iyi yolculuklar erhan.umarım gittiğin yerde huzur içinde olursun
iyi yolculuklar erhan.umarım gittiğin yerde huzur içinde olursun
seni kıracak insanlar her zaman olacaktır.öyleyse güvenmeye ihtiyacın var.sadece dikkatli ol.
bende gelmek ıstıyorum erhanı son yolculugunda yanlız bırakmak ıstemıyorum ama gelebılecegım arac olmadıgı ıcın nasıl olucak bılmıyorum.
eger artcı olabılecegım bırı varsa ve onlıne ıse cevap yazabılırmı ? erhanı son yollucuglunda olmayı gercekten cok ıstıyorum
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
sevgili tuba ve antalyalı dostlar
burada ailesinden kimse kalmadığı için cenaze bilgilerini sağlıklı olarak alamadım. size 2 numara veriyorum. sabah erkenden ararsanız bilgi alabilirsiniz. yürekten teşekkürler
kuzeni tamer bey 0 535 285 19 21
askeriyeden iş arkadaşı osman bey 0 505 882 37 66
katılan tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler.
ayrıca şunu belirtmek isterim.
erkhan, kardeşim iyiki başka sitelerede üyeymiş biraz kalabalık olduk......
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
hepimizin başı sağolsun.. Huzurla uyu kardeşim..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
tüm kalbimizle yüreğimizle yanınızdayız
yolunuz açık olsun
erhan kardeşimin de mekanı cennet olsun
ruhu şadolsun ..............
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
allah ailesine sabır versin..başka acı göstermesin..GÜLE GÜLE KAMBERHAN mekanın cennet olsun
o ölmedi yeryüzünde motor sürenler olduğu müddetçe sürekli bizlerle birlikte yaşayacak.mekanı cennet olsun doalarımız onunla olsun
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
mekanın cennet olsun eminimki bu hayatı doya doya yasadı ve gözü arkada kalmamıstır. allah ailesine sevdiklerine sabır versin.
bütün arkadaslarinda çok dikkatli kullanmalarını rica ediyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)