E peki taksit olayı olacakmı acaba? Fiyat 75Ytl sanırım... (Tek seferde 75 vermek bünyeyi filan sarsıyo sanki Halbuki şöyle kredi kartına 3 taksit filan patlatsak,tam süper olur)
Gelişim İpraam abi helal olsun sana...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
3 Mayıs'ta yapılacağına göre daha 1 sene beklememiz gerekecek.Onun yerine 3 Haziran'da yapsak nasıl olur Eğer kesinleşmişse şimdiden 3'ünde ki listeye yazılayım mümkünse
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Allahtan konunun sonradan değiştirildiği altta yazıyor
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
İbrahim Kemal Hocayla konuşup buluşma noktasını Gelişim yapacaktın unutmadın dimi ... Otodrom yollarında harcanmamıza izin verme
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
son durum nedir simdi ?
İbrahim üstad.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Yok yok Unutmadım ayarlıcam bugun arıcam sizi ...
Birazdan arıyorum sizi...
Bu arada Feragatname ve Başvuru Forumu buraya eklenmiştir.Bu forumları doldurup Mail yoluyla bize ulaştırmanız gerekmektedir..
Başvuru Formu
Feragatname
Bende formları imzalayıp, scannerda tarayıp mail attım, buluşma noktaları şimdiden belirlerseniz iyi olur. Ben karşıdan (avrupa yakasından) geleceğim başka o taraftan gelecek olan varsa 1. köprü çıkışında buluşabiliriz.
Mail tamamdır.Buluşma noktası olarak yarın karar verilecek.% 90 ihtimalle tem otoyolu Kurtköy gişeleri çıkışı olacak...
ben de avrupa yakasından geleceğim
beni de alın aranıza:D
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
ne güzel 5 kişi Avrupa yakasından geliyor, öyleyse saat belirleyip köprü çıkışında buluşalım derim, en azından Kurköy gişelerine (neresidir hiçbir fikrim yok!) tek başına gitmemiş oluruz.
Beyler ben Otodrom'u da Kurtköy gişelerinide bilmiyorum.. Anadolu yakasındayım..
Diyorum ki ; Avrupa yakasındakilerden yolu bilen varsa , Avrupa yakasında toplanılsa, köprü çıkışında biz anadolu grubuyla birleşilse.. Hem topluca gidersek daha iyi olur..
Bizi toplayıp götürebilecek bir yiğit yokmu?
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)