 3 mtden fazla yaklasani fururum ona gore. Allaha sukur elimiz kolumuz uzun kendim yapamasamda bi tetikci bulur gonderirim. Tekne gezisinde sevgili Volkanimin tangasina yan gozle bakani isitir gorur hissedersem yine ayni sekilde anladiniz siz cikartin sizde Cesmenin tadini simdilik !!!
    Saygilar;
    Hakan Altiparmak

Motosikleti
    tiger 250
    tüm manisaya sewgiler memleketim
    [CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]

okram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sky Team
    Nasipse bende gelmek istiyorum.
    Umarım çarşamba sayım biter de + sayısını açıklayabilirim. Eee Aşiret bu say say bitmiyor...
    A blessing with the hands

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    Alıntı ruzgar_bey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konulari takip edemez oldum bu ne hiddet bu celal kusadalari cesmeler yapmisiniz ortaya karisik biseyler. İskicim sen bu gurubu seviyorsunda ben paylasimci degilim kusura bakma. Arkadaslar burda acikliyorum Volkan Cimen ile benim aramada bir yakinlasma var Gezide kendisine yakinlik gosteren arkadasimiz kardesimiz sekilinde yaklasan kadeh tokusturan yada motosikletine 3 mtden fazla yaklasani fururum ona gore. Allaha sukur elimiz kolumuz uzun kendim yapamasamda bi tetikci bulur gonderirim. Tekne gezisinde sevgili Volkanimin tangasina yan gozle bakani isitir gorur hissedersem yine ayni sekilde anladiniz siz cikartin sizde Cesmenin tadini simdilik !!!
    hakan uza bi ara gel kardeşim...böyle uzaktan uzaktan yandan kaynak olmayalım lütfen

Alıntı racing iski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın arkadaşlar. tuncer, bu grubu ben de çok seviyorum . buradaki dostluklar bana inanılmaz haz veriyor. yalandan riyadan uzak, kavgasız saygılı ve seviyeli. aradığımız da bu değil mi zaten? kalpten ve yürekten. kankam benim, lodosum, can dostum. iyi ki varsınız. sizleri seviyorum...
    iskender sevgi saygı bizden kardeşim , yoldaşım(otoban anlamında )

Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada lodosum,ilk sayfaya benimle ilgili eklediğin yazı cidden beni çok duygulandırdı teşekkür ediyorum,hiç gerek yoktu aslında böyle bir şeye,sizin gönlünüzün ne kadar temiz olduğunu ve kalplerimizin ne kadar bir olduğunu bilmek bile benim için yeterlidir Ne yapıyorsak sen ben o değil,biz olarak yapıyoruz.
    tuncer'im gel de gelelim, git de gidelim ,yap de yapalım

Alıntı furkankyl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tüm manisaya sewgiler memleketim
    sevgiler bizden arkadaşım bi gün memlekete yolun düşerse bekleriz,başımız üzerine...

Alıntı okram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Umarım çarşamba sayım biter de + sayısını açıklayabilirim. Eee Aşiret bu say say bitmiyor...
    ekledim bile kıdemlilerin arasına
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tuncer herkes hakkettiği değeri görür. Efendi kişiliğin gönülden dostluğun için teşekkür ederiz. Seviyeli, saygılı ve dürüst kişiliğinle bir çok üyenin gönlünde senin yerin ayrı.

Hoş bu grupta (yani gerçekten bu grupta) herkes harbici adam be. hepsi gönül dostu, can yoldaşı. kdüşünüyorum da yaramaz var mı diye aklıma isim gelmiyor.
    Yalan yok, dolan yok, kompleks, köşe dönmecei, adam kafalamaca, sağda solda konuşmalar yok, gerçek sevgi var. İyiki varsınız be dostlar

P.S.1. Marko istersen sayım memuru gönderelim senin aşireti ben iyi bilirim say say bitmez harbiden

P.S.2. Rüzgarbeyim VOlkan Çimen dedin di mi. mesaj anlaşılmıştır emanetine hıyanet eden olursa topuklarına gereken havalandırma delikleri açılacaktır. İçin rahat olsun.

ruzgar_bey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF500
    Selamlar,

Wallace kardesim tesekkur ederim yakin ilgin icin.

Sagolsun Volkanim Cimenim ile dun gezi ile ilgili gorusme yaptik. Gel abi sen yeterkidedi bir DR varmis ikinci motoru al sen onu pat pat pata pata seklinde katil akustik olsun dedi olmadi al tufenk gibim bir ER5 im var onuda alabilirsin sorun degil onlu arkali sagli sollu ilerleriz yeterki gel muhabbet sazina vuralim. Ancak suan icin gelmek ne mumkun yakinda 2 ay sonra oda mumkun olacak hani bir baron zamaninda hep derdi " Dengeler Kılıç Dengeler " diye iste o misal.
    Manisali dostlarimida ozledim oradaki fasli muhabbetleri gunlere gitmeyi yun orguler ormeyi biz geldik hadi sira sizde demeyi hepsinin zamani gelecek hayirlisiyla. Siz simdi acilisi yapin ben gerisini getiririm.

Ferhatim mtem motor olayina devam hayirdir ? Sanirim akilli uslu kullanmak sureti ile iki teker sevdasina son vermedin iyide etmissin.

Tum ekibe sevgiler tek tek kucuklerin gozlerinden buyuklerin ellerinden opuyorum Havalandirma deligi arayisi icine girecek arkadaslarimada kucuk bir bilgi " bence Wallece'a dikkat edin"
    Saygilar;
    Hakan Altiparmak

MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    ARKADAŞLAR YARIN SON GÜN,,TOPLAM SAYIYI BİLDİRMEMİZ LAZIM...
    BU GECE SON ŞANS...GELECEKLER LÜTFEN İSİM YAZDIRTIN..
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

sokemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...
    sokemon + 1 artçı .............................

lodos telsizlerini getirirsen yanında profosyonel bir sürüş imkanı saglarız riskleri en aza indirelim bende getireceğim benim telsizleri kontrollü bir sürüş en iyisi...

ben pazar sabahı erken kacabilirim arkadaşlar ama cumartesi gunu sizleri yalnız bırakmıyacagım....
    *************cAgAtAy*************
    [I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
    Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Haklısın abi,aynı düşünceleri paylaşıyoruz.Allah bozmasın bu güzelliği ne diyim

Alıntı okram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ooo Marko paşa da geliyorVallaha özlettin abi kendini,bekliyoruz...

Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tuncer'im gel de gelelim, git de gidelim ,yap de yapalım
    Estağfurullah abi,ne haddime git gel yap et demek,böyle bir gurupla olmak,birlikte yol gidebilmek zaten benim için yeterince mükemmel.Gerçekten çok farklı bir dostluğu paylaşıyoruz gurupça,bu gücün karşısında kimse duramaz
    Daha açılışlar böyleyse ana yemeklerimiz neler olacak bunu da düşünmeden edemiyorum

MECİT
    Ben ve artçım fuchs kesin olarak geleceğiz.Bir tek motorla ilgili bazı sıkıntılarımız var ancak onu da halledicez artık bir şekilde.Biz cumartesi gecesi geleceğiz,otel ve tekne turu olarak yazarsan bizi sevinirim kardeşim

Motosikleti
    Siyah YBR 125
    Daha öncede söylemiştim sözde değil özde bi aile bu grup diye ...Kendi öz abimden yardım isteyemezken yardımıma mt abilerim koştu SevgiliSerkan, Mecit, İskender abilerime çok teşekkür ediyorum bizde geliyoruz geziye

Motosikleti
    CBF 250
    Bu Çeşme otobanı Balçova girişi dediğiniz yer hani İnciraltı kavşağına geldikten sonra sola dönüyonuz sonra Narlıdere dönüşü var(sağa) oraya dönmeyip aynen devam ediyoruz orada dimi balçova gişeleri.Narlıdere sapağından ileri gidemediğim için şimdiye kadar emin olmak istedim.Cahillik işte... ve itiraf edeyim 4 senedir İzmirdeyim,1 sefer çeşmeye gittim,o da eski yoldan3 sene önce o da... Hatırladığım tek şey o yolda rüzgar enerjisinden elekrik üretiyordı.İzlerken başım dönmüştü.Bak konu nereye vardı durup dururken...
    :pr::pr::pr:

volkancimen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er-5,Suzuki DR 650
    Ya abi kaç kere diyorum yaa milletin içerisinde özelimizi paylaşmayalım die,utanıyorum bak soraa Ne tanga kalmış ne topuk kalmış ohoooo.Hem ben aynen canlı bağlanıcam sana çeşmeden zaten,muhabbet de sende olacaksın senseim.(teli sen açıcan tabi)Kadehlerin çin çiç sesi taa uzanacak İstanbullara.Ya en olmadı bi organizasyon tak İstanbuldayız.Güzel günler bizi bekler...
    Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    çok güzel sölemişsin iskender
    huzur buluyorum ben bu grubun içinde
    gönlüm rahat kendimi güvende hissediyorum
    iyiki varsınız arkadaşlar ya

Alıntı umutus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha öncede söylemiştim sözde değil özde bi aile bu grup diye ...Kendi öz abimden yardım isteyemezken yardımıma mt abilerim koştu SevgiliSerkan, Mecit, İskender abilerime çok teşekkür ediyorum bizde geliyoruz geziye
    zor bulunur böyle dostluklar

bu grup böledir kardeşim
    mecit az mı çekti benim kahrımı bi konuşsa ohohhhh
    bu arada gene taşınıyorum kanka
    mecit iskender serkan iyi kötü her günümde yanımdalardı maddi manevi
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    Alıntı sokemon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sokemon + 1 artçı .............................

lodos telsizlerini getirirsen yanında profosyonel bir sürüş imkanı saglarız riskleri en aza indirelim bende getireceğim benim telsizleri kontrollü bir sürüş en iyisi...

ben pazar sabahı erken kacabilirim arkadaşlar ama cumartesi gunu sizleri yalnız bırakmıyacagım....
    tamam kardeşim şimdiden şarja koydum telsizleri grup sürüşü sırasında çok işe yarayacağına eminim...

Alıntı umutus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    umut nerde olduğunun farkına yeni varıyorsun dimi aileye hoşgeldin

Alıntı duyulmaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu Çeşme otobanı Balçova girişi dediğiniz yer hani İnciraltı kavşağına geldikten sonra sola dönüyonuz sonra Narlıdere dönüşü var(sağa) oraya dönmeyip aynen devam ediyoruz orada dimi balçova gişeleri.Narlıdere sapağından ileri gidemediğim için şimdiye kadar emin olmak istedim.Cahillik işte... ve itiraf edeyim 4 senedir İzmirdeyim,1 sefer çeşmeye gittim,o da eski yoldan3 sene önce o da... Hatırladığım tek şey o yolda rüzgar enerjisinden elekrik üretiyordı.İzlerken başım dönmüştü.Bak konu nereye vardı durup dururken...

dostum aynen bildiğin doğru gişelere geldiğinde yol bayağı bi genişliyor orada park edip bekleyebilirsin son toplanma yerimiz orası (toplanma saatine gelince dileyen arkadaşlar olursa toplanma saatini bir hatta genel kabul görürse iki saat bile öne alabiliriz ) önemli olan beraber birkaç saat daha fazla zaman geçirmek

son durum : şu an için 20 motosiklet ve 30 kişiyiz
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler