honeymaker çok hoş geldiin bugün yağan yağmur işini biraz hafifletir ama yinede motorlar leş gibi valla kolay gelsin
honeymaker çok hoş geldiin bugün yağan yağmur işini biraz hafifletir ama yinede motorlar leş gibi valla kolay gelsin
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
serkan abi üzülerek söylemek zorundayım ;
pazar günü saat 9 da direksiyon sınavım varmış çok istememe rağmen gelemiyorum umarım başka etkinlikte beraber oluruz...
HONEYMAKER aramıza hoş geldin
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
honeymaker aramıza hoşgeldin. sevgili rots, izmirde hala yağmur mu yağıyor yav?
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Bu arada arkadaşlar pazar günü bizler sizlere nerden katılıcaz limandan mı?
ilk sayfayı dikkatlice oku...
dahada uygunu cuma akşamı toplantımız var duyurular bölümünde açılmış durumda topik adres açıkça yazıyo gel ayrıntıları yüzyüze öğrenmiş vede bizleri bir gün erken tanımş olursun
hem motorları bi an önce yıkamaya başlasan iyi olacak
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Racing İski bugün akşam 7 ye kadar yağmur vardı, 19:00 da bulutların altından ufacık bi güneş göründü sadece.Hava durumu şu an için cumaya kadar yağış ve haftasonu bulutlu gösteriyor ama izmirin havası ve kızına güven olmaz bilirsiniz.Her an herşey olabilir
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Eeeeee şimdi şöyle cuma günü toplantıya gelemem çoooooook mühim bir işim var işim ne dersen eeeeeee henüz mazeret bulamadım (kesinlikle ve kesinlikle motorları yıkamaktan kaçmak için mazeret aramıyorum)bulunca en kısa zamanda yazarım ben bari forumlardan takip etmeye devam edeyim (hem pazara kadar görüşmezsek motorları yıkama işini unutmuş olursunuz gırgır şamata derken arada kaynar) ehe ehe ehe
Haftasonuna Hava Gene Bozuk GÖsterİyor ArkadaŞlar...
Hadİ Hayirlisi...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
geçen haftada öyle dedik pazargünü kavrulduk öğleden sonra İZMİR'de
haftasonu yağmur göstermiyor meteoroloji, hoş abi doluda yağsa bu sefer beni kimse tutamaz (ALLAH sağlık sıhhat versin yeter)
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Umarim HerŞey GÖnlÜnce Olur MÜdÜr..akŞam Sana Durumu İzah Ettİm..
Ama Cumartesİye Kadar Çok Zaman Var..
Allah BÜyÜk..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Honeymaker aileye hoşgeldin
Yıkama konusunu geyiğe vurmuşlar ama bakma sen onlara,bu gayet ciddi bir konu daha doğrusu yıllardır süre gelen bir gelenek.
Ve yıkama olayının haricinde bazı belgeleri de istiyoruz gurubumuza katılımınızın tam olarak onaylanması için.
-2 adet fotoğraf
-Muhtarlıktan alacağınız bir adet ikametgah
-Önlü arkalı nüfus cüzdanı fotokopisi veya muhtardan alınacak aslı gibidir ibaresi bulunan nüfus cüzdanı örneği
-Sizi en iyi şekilde anlatacak bir cv
Bunları tarafımıza ulaştırdığınız taktirde incelemeye alınıp en kısa süre içerisinde sonuca ulaştırılacaktır katılımınız.
Saygılar.
Diz boyu ne demekMecit, deniz boyumuzu aşacak demek. Eğlencemiz de öyle olur
Mecit bu defa da sen kaytarmaya çalışma alırım anahtarını
aileye hoş geldin Honeymaker Çeşmede nasip olursa tanışırız En genç motorcu benim aranızda eh saygını esirgemeyip elimi öpersen Berhudar ol derim . Çeşmede göreceğin ilk ak sakallı nın eline sarılırsın
Evet sevgili Gürkay,sizin başvurunuzu da belirttiğimiz kriterler çerçevesinde değerlendirip olumlu olarak sonuçlandırmıştık.Bu prosedürü uygulamanın zorlukları elbette ki var ancak bu gurubumuzun düzgün yapılanmasını sağlamak ve ileriye dönük büyümeyi gerçekleştirmek amacıyla yapmamız gereken bir iş.
Saygılar.
Honeymaker ben sana malzeme listesi vereyim. iyi köpüren bir sıvı deterjan, pamuk bırakmayan bir kaç bez, fırça, sünger ve bir kova. Bak söyelemedi deme benim motor chopper bol kromaj bence sen birde parlatıcı birşeyler getirmeyi de ihmal etme.
Sevgili Güreli abicim bayramda da gelip elini öpersek mendilin içine lokum koyup verir misin? Senin gibi genç motorcuların aramızda olması bizler için büyük bir nimet. saygılarla abicim
Sayın Forrap bu hitabet şekli çok hoşuma gitti. Ama nedense kendimi Ali Kırca'nın siyaset meydanı programında gibi hissettim. " Sayın gürkay ben sizi dinlemiştim, sıra bende. sayın forrap sözümü kesiyorlar ama müdahale eder misiniz?"
OOOO iyi allahtan savcılıktan adli sicil kaydı falan istemiyorsunuz yoksa diğer motor guruplarında işlemiş olduğum suçlar gözüküyo aslında hiçbiri benim hatam değildi gene bir gün yeni üyeyim başka bir guruba onlarda motor yıkanması lazım falan dediler tama dedik ama 3-5-7 motor derken cinnet geçirip motorları parçalamışım ama hatırlamıyorum
ehe ehe ehe
Motor yıkamaya ne gerek var kiGel kardeşim çek bi sandalyeAramıza hoşgeldin
Tanışma başlığın yoksa tanışma başlığı aç istersen tanışma bölümüne ya da istersen tanışma
Arkadaşlar konu dışına çıkmaya başladık iyice,bende bu konuda hatalıyımFazla uzatmayalım da başlık amacı dahilinde devam etsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)