Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

[MT.İZMİR]11.05.2007 (erhan'ımızı yad ediyoruz) TOPLANTISI

REKLAM ALANI
    Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Manisa MT ile ortaklaşa yaptığımız çocuk yuvası ziyaretinde gerektiği gibi herşey yapıldı.Bu buraya hiç yansıtılmadı...
    Gurup olarak Erhan kardeşimize dualarımızı yolladık.Hep beraber açtık avuçlarımızı tanrıya,kardeşimiz için.Bunları burada söylemek istemedik.Çocuk yuvası ziyaretini ona adadık.Her çocuğun gülümsemesinin sevabı gitti kardeşimize,canımıza...Hiç somurtmadık o gün,çünkü somurtsak bu çocukları mutlu edemiycektik,kardeşimize adadığımız bu işi sonuna kadar en güzel şekilde sonuçlandırmak için bir günlüğüne de olsa acımızı içimize gömdük.Bunu söylemedik bu güne kadar,gelen herkesle birlikte andık kardeşimizi.Gelmeyenler tabi ki bilemez.
    Sadece dipnot olarak bilin istedim.Küçük hesapların peşinde koşarken asıl büyük duyguları,yapılanları göremiyor bazı insanlar.

MT İzmir hala toplanıyor abi 20 motor.Sorun MT İzmir de değil yani...
    Hay ağzına sağlık Tuncer kardeşim. Bazı şeyler vardır ki gönülden yapılır. Erhan kardeşimiz içinde artçısı Ani içinde hala bir sürü yapılan şeyler var ama dillendirilmiyor, dillendirilmeyecekte. Allah kabul etsin, kardeşimizin ruhu şad olsun inşallah.

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tuncercim o küçük hesapların küçük adamları ile işimiz hiç olmadı hiçde olmayacak ..su akar yolunu bulur
    Haklısın Barış, su akıyor yolunu da buluyor. Küçük hesaplar, çıkarlar, menfaatler akan sularda yok olup boğulup gidiyor inşallah

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TenTen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Erhan ım senden özür diliyorum adına düzenliyeceğimiz bi toplantı topiğinde bunlar konuşulduğu için. Ben seni kalbimde yaşıyorum ve benim gibi yaşıyanların bi araya geleceği bi toplantıdır bu. Toplanmaya bi şeyler adamaya senin için bişeyler yapmaya gerek yok. Çünkü sen dönülmeyen bi yere gittin. Keşke getirebilsek bir araya gelmelerimiz seni ama nafile.

Ben kimseyi yargılamıyorum. Herkez acısını farklı yaşar. Kimi yas tutar kimi gidenin gitmeden önce yaptığı bişey yapar. Kimi kahkahalar gülücükler gönderirir, kimi kadehler kaldırır kimi ağlar. Benim ne yaptığımı bi erhan bide çevremdekiler bilir. Biz bu gece sadece Erhan için bi araya geliyoruz. Tabiki bu gece aramıza katılamıyacak arkadaşlarımız olucaktır ama bunun sebebi ben veya başka biri yani kısacası "birbirimiz" olmasın.

Bu cümleyi kurmak zorundayım;
    Bizler de Erhan için çok şey yaptık ve yapıyoruz. Ani için yapamıyoruz. Ama en azından o halen nefes alıyor çok şükür.

Erhan için başka bişey yapan varsa yazsın çünkü bu bunu yeri emin olun..........

Kusura bakma Erhan......

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    merhaba canlarım...

canımızdan can alındığı günden buyana 2-3 kez siteye uğradım
    1 - Manisadaki çocuklarımıza yapacağımız ziyaret ile ilgili bilgi eksikilği
    yaşamayayım diye.
    2 - bugün oda sadece bir gözatayım diye.

artık kötü bir haber alırım endişesi ile siteye girmeye çekinir oldum! bu bende galiba bir fobi haline dönüştü.

Cuma akşamı orada olmaya gayret edeceğim.

Allaha emanet olun.

Özer

sokemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...
    neyse
    *************cAgAtAy*************
    [I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
    Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni

speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kedii adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben ogrenmek istiyorum. "bu topigi kimlerin actıgını, bu toplantıya kimlerin gelecegini dusunmeden sadece erhan icin bile olsa orada bulunacak mısınız?
    dervişin fikri neyse zikride odur derler sana diyecek başka cümle bulamıyorum. tebrikler. kimsenin böyle bir düşüncede olacağını sanmıyorum. bunu sadece sen düşünebildin demekki. mesela bende gelemiyorum akşam çünkü nöbetim var. yani bu topiği açan kişiyle alakalı bir durum değil. bilmem anlayabildinmi??????

Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Manisa MT ile ortaklaşa yaptığımız çocuk yuvası ziyaretinde gerektiği gibi herşey yapıldı.Bu buraya hiç yansıtılmadı...
    Gurup olarak Erhan kardeşimize dualarımızı yolladık.Hep beraber açtık avuçlarımızı tanrıya,kardeşimiz için.Bunları burada söylemek istemedik.Çocuk yuvası ziyaretini ona adadık.Her çocuğun gülümsemesinin sevabı gitti kardeşimize,canımıza...Hiç somurtmadık o gün,çünkü somurtsak bu çocukları mutlu edemiycektik,kardeşimize adadığımız bu işi sonuna kadar en güzel şekilde sonuçlandırmak için bir günlüğüne de olsa acımızı içimize gömdük.Bunu söylemedik bu güne kadar,gelen herkesle birlikte andık kardeşimizi.Gelmeyenler tabi ki bilemez.
    Sadece dipnot olarak bilin istedim.Küçük hesapların peşinde koşarken asıl büyük duyguları,yapılanları göremiyor bazı insanlar.

MT İzmir hala toplanıyor abi 20 motor.Sorun MT İzmir de değil yani...
    yazın için teşekkürler tuncercim.
    demekki bazı arkadaşlar topic açan kişiye göre manisa çocuk yuvası ziyaretine gelmemişler. o yüzdendirki bu ziyarette senin yaptığın duygusal konuşmadan, hep birlikte ellerimizi açıp ettiğimiz duadan, bu ziyareti erhana adadığımızdan habersizler. çünkü konuşulanları, solunan o güzel ve samimi havayı bilmiyorlar.

hiç kimse acıyı anıları sahiplenmesin arkadaşlar yaşananlar ortaktır herkesi anısı vardır ama asıl ailesinin acısı sonsuzdur. hiçbirimiz onlar kadar üzülemeyiz. bu yüzden burada şov yapmanında alemi yok zaten.
    erhanın sağlığında ve kazasında elimizden gelen herşeyi yaptık. ANİ içinde öyle... ama burada hiç kimse dillendirmiyor bu konuları. mesela aninin son durumlarından haberdarmısın sevgili kediiii.yada erhanın ogün içerisinde yaşamak için nasıl savaş verdiğinden..... bilen arkadaşlar olarak pek konuşmuyoruz çünkü nezaket gereği yapılanlarla övünülmez......

Motosikleti
    "erhan icin gereken her sey her daim yapılıyor, detayları ögrenmek isteyen varsa bana ulassın" demissiniz.. ben ogrenmek istiyorum. "bu topigi kimlerin actıgını, bu toplantıya kimlerin gelecegini dusunmeden sadece erhan icin bile olsa orada bulunacak mısınız?
    Öncelikle ben dedim ki ERHAN için ve ARTÇISI ANİ için herşey her daim yapılıyor. Ve yapılacakta.
    Toplantıya gelince açık açık söylüyorum GELEMEYECEĞİM. Ama nedeni senin düşündüğün ve dile getirdiğin gibi topiği açan kişilerle alakalı değil.

Gelememe nedenime gelince;
    1. Bu topik için açılmadan önce [MT İzmir] sayfasında böyle bir düşüncenin olduğundan bahsedilseydi programımı ona göre yapar bir şekilde Cuma akşamını boşaltırdım.

Diyeceksin ki "topic haftabaşında açıldı vaktini programını ayarlayabilirdin." İşte o çok zor çünkü benim şu an bile önümüzdeki haftanın programı belli gün gün.

Bunun dışında bizim gönül bağımız kişilere bağımlı değil. Eğer amaç erhan sa iki gün boyuna hastane kapısında bekleyen bizlerdik. Onun için orada çırpınan, koşturan ve gerçek gözyaşı dökenler de bizlerdik. Erhan kardeşimizin kaza haberini de duyuran, sizlere hastaneden durumu hakkında bilgi veren de yine bizlerdik. burda olay kim ne yaptı değil Erhanım için ve bunları dillendirmenin hiç bir anlamı yok aslında ama sadece senin düşüncene kızdığım için yazıyorum bunları.

Üstelik gelebilecek olsam topiği açana değil Erhan a saygım ve sevgimden katılırım toplantıya. Ama gelemiyorum. Şimdi bir kez daha düşün, elini vicdanına koy ve tekrar sor istersen. Erhan için yapılacak gerçekten birşey varsa kimler orda olurdu diye. Ve eğer birilerini yargılayacaksan bir kez daha düşün bence.

Çok sevdiğim bir Hint atasözü vardır.

Birini hedef göstermek için parmağımızla işaret ederken diğer kapalı 3 parmağınızında size baktığını unutmayın
    der atasözü.

Konu çok hassas o yüzden 3 düşünüp 1 yazın. buna ben de dahil. Erhanımıza ve ailesine zarar verecek hareketlerden kaçınalım.

Ama hala topiği açan insan için gelmiyorum diye düşünüyorsan diyecek birşey bulamam sana. Bu sığ düşünce ve zihniyete birşey diyemem, demem.

kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok saygılı davrandığınız için
    siz, tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletirim.
    çok yazık......
    Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
    Yalan olmak kolaydır vede havali,
    Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.

Motosikleti
    Alıntı kuvva adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok saygılı davrandığınız için
    siz, tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletirim.
    çok yazık......
    onu kediye söyleyeceksin. kendisi açmış konuyu kişiye mi bağlı gelmemeniz diye sormuş, yargılamış.
    Dediğim gibi işaret parmağı ve diğer üç parmak hikayesi.

Ha erhana saygı diyorsan zaten bu topik böyle açılmazdı bu benim şahsi fikrimdir. Kimse ne yapıldığını burada zikretmedi bir haftadır erhana saygısından. O yüzden saygı için önce dönüp olayların başına bakın. Burası Erhan ın bile üzerinden prim yapmanın yeri değil. Erhan la iki kelamı olmayanlar bile kalkmış onun adına konuşabiliyor. Ya bu ne demek şimdi??? Sen sağken adamla iki kelime konuşma, sonra çık ortaya konuş. Bu mu sizin saygı anlayışınız??

sevgili murat ben isim vermedim,
    ama nedense sen fırlamışsın
    (yarası olan gocunur misali) ayrıca mesajında değiştirme yapmışsın biraz daha saldırgan olmuşsun, üye olduğun diğer sitelerde böyle pravakötörlük
    yapamıyorsun pardon yaptırmazlar diyecektim, gücün burayamı yetiyor
    sen gelde seninle şöyle başbaşa erkek erkeğe bir görüşelim. kardeşim
    lütfen bu siteyi kirletmeyelim.
    saygılarımla,

ben ogrenmek istiyorum. "bu topigi kimlerin actıgını, bu toplantıya kimlerin gelecegini dusunmeden sadece erhan icin bile olsa orada bulunacak mısınız?
    ......................................

yarası olan gocunur misali
    ...................................

ne o şule ayağına diken mi battı
    yoksa avukatlığamı başladın
    ha doğru sende de yara çokkkkkk....

''saygı görmek istiyorsan sözün dinlensin istiyorsan önce saygı gösterecek sonrada insanları dinlemeyi öğreneceksin. ''
    bu sözü bir kitapta okumuştum yararı olur belki diye yazdım.

yapılanlarla söylenenler çatışıyor gibi geldi bana.....

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    iki özlü söz anlayanaaa ...

Yazı yazmayi öğrenmek, herşeyden önce düşünmeyi öğrenmektir. ..

Ayni dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler....

bende bazı arkadaşları saygıya davet ediyorum..hele böle bir başlıkta bu tarz yaklaşımlar.. gerçekten yazık..

akşam gelemesemde yüreğim sizinle murat abicim..
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

ne o şule ayağına diken mi battı
    ha doğru sende de yara çokkkkkk....
    Alıntı taner_k adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bazı arkadaşları saygıya davet ediyorum..
    bu konuda sana katılıyorum sevgili taner

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İzmirde paylaşılamayan nedir onu bir türlü anlamış değilim..bazıları artık biz MT de değiliz X sitedeyiz diyo ama bakıyom benden çok burdalar...

Her kes kafasına uyan insanlarla görüşür konuşur..

baktın toplantıya gidecek kişiler kafana uymuyo yazı dahi yazmassın ...ha amaç provakasyonsa o başka ...

çeşitli sebeplerden MT den ayrılıp diğer forumları seçen arkadaşlara oldukları yerde mutluluklar dilerim .. burayı karıştırmasınlar...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    bari rahmetliyi alet etmeyin dialoglariniza, yazikkkkkk...
    yine eskisi gibi atisacakmisiniz... insanlar artik kimin ne oldugunu ogrendi, secimini yapti... kompleksleriniz yuzunden her gecen gun buyuyen İzmir, kuculmeye basladi..

dialoglari iyi okuyun... kim kim tas atmis anlasilir... tabii bide bunun eskisi var...

GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzmirde paylaşılamayan nedir onu bir türlü anlamış değilim..bazıları artık biz MT de değiliz X sitedeyiz diyo ama bakıyom benden çok burdalar...

Her kes kafasına uyan insanlarla görüşür konuşur..

baktın toplantıya gidecek kişiler kafana uymuyo yazı dahi yazmassın ...ha amaç provakasyonsa o başka ...

çeşitli sebeplerden MT den ayrılıp diğer forumları seçen arkadaşlara oldukları yerde mutluluklar dilerim .. burayı karıştırmasınlar...

sonsuz teşekkürler, sevgili barış gerçekten teşekkürler
    sizlerin sağduyusu ve büyük düşünülürlüğü, bizlerin savaşıyle mt. yi kimse karalayamaz anlayana.
    sevgi ve saygılarımla,

biri saygımı dedi???????.............

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    Alıntı speedygirl şule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu konuda sana katılıyorum sevgili taner
    ricam benim yazdığımı kimseye maletme lütfen..
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

Alıntı taner_k adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ricam benim yazdığımı kimseye maletme lütfen..
    maletmiyorum kesinlikle katılıyorum. saygıya davet ediyorum mesajında hakaret içeriği bulunan kişileri sevgili taner
    QUOTE=kuvva;667347]ne o şule ayağına diken mi battı
    ha doğru sende de yara çokkkkkk....[/QUOTE]

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)