arkadaşlar bu tekneyemi binecez biz anladınız siz onu
[
[/QUOTE]
arkadaşlar bu tekneyemi binecez biz anladınız siz onu
[
[/QUOTE]
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
sen gel bak gör muhabbetleri sonra aman kapris yapıpda şu delilerden uzak kalmayayım diye düşünüp kapris bile yapamayacaksın ki kapris yapmak istesende çeşmede üzerinde kapri olacağı için yaptığın kaprisin kaprissel anlamda kaprs gibi olmadığını herkes bilecek ve kaprisini kapris gibi algılamayıp seni kaprinle denize atacak.
ne dedim ben ya.
doğrusun rots, iyi fikir bir de sigaraya çare bulduk mu inem motordan
[QUOTE=Wallace;684757]sen gel bak gör muhabbetleri sonra aman kapris yapıpda şu delilerden uzak kalmayayım diye düşünüp kapris bile yapamayacaksın ki kapris yapmak istesende çeşmede üzerinde kapri olacağı için yaptığın kaprisin kaprissel anlamda kaprs gibi olmadığını herkes bilecek ve kaprisini kapris gibi algılamayıp seni kaprinle denize atacak.
ne dedim ben ya.
Valla ben bişi anlamadın dediğinden ama saygıyla eğiliyorum anlamadığıma göre kesin önemli birşeyler demişsindir
Ya iki dakka uslu durun, ben gittim diye inadına mı yapıyorsunuz kardeşim.
Ekim'de görüşürüz.
hepinizin kapısında gaz açacam uyutmayacam sizi. hele bir geleyim oraya, benden yakanızı kurtaramayacaksınız. Alacağınız olsun....
Allah bilir siz benim gidişimi kutluyorsunuzdur...
...Sergerdan...
ARKADAŞLAR...
ŞU AN İTİBARİ İLE ;
30 KİŞİLİK PANSİYON(+5 KİŞİ OPSİYONLU)
40 KİŞİLİKTE TEKNEDE YER AYRILTILDI.
TEKNENİN İSMİ PEGASUSÇEŞME'NİN EN BÜYÜK TUR TEKNESİ !
KONAKLAYACAĞIMIZ YER ;FİLİZ PANSİYON
şu an itibari ile hayırlı olsun artık gezi vaktini beklemekten başka yapacağımız bişey kalmadı ALLAH neşemizi ve dostluğumuzu ,birlikteliğimizi bozmasın.
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Ellerinize,emeğinize sağlık lodosum.
Elint'im Gökhan'ım,öc almak gibi bir huyum vardır haberin ola.
o yatla italyaya gidilir yaaa ne çeşmesi
kazasız belasız güzel bir gezi ve çoşkulu bir eğlence olmasını temenni ediyorumm
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Pazar gününü iple çekiyorum süper bir gün olucak kanımca
[QUOTE=honeymaker;684762]honeymaker,
o kızıl saçlarını attıra attıra elinde sünger ve köpükle motorları yıkamanı izlemeyi iple çekiyorum eheheh..
arkadaşlar, ben honey'in +2 sinin biriyim de benim motorum yok tam almak üzereydim ki arabayla trafik kazası geçirdim araba pert, sevgili ailem de unut o düşü dedi haliyle. ardçı olmak da güsel be.. pazar günü arabamla iştirak edeceğim bilmiyorum benim gibi arabayla gelecek var mıdır? ha yok gelemezsin derseniz o başka tabi gerçi bizde motor iki tane gelemezsin derseniz dierini de çıkarttırırım!!! gelmek isteyip de motoru arızalı olan falan varsa cüzzi bir ücret karşılığı götürebilirim çeşmeye bilgilerinize...
mysterieux aramıza hoşgeldin.
Arabayla da gelebilirsin tabi ki...Ama o cüzi miktar karşılığında insan taşıma işini unut,o tür durumlarda vergi vermeniz gerekiyor bana
Şaka bi yana da arabayla gelirsen iyi bile olabilir,yük olursa sana veririz
ben de onu dicektim, hani taşımak zor olur diye almayacağınız şeyler varsa alın ben hepsini taşırım, ha belki alıp kaçabilirim de belli olmaz
hizmetlerimin karşılığı bi tur attırırsınız artık..
neyse pazara görüşmek üzere, sabahın 8inde!!!
öğle saatlerine kadar pek sevimli görünmeyebilirim haberiniz olsun..
sevgileeeeeeer
ordayım bende geliyorum güzel zaman geçireceğiz keh keh keh
[B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P
Arkadaşlar bende yer ayırtmak için geceden yazmıştım heralde gözden kaçmış iki kişilik yer varmı acaba
iki gün koptum siteden yani topicte almış başını gitmiş. Allah muhabbetimizi arttırsın. güzel olacak güzelllllll çok eğlenicez gibi geldi bana
muratcım yine devreler karışmış senin galibakoparttın beni yine
hadi kardeşim sende uzatma gel gari... kaçamak yapamıyormusun arada kop gel buraya özlettin kendini valla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)