[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Yok o kamera şakası kesin...
Ne tarafa el sallıyacağız?
geliyo ...geliyo...ben kardeşim olmadan bi yere gitmem şimdi telden görüştüm ÇEŞME Gezisinde hep beraberiz nasipse
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
ya arkadaşlar siz de yutmuyosunuz hiç bir şeyi hani. bi şaka yapalım dedik tutmadı. kamera işyerimde tuncerim. oraya gülümse raporluyum ve bana müfettişten bahsediyolar. deli midir nedir bunlar yaw. kafayı yiyeceğim. hallettim arkadaşlar, aranızdayım.
Serkancım Cumadan mümkün gözükmüyor ama Cumartesi Kismetse Akhisardan itibaren beraberiz.Teklifler için çok teşekkürler Bende hepinizi çok özledim inşallah Güzel bir hafta sonu geçireceğiz..Gürkay valla işlerin çokluğundan değil piyesaların berbatlığından şikayetçiyiz yoksa bişeyde yaptığımız yok..Mecitcim çok sağol teklifin için ama bu teklifi dönüşte değerlendirebilirim tabi gece uzun yolculuktan sa o gece sende kalmayı yeğlerim...Dostlar iiki varsınız Çeşme bekle geliyoruz..Selam ve saygılar...Kulak tıkaçlarını unutmayın çok yararı oluyorr..
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Tuncay abi (TONİ) dilediğin zaman ,istediğin zaman gelebilirsin abi, evimiz ocağımız sana her zaman açık
volkan'ım da(volkançimen) telefon etti şimdi abi benide İZMİR-MT saflarında cumartesiden geleceklerin listesine yaz dedi.
Tüm güzel insanlar...TÜRKİYE-MT nin tüm üyeleri !!! HADİ ÇEŞME'Yİ SALLAYALIM !!!
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Farkındaysan okudum ama cevap bile yazmadım yermiyiz biz bunları iski. sensiz tadı çıkmazdı ama.
OOO mis mis volkanım da gelecek.
ya aldığım duyumlara göre çeşme girişinde bizi bir bando ve tören kıtası karşılayacakmış. dedim yapmayın biz mütevazi insanlarız gelemeyiz böyle işlere iptal ettim. ne o öyle otobanda kırmızı halı vs yakışmaz bize dedim
arkadaşlar benimle birlikte +1 di ya +2 olabilirmi yani 3 kişi olucaz
honeymaker motor yıkama işini paylaşırsınız o zaman daha da iyi
Arkadaşlar liste şuan için geçerli gibi,gelmeyen yok sanırım.
Arkadaşlar kontejan varsa + 2 de c.tesi gelecekler bölümüne benden... ama akşama kasinleşecek...
sorun değil yeterki lodosa ve mecite detay ver. Cumartesi kalacaklar mı, tekneye gelecekler mi gibi. Rezervasyonlarda bi sorun yaşamayalım
abi bu topiğe liste mi dayanır artık ben kafamda tutamıyorum kim geliyor kim gelmiyor. Öyle 5-6 kişi değiliz ki baksana 40-50 olduk sanırsam
Sevgili Forrap ana sayfadaki resim de çok güzel olmuş. ellerinize sağlık
arkadaşlar genel hatırlatma: Aranızda çikolatalı gofret sevmeyen var mı???
eeeeee çay yıkama derken ama ben o zaman tekneyi kaçırırım
ADMİN'İM ellerine sağlık, teşekkür ederiz.
site yönetimi olarak bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı ayrıca memnunuz.
Elimizden gelen en iyi şekilde MOTOSİKLET.NET ailesini bu organizasyon ile buluşturup kaynaştırmak amacındayız.
ancak söylemeden geçemiyeceğim ; TUNCER'im resimdeki yatı bizim için ayarlamak ile çok yerinde bi karar aldın...bi sürprizin olduğunu anlamıştım zaten
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)