SEVGİLİ ARKADAŞLAR,
BU AKŞAM
SAAT: 23:30 DA
9 EYLÜL HASTANESİNDEN
ERHANIMIZI GÖREV YAPTIĞI ÜSSE KADAR KORTEJ YAPARAK UĞURLUYORUZ
GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIN 23:00 DE ORADA OLMASINI RİCA EDERİM.
Saygılarımla,
SEVGİLİ ARKADAŞLAR,
BU AKŞAM
SAAT: 23:30 DA
9 EYLÜL HASTANESİNDEN
ERHANIMIZI GÖREV YAPTIĞI ÜSSE KADAR KORTEJ YAPARAK UĞURLUYORUZ
GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIN 23:00 DE ORADA OLMASINI RİCA EDERİM.
Saygılarımla,
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
bugüne kadar birkaç topic ve birsürü mesaj yazdım bu sitede. ama bu açacağım topic yüreğimi canımı acıtıyor.
evet arkadaşlar KAMBERHAN ERHAN ımıza son görevimizi yerine getirmek için bugün buluşuyoruz. ailesini gözyaşları içinde izleyerek antalyaya yolcu ettik. bu gece saat 12de ERHANımız 9 eylül üniversite hastanesinden Antalyada defnedilmesi için yolcu edicez.
ERHANımızla son birkez birlikte olmak isteyen arkadaşlarımızı saat 23,00da 9 eylül üniversite hastanesi acilin önüne bekliyoruz. şehir çıkışına kadar cenaze arabasına eşlik edilecek. ailesi gittiği için motorlarıyla gelmek isteyen arkadaşlar gelebilirler. şu an cümleleri birleştirip toparlamak için zorlanıyorum.o yüzden yazımda hatalarım varsa affedin.
ERHANımızın cenazesi yarın öğle namazıyla birlikte Antalya dokumacı camiinde kaldırılacak.cenazeye katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur.
HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN.
buluşma vakti ve yeri: 9Eylül ün. hastanesi acil önü. 23.00
Çok ama çok istiyorum orada olmayıBu gece 00:30 a kadar çalışıyorum ama yine de elimden geleni yapıp gelmeye çalışacağım.Kardeşimize son vazifemizi yapabilirsek ne mutlu bize
Hala inanamıyorum hiç bir şeye...
gelemesende bütün kalbimle ordayım
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Bende inanamıyorum, ve orda olmayı çok çok isterdim ama maalesef elimden bişey gelmiyor, kalbim onunla ve de sizlerle..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Birçok motosikletçi arkadaş bugün ERHAN için biraraya gelecek. Orada görüşmek üzere arkadaşlar...
...Sergerdan...
orda olacağım ..................
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Orda olamasakta kalbimiz onunla olacak....
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
keşke bugün sabah antalya'ya gitseydim ve yarın cenazesine katılsaydım ama ne yazık ki burdur'da kalmayı tercih ettim. Güle güle Erhan Abi. Yolun açık mekanın cennet olsun.
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Motorla gidecek arkadaşlar, eğer egzozunuz açıksa lütfen hastane bahçesine kadar girmeyiniz; ayrıca tüm arkadaşlar lütfen hastane çevresinde klakson çalmayınız. Diğer hastaların haklarına saygılı olmamız gerekiyor.
Ayrıca gece sürüş yapacaksınız, görünür olmaya çalışın, yola ve çevredeki diğer araçlara daha çok dikkat edin. Başka üzücü haberler istemiyoruz.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
yolun açık olsun....................................
allah rahmet eylesin..
imkan dahilinde olanları kendisini son görevde yalnız bırakmayacağına inanıyorum..
öncelikle ailesinin ve hepimizin başı sağolsun.onu abim gibi görmüştüm hep nette takip ederdim gezilerini .gitar çalışını esprili karakterini.çok üzgünüümmmm inanamıyorum......
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)