hava açtıııı yupppiiiii
wallla karda yağsa bu hafta beni kimse tutamazdı
deniz aşkıyla yanıp tutuşuyorummmmm
hava açtıııı yupppiiiii
wallla karda yağsa bu hafta beni kimse tutamazdı
deniz aşkıyla yanıp tutuşuyorummmmm
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Önceden Murat abiye söz verdiğim için gelemiyorum.Şansımıza hava güzel inşallah güzel bir eğlence olur havalar biraz daha ısınsın hep beraber tekrar cesme tekne gezisi yaparız unutmadan tekne gezisi ile ilgili aklımda kalan birkaç şey söylemek istiyorum.
Eşek adasındaki eşşekler çok yılışık birşey verince hemen üstünüze geliyor .Ondan kaçayım derken yerdeki pisliklere basıp kaymayın.
Yanınıza bayat ekmek alırsanız yolda martıları beslersiniz.
İyi eğlenceler hepinize resimlerinizi bekliyorum.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
sevgili yetkili arkadaşlar
ben urla iskeleden iştirak edebileceğim sanırım konvoya dolayısı ile kahvaltı olaylarını nerde yapmayı planladığınızı; düşündüğünüzü sorsam cevap verecek yetkili kalmışmıdır acaba çeşmeye bugünden gitmeyen?
balçovada hazır olacak irtibatım var dolayısı ile buluşma konusunda sıkıntı yaşanmaz her türlü katılırım size ama kahvaltıya da iştirak etmek istiyordum.. bir de teknemizin adı ne? olaki geç kalınır konwoya yetişilmezse bilelim..
sevgiler..
serkannnnnnn listeye beni yazmamışsın
inanamıyorummm akşama ben sana sorarım hesabını bununnn
şimdiden başla düşünmeye naısl affettireceksin kendini
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
mysterieux kahvaltı konusunu seninle biraz önce konuştuk,diğer konuları da hallederiz konuştuğumuz gibi.
Görüşmek üzere
pazar günü otobandanmı gidilecek,yoksa eski yoldanmı? olurda geç kalırsam en azından geçtiğiniz yoldan gelirim
Otobandan gideriz büyük ihtimal.Olmadı telefonlaşırız
valla Gurkay im resmli cevap gonderecektim ama ayip olacakti.. hakkatten de calisiyorum kosusturuyorum yoksa bi kiza size satarmiyim hic....
ama bakin, bi daha ki turunuz Bodruma olmassa bozusuruz... biraktiniz beni burda boyle...
hadi size iyi eglenceler... resimleri bekliyorum ona gore...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
arkadaşlar uzucu haber malesef yarın katılamıyorum aranıza,bugun yola cıkmadan once duyulmazda vardı hatta yol ıcın bı balata spreyı ve reflektörlü yelek alayım dıye cıktım,bir baktım on dıskten vurma hissi geliyor fren yaparken yakında hemen ramazan abının dukkanı vardı saolsun baktı,pazartesi servise gidicem artık bole şans bı bende var okram abim gene hayalet diye gececek dalgasını
Ride your way
büyük haber bende geliyorum çağatay abi ilk sırayı ayarlıcak hemen sınava gircez saat 9 da en geç 9:30 da narlıdereden hareket edip mustafa abi ile gelmeyi planlıyoruz :D
yanlız hava yağmura dönüyor nolcak ????
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Hedom takma kafana,canın sıkkın olmasa götürürdük seni her türlü de (artçı,araba vs.) madem canım sıkkın gelmeyim diyosun,çok kasma kendini.Başka zamana inşallah...
hedowich
Hedocan üzülme bak tek gidemeyen sen degilsin
bur-k@
Yagmur mu :S hatta bi ara dolu yağdı yaw ama yarın açacakmış gibi hissediyom
Bütün hafta içi güneşli hafta sonu gelince yagmura dönüyor hava nedense
hava yağmurlu 1 hafta daha ertelensin bence :D
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
üffffffffff yağmura bak ne yapcaz ki?
Arkadaşlar tekrar hatırlatma olarak yazayım.İzmir den pazar günü yani bu gün gelecek arkadaşlarla Kipa Balçova önünde saat 08:00 da buluşuyoruz.
arkadaslar ne yaptiniz nerdesiniz...? lodos bi haber verin yawwww....
meraktan ve kiskancliktan patladim.... hadi anlatin biseyler...
burak ve ben ayrı yola çıktık,dönüşte gurup serbestti,harika bir gündü,emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler,karpuz kabuğu düşmeden mt izmir düştü denize,herkese söyleyin sezon açıldı ,denize girebilirsiniz ctesi günü de dağıtmışlar ben yoktum,zenne bile vardı vallaha
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)