benn geldimmm
allah allahh gzl bi gezi olmuşş manisa mt- izmir mt helal olsunn sizee
sizz ordaa şiş yerken ben sarımsaklıdaa cıpraa balık yıyoddumm :D
lodos ve iski abilerımm yakmışınızzz repsollarlaa izmiriiii
benn geldimmm
allah allahh gzl bi gezi olmuşş manisa mt- izmir mt helal olsunn sizee
sizz ordaa şiş yerken ben sarımsaklıdaa cıpraa balık yıyoddumm :D
lodos ve iski abilerımm yakmışınızzz repsollarlaa izmiriiii
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
bu hafta artık yağmur çamur gidiyoruz arkadaşlar ÇEŞME bizi bekler...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
banada kesin yazın çünkü hanımla beraber geliyoruz hani kişi sayısında arıza olmasın diye söylüyorum.bekle bizi çeşme manisanın delileri geliyo
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
arkadaşlar ben gelemiyorum çok üzgünüm toplantıda görüşmek üzere kalın sağlıcakla
Ride your way
hedowich dedik bağrımıza bastık şu yaptığına bak
Ceyz bizde memnun olduk seninle tanıştığımıza
Herhalde baya kalabalık ve güzel olcak gezimiz tanışmadığıklarımla tanışmak dileğiylee...(ceyz lafımı olur kuzen )
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
evet arkadaslar güzelbi gezi olacagı kesin belki bende gelırim cumartesi pazar kusadası adalant gezimiz vardı artık bişeler yapmaya çalıscam kib baysssssssssssssssssssssssssssssss
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
ondan pek ortalarda görünmüyor hedowıch kardeşimiz (tabi bu da bi meziyet abi )
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Bu hafta kesin gibi gözüküyor Çeşme gezisi.. Zaten yağmur da gözükmüyor h.sonuna.. Beni de cumartesiden geliceklere ekleyebilirsin Lodos..
Kankaa sen beni bu ara hep unutuyorsunn (anladınn sen onu ) ama bende gelicem iştee Çeşme'yee..
Güzel bir gezi olucak ve tabiki kaçmaz hem ben yeni üye sayılırım tanışmış oluruz ben ve arkadaşım yani 2 kişiyiz unutmadan pazar günü katılıcaz
ekliyorum listeye AİLEYE hoşgeldin bu arada ...
bence müsait ise honeymaker cuma akşamki toplantıya gelsin, yıkanacak çok motosiklet var (tabi şaka)
Yıkamak gerekiyosa ne yapalım zincir yağı falanda gerekiyosa bari onuda haber verin arada çıkartırız yanlız bende Repsol var olur mu?
Bu arada hoşşşşşşş bulduk hemde çok hoş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)