Son durum böyle arkadaşlar dün yağmurlu bugün güneşli gösteriyor ben dedim güven olmaz diyee ama Tahmini sıcaklıklar 26-28 derece civarında...
Son durum böyle arkadaşlar dün yağmurlu bugün güneşli gösteriyor ben dedim güven olmaz diyee ama Tahmini sıcaklıklar 26-28 derece civarında...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Gideriz rotsumYetti gari İzmir'in havasına,kızlarına bide MT nin guruplarına güven olmaz diye değişecek yoksa o söz Yapalım artık şu işi.
sizi bilmem ama hava kötü olsa bile lodos ve racingiski çıkar gelir buraya. geçerken de kesin bana uğrarlar, kanıma girerler aynen gideriz çeşmeye.
Çeşme mi dedi biri???????
Hadi kalkın gidiyoruz arkadaşlar......
A blessing with the hands
Bir atasözü vardı.
Kurt kocayınca çok topuzu olur'' muydu neydi?
Neyse hatırlamıyorum ama öyle bişeydi galiba.
Konu çeşme olunca yüzerek bile giderim ben. hatta istersen sana dönüşte yüzerek çöpşiş bile getiririm...
Anladın onu sen.
A blessing with the hands
aha da buraya yazıyorum(bakın tam şuraya ) yağmur çamur serkan abimi iskender abimi kimse tutamaz.önlerine kattıklarınıda ta ÇEŞME'ye kadar sürürler
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
anladım ben onu ama dikkat et çöp şişi yolda yemesin balıklar. senden korkulur paşam sen yüzerken bile sigara içersin bende çay. ne olacak bizim bu halimiz
sevgi ve saygılarımla,
bilmez miyim kardeşim geçen hafta zor tuttuk valla ayaküstü migros çıkışı gidiyorduk çeşmeye
Bende varım abiKaçış yok kimseye...Olmadı ev ev dolaşır zorla götürürüz herkesi
Selamlar arkadaşlar;
Serkancım benide ekle listeye (huzureviMT) olarak.Cumartesi günü 15,00 de
Akhisarda eski garajın önünde olucam( da eski garaj neresi birde onu bilsem).Cuma günü toplantınızada katılmak isterdim ama benim için yorucu olacak nasıl olsa diğer arkadaşlarla çeşmede tanışır kaynaşırız.Pansiyon işinde problem yoktur sanırım.Yine haberleşiriz.Selam ve sevgiler...
geliyorum MARKO abi allah işi karışmazsa yanınızdayım kendine iyi bak görüşürüz.
TUNCAY abi nerelerdesin abi sen sesin soluğun çıkmıyo bırak bu dünya işlerini ne sen bitirebilirsin nede başkası özlettin kendini be abiiii.desene çeşme yandıbiri bizi durdursun
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Arkadaşlar bende geliyorum en sonunda bir geziye. Eklemeyi unutmayın aman haaa zar zor ayarlıyorum valla lodos mu gürkaymı yoksa mecit mi bilmem odanıza alırsınız yoksa
ARKADAŞLAR,,SON SAYIYI BUGÜN BBELİRLEYELİM,,YARIN ÇEŞMEYE BİLDİRMEM LAZIM..GENE YATAK VE TEKNEDEN YER AYIRTALIM...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
aaaaaaaaaaa,,müdür tuncay abi bende kalır yaaa,,,gelebilirse cumadan bende manisada kalır yaw...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
ÖNEMLİ !!! Arkadaşlar herkes son durumunu bildirsin bu akşam
yarın yerleri ayırtacağız ,yoksa ilk sayfadaki listeye göre yerler rezerve edilecek...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
ben fazla giremiyorum topige falan..
beni unutmayin ona gore xD Gerekirse liste'nin en basına yazın beni
hem ben aksam'dan cikacam yola sizden ayri bi sekilde :(
ama problem dehil benim icin her yol paris
[COLOR="Black"]Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[/COLOR] [COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
Durun durun bende geliyorum hanım la ikimiz acaba kabul edermisiniz.
Cumartesi gününden katılacağız. iki kişi yer varmı acaba varsa benide iliştirin lütfen.
aranızda olamayacağım. üzgünüm.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)