Geçen seneki 19 mayıs da çekilmiş kısa bir video
http://www.youtube.com/watch?v=HhqMCF9bsoA
Geçen seneki 19 mayıs da çekilmiş kısa bir video
http://www.youtube.com/watch?v=HhqMCF9bsoA
bende gelmek ısterım ama aydın dan orası uzak tren fıkrı sacma 2 4 gun trende gecer omrum
Afyon'dan geçecek arkadaşlar varsa iletişime geçelim karşılarız burada ;)
[SIZE="2"][I]SSSsshadoooowwwww[/I][/SIZE]
Geçen sene ofisimin önünden geçmişti konvoy,o zaman da motorum olmasına rağmen acemiliğim nedeniyle katılamamıştım ama konvoyu,bayrakları,Ata'ya bağlılığı görünce gözlerim dolmuştu gerçekten.. İnşallah bu sene katılıyorum ben de,görüşmek üzere..
ahhhh ahhhhhhh bizde gelebilsek ne ii olurdu ama...........
size iyi ziyaretler yolunuz açık olsun
bende ınsallah gelırım gara cavam ıle...pardon beyaz cavam ıle....
insanın bı anda gıdesı gelıyor oralara ama gıdemıcem herkesın yolu acık olsun
mersınde mutlaka bos kalmıyacaktır tabıkı bıseyler hazırlayacaktır
ben de geleceğim 17 sinde İstanbuldan çıkıp molalarla Ankara da akşam geç saatte olurum. ertesi gün ağrıyan bütün yerlerimi dinlendirir, Kortejde yerimi alırım.
kesin demiyorum ama, taktım kafama
Poturdak
saip hocam çok güzel çıkmışsınız video da 19 mayıs ta görüşmek dileğiyle
Can YERLİ
06 YC 502
geçen sene olay olduydu MT den birçok arkadaş katıldığı halde MT yoktu diye yazılar yazıldıydı ..bakalım bu sene nolcak ..MT alarjisi olanlar neler yumurtlayacak
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
İstanbul'dan gelecek dostların, toplu halde gelebilmeleri için önemli bir bilgi
mbinli adlı üyeden alıntı
bende oradayım sayın "prometheus" moderatörümüz...listeye dahil edersen sewinirim güzel gecer inşaallah
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
Ankara gişelerine kimler gidiyor? Adam toplamaya yardım lazım mı?
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
ayın 20 sinde kemal berker le kurs vardı ama gelirim sanırım ama kalma sansım olmaz günübirlik olarak gelebilirim
ankara içerisinde kortejin dolaşacagı güzergah kaç km arkadaslar mt den gelen yokmu hiç
O gün orada olacağım... Arkadaşlar İstanbuldan cumartesi sabah hareketle gitmeye ne dersiniz....
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
al bendende o kadar sertac
gidecek kişileri bi liste olustursak baksak görsek kaç kişiyiz motosikletlerimizin gücü dogrultusunda gruplar olusturalım
çok ama çok anlamlı bir org.
askerliğini ANITKABİR de yapmış biri olarak çok gurur duydum.
yolunuz açık şansınız daim olsun
sevgilerimle,
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)