arkadaşlar daha önce yazmışmıydınız bilmiyorum ama rica etsem pazar günü izmirden haraket için detayları yazarmısınız
arkadaşlar daha önce yazmışmıydınız bilmiyorum ama rica etsem pazar günü izmirden haraket için detayları yazarmısınız
Erhan(Skullhunter)Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın,elbet alınır bunun öcü
PHAETONW12 daha önce yazmıştık,ama tekrar yazayım,iyi olur.
Pazar Günü İzmir buluşma ve hareket noktası;
Yer :Balçova Kipa önü
Saat:08:00
Arkadaşlar en geç 08:15 gibi teker çevirirsek iyi olur,herkes vaktinde gelirse sevinirim.
ya arkadaşlar ne kadar çok seviyorum sizleri bir bilseniz. ilginiz karşısında şımarmamak ne mümkün. teknede bütün içkiler benden, dermişim
Niye 8 erken değilmi yaw 11 de tekne kalkıcak ya o yüzden
Arkadaşlar,08:00 erken değil,erken gideriz yine sohbetimizi ederiz gerekirse.Gurup halinde gideceğiz,her türlü aksiliği göz önünde bulundurarak çıkmak lazım.Ucu ucuna gitmenin bir anlamı yok.
Makina güçlerine göre isteyen önceden ya da daha sonra gidebilir tabi ki.Bunu da göz önünde bulundurun
Bu arada benim yaptığım banner oydu arkadaşlar,Erhan beğenmedi,beklentileri yükseltme dediSonra gidince hayal kırıklığına uğramasınlar dediTitanici kullanıcaktım ben batmasaydı
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
eeee yeniyiz ya azıcık sorun çıkartalım belki uyum problemim var belki yeniyim diye azıcık kapris yapmak istiyorum
eeeh başlarım finalinede vizesinede bende geliyorum pazar günü sizinle, özledim ya manisa mt yi olmıyacak böle yer kaldımı bana acep yoksa gene gelirim zatensizi görüp dönerim yeter
Ride your way
Sen yenisin galiba
Kapris yapma hakkı tarafımızca saklı tutulmaktadır.
MT Corporation (C) tüm kapris haklarını saklı tutar.
koptu yine topik ben yazmıyorum artık , takip edemiyorum zaten
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
ben gelemiyorum ama hiç belli olmaz.....(o güne ehliyet sınavı var arkadaşlar)
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
Yaşlılık işte ...
Eee yuh artık,mesaj yazıncaya kadar hemen 2 tane mesaj daha gelmiş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)