ben cvp veriyorum saat 14 hareket , ama siz 13.30 gibi orda olursanız daha iyi olur...
ama grupça buluşmanızın saatini bilemiyorum :(
ben cvp veriyorum saat 14 hareket , ama siz 13.30 gibi orda olursanız daha iyi olur...
ama grupça buluşmanızın saatini bilemiyorum :(
Geliyorum bu sefer, hiç bir bahanem yok...
Seve seve...
Görüşmek üzere arkadaşlar...
mesaiye gitmiyorum, motosiklet kortejine katılacağımm
Motoru yetiştiremedim 19 MAYIS'aAma seneye mutlaka ben de varım !
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
arkadaşlar yarın gönlümüz sizinle sevgiler
Rüzgar gibi geçti
buluşma yerinin tam nokta olarak
google earth resmini koyabilirmisiniz arkadaşlar...
lütfen...
görüşmek üzere
Evet, google resmi çok iyi olur. Hatta yollar da çizilirse çok daha güzel olur .
Yanlış anlamadıysam bu kırmızı alanda toplanılacak.. Tandoğana giden yol die gösterdiğim sadece yönünüzü anlayın diye.. Çünkü istikamet tam aksi yön olan,ulus yönü olacak(yine anladığım kadarıyla)..
İyi de kocaman alan burası. Girişi ne taraftadır, onu da işaretleseniz
Abi yol üstünden girilio işte.. Çizdiğim dörtgenin sol tarafından yani.. Bi de tekrar söylemiş olayım,ben anlatılanlara göre çizdim bunu,yani mekanı ben ayarlamış değilim.. Ama paraşüt kulesinin arkasındaki boş alan burası oluyo.. Ben de yarın 13.30 gibi gidicem.. Nasıl olsa adresi tam bilemesek de 1000 e yakın motorcuyu görürüz di mi
keşke ben de gelebisem ya içim gidiyor
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
artçı alabilecek kimse yokmu yaff ben okula gidiorum 19 mayıs için varsa beni artçı alabilecek arasın plss 05357858348
Bugün saat 11'den itibren otoban gişelerindeyiz
Bu gün hepimizin bayramı...
Tüm yurttaşlar sokaklarda ellerinde bayraklarla, kortejde motorlarla demokratik, laik Türkiye sevgisiyle kenetlenecek...
Ne mutlu bizlere; böyle bir etkinlikte, böyle bir günü paylaşacağımız için...
Motosikletiyle gelenlere motosikletsiz sevdikleri de güzergah üstünde katılabilirler... Çevrenizi haberleyiniz, bekleriz.
Arkadaşlar buluşma alanı girişini bulamamak diye birşey yok, rahat olun. bugün 12'den itibaren buluşma alanı çevresinde görevli artkadaşlar size yol göstermek için bulunacak. siz yakın biryerlere gelin yeter. mutlaka size yol gösterecek bir görevli göreceksiniz.
How I wish...
How I wish you were here.
bayragimi hazirladim bile
25 ayyildiz
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
bayrak motorumun neresine asabilirim fikri olan yeni uyandımda ayılamadım
teşekkürler chimeraby
görüşürüz arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)