erhan arkadaşımıza allah tan rahmet diliyorum toprağı bol olsun allah ailesi ve tüm dostlarına sabırlık ve sağlık versın ve ani arkadaşımızada çok çok geçmiş olsun dileklerimle allah acil şifalar versin
erhan arkadaşımıza allah tan rahmet diliyorum toprağı bol olsun allah ailesi ve tüm dostlarına sabırlık ve sağlık versın ve ani arkadaşımızada çok çok geçmiş olsun dileklerimle allah acil şifalar versin
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
sule ablacim...gercek dostlar boyle zamanlarda belli olur..bunu herkes yapamaz yurek ister...sende o yurekten hepimize yetecek kadar var...var ol...umarim benden cok yasarsin...kolay gelsin ALLAH senden razi olsun..ani ye moskova dan coookkk cok selamlar....
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
cok geçmiş olsun ben de yakında aynı türden bir kaza geçirdim ve tam on kemigim birden kırıldı ama ayaktayım kendiside dirayetli olsun inşallah cabuk iyileşir çok geçmiş olsun.
Çok büyük geçmiş olsun... Acil şifalar diliyorum...
aninin durumunun iyiye gitmesi çok sevindirici.
daha daha iyi haberlerinizi bekliyoruz şule abla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)