Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 789

2007/ 1000 Motosikletle 19 Mayıs'ta Anıtkabir'deyiz

REKLAM ALANI
    rayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR
    gokay milleti zehirliyince en arkaya attilar, komsu ophicornusun debriyaj teli koptu, caglayan abi onlerdeydi, evren geride kaldi hic gormedim cimer abi acikcasi biz de beraber gitmemize ragmen kortejde dagildik
    [COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı chimeraby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten hiç toplanmıyosunuz demiyorum ki ben.. Aksine toplanıp kimseye haber vermiyosunuz.. Daha doğrusu; haklı olarak bi arkadaş grubunuz oluşmuş,samimi olduğunuz,belli ki uzun zamandır tanıştığınız.. Foruma mesaj yazmaktansa cebe mesaj atmayı tercih ediosunuz.. Aman ha bunu öle büyük bi alınganlıkla kırılganlıkla söylüyorum zannetmeyin.. Söledim zaten "haklı olarak" diye.. Ama gezileri geçtim bari 19 mayıs gibi toplantılara toplu gitmek için önceden ve herkese haber verilse.. (Mail atıldı diyecekler için önceden söyliyim; gelmiş ama buluşmaya ramak kala.. )
    abi gayet haklısın , işte herkesin ayrı bir yoğunluğu var onu aşıp ta organizasyon yapmak zorlasıyor. ben mesela haftaya cumaya kadar mesaj yazamıcam örnek vermek gerekirse , genelde pro toparlıyodu bizi o da iş düzenini oturtuncaya kadar salla pati gidecek sanırım ..

yine de forumda cok önceden kortej buluşma noktası yazılmıstı , illa saymak gerekirse katılan motosiklet net üyelerini yazalım buraya belki 50 üyemiz çıkar ( gerek yok ama sayı merakı var genel olarak forumlarda )

motosiklet dünyası garip küçük küçük dünya kadar grup var , mesela motokankacılar

Arkadaslar anca firsat bulabildim. Kusura bakmayin.

kortej hareket halinde iken cekemedim ama kalkmadan once cektigim fotograflar. Cok guzeldi. seneye Insallah tekrar gorusmek uzere.

http://picasaweb.google.com/emrahsag...osikletKorteji

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Fotoğraf çeken ellerine, vites atan ayaklarına sağlık .
    16. resimdeki motor da pek bir hoş, nedir ki acaba?
    May the Force be with McLaren Mercedes

Motosikleti
    KAWASAKİ en 500
    gönüllerinize sağlık gelmek isterdik fakat çok uzak
    MOTORCULAR İÇİN UZUN YOL SEVGİLİDEN ALINAN SICAK BİR ÖPÜCÜK KADAR GÜZELDİR.[COLOR="Red"][/COLOR]:bounce:

YeK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim History 125 fişne rengi
    emrahsaglik eline sağlık, sen olmasan resim mesim
    göremiycez. Ama ben kendimi yine göremedim

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

9. sayfa BirinciBirinci ... 789

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)