artçı arıyan varmı
25 artçı
Ben de geliyorum. Muhtemelen o saate kadar işim bitmiş olacak.
Tüm halkımız davetlidir arkadaşlar. Atatürk gençliği olarak 19 mayıs ülküsünü yaşatmak bir vazifedir.
Hepinizi bekliyoruz.... Haydi Ankaraya....
haydi angaralılar
[B]Kawasaki, Yamaha, Honda, Suzuki, Aprilla, Ducati, Bmw tüm model motosiklet anahtarlarını artık yedekliyebiliyoruz Bilgi İçin Pm Atınız[/B]
Hava nasıl olacak bilginiz var mı? Adana dan tek başıma gelmeyi planlıyorum da.
hava çok güzel burda
gelin buyrun bende galiba adanay gidecem ama kesin değil..
Ergincim biz Adanalılar olarak gelemiyebiliriz ama umarım orda isen bizi en güzel şekilde temsil edersin.(Hangover-JaNTi)
Born To Be wild,Live to Ride...
Orada sizlerle berabar olmayı gerçekten bende çok isterdim ama mümkün değil gecen yılda katılmayı çok istemiştim ama kısmet değilmiş umarım kazasız belasız güzel bir gün geçirirsiniz.
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
bu etkinlikle ilgili az önce yayına verdiğim haberi sizinle de paylaşmak istedim
-MOTOSİKLETÇİLER 19 MAYISTA ANITKABİR'DE...
-EMOK'UN ''1000 MOTOSİKLET İLE ANITKABİR'DEYİZ''
SLOGANIYLA BAŞLATTIĞI ORGANİZASYON KAPSAMINDA ÇEŞİTLİ
İLLERDEN TOPLANARAK ANKARA'YA HAREKET EDECEK MOTOSİKLET
TUTKUNLARI, ATA'NIN HUZURUNA ÇIKACAK
İSTANBUL (A.A) - 17.05.2007 - Motosiklet tutkunları, Enduro Motosiklet Kulübünün (EMOK) 2 yıldır ''1000 Motosiklet ile Anıtkabir'deyiz'' sloganıyla gerçekleştirdiği organizasyon kapsamında 19 Mayısta Anıtkabir'i ziyaret edecek.
EMOK'tan alınan bilgiye göre, ilki 2005 yılında düzenlenen ve geleneksel hale getirilen etkinliğe katılacak motosikletçiler, 18 Mayıs Cuma günü ile 19 Mayıs Cumartesi sabahı yurdun çeşitli bölgelerinde toplanarak gruplar halinde Ankara'ya doğru yola çıkacak.
Sınıf ve silindir hacmi ayırımı olmaksızın bütün motosiklet kullanıcılarının katılabileceği etkinlik, Ankara'ya ulaşıldıktan sonra Atatürk Kültür Merkezi önünde toplanılarak kortej oluşturulmasıyla başlayacak.
Ankara Valiliğinden gerekli yasal izinlerin alındığı etkinliğe katılan motosiklet tutkunları, Gar, Ulus, Opera, Sıhhiye, Kızılay, Maltepe, Tandoğan, Beşevler ve Anıtpark güzergahını izleyerek Anıtkabir'e ulaşacak.
Emniyetin motorize ekipleri ''Yunus'' ve ''Şahin''lerin de eşlik edeceği kortejin geçişi sırasında güzergahtaki yollar araç trafiğine kapatılacak. Türkiye Motosiklet Federasyonunun da destek verdiği etkinlik, Anıtkabir ziyaretiyle sona erecek.
Bu arada EMOK yetkilileri, kortej sırasında sadece Türk bayrakları ve Atatürk posterlerinin açılmasına izin verileceğini belirterek, etkinliğin siyasi amaçlarla yapılmadığını ve sadece 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlendiğini vurguladılar.
Çok güzel olmuş eline sağlık. Haydi Motorcular daha çok ilgi. Cumhuriyet mitinglerinden sonra motorcular olarak gösterelim kendimizi. Coşturalım herkesi...Geçen senekinden daha güzel olsun.
\"Hep denedin, hep yenildin, tekrar dene, tekrar yenil, daha iyi yenil...\"
Toplantı yeri akm idi değişiklk varmı
toplantı yeri aynı Atatürk Kültür Merkezi yazıyo zaten yani kısaltılmışı AKM
mbinli yaptığı son açıklama....
Buluşma yerinde küçün bir değişiklik var.
Şuan AKM' de iş makinaları fuarı var. Her ne kadar giriş alanı ve yan yol bize tahsis edilmiş olsada, fuar kargaşası içinde toplanmayı uygun bulmayarak hemen AKM ana kapısı karşısındaki alanı kulanmaya karar verdik.
Bu alan, Paraşüt Kulesi ve Kore Anıtının arkasındaki alan olup, Gar' ın tam karşısında ve 19 mayıs stadyumu yanındaki(dışında) Eşref Apak Atletizim sahasıdır.
Asayiş (Yunuslar) Merkezi yanında giriş kapısı olsada alanın ana kapısı Gençlik parkı tarafındadır. Özellikle gurup olarak geleceklerin ana kapıyı kullanmasını tavsiye ederim.
Her ne kadar AKM ' nin iki kapısında da görevli arkadaşlar olacak ve gelenleri buluşma yerine yönlendirecekse de, bu konu dikkate alınmalıdır.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Diğer sitelerde de pek rağbet yok sanırım organizasyon geç kalındığı için olmalı. Ama bence çok saçma 19 mayısta böyle bişi yapılacağı belli yapılmasa da biz istanbulllu motoseverler olarak gidebilirdik. Neyse ctesiyi iple çekiyorum Bekle beni Angaraaaaaa Ankara ankara duy sesimiziiiii bu bizim motorların egzosss seleriiii
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
Umarız katılım fazla olur.
Motosikletleri park ettiğimiz yerde (Anıtpark) akşam konser var. Çankaya Belediyesinin organizasyonu. Teoman katılacak.
her şeyden önce çok güzel bir organizasyon olacak çünkü yapılış amacı ve kimlerin katkıda bulunduğu ortada atamıza olan saygımızı en iyi şekilde göstereceğiz kolay gelsin arkadaşlar.
Benide yazın gençler, bende geliyorum..
Eating tar and gasoline
Every light I see is green
Open pipes, my machine's triple-plated chrome
Arkadaşlar ben de buluşma yerine gelemem ama güzergah içinde bir yerde katılabilirim ya da en kötü ihtimalle Anıtpark'a gelebilirim. Geçen sene gördüm muhteşem bişeydi. 1000 motor. Süper bi manzara. İnşallah bu sene en son durakda bile olsa yanınızda olmaktan gurur duyacağım.
İstanbul'dan gelenler en geç 12.30'da gişelerde olsunlar.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)