21 - 22 - 23 Nisan 2007 Hatay Gezisi
Reklamlar
-
Merhaba
Bu haftasonu rotamız Hatay ili. Cumartesi, Pazar ve Pazartesi olarak 3 gün sürecek olan gezimizde Hatay ilinin tarihi yerlerini ve mesire yerlerini gezeceğiz.
Buluşma Saati: 08:00
Hareket Saati: 08:30
Not: Hareket saatinde kesinlikle yola çıkılacaktır. Geç kalan arkadaşlar mevcut güzergahtan gruba katılabilir.
Lütfen herkes vaktinde gelsin.
Buluşma Yeri: Ç.M.S.K - Süleyman Demirel Bulvarı
Rota: İlk olarak Payas'ta Hatay'lı motorcu arkadaşımızla buluşacaz. Sonrasında Reyhan'lıya doğru yol alınacak ve yol üzerindeki tarihi mekanlar gezilecektir.
Seyir: Yerine göre 30-100km/h arası
Yol Durumu: Asfalt, Stabilize olabilir
Hava durumu: Açık
Konaklama: Herkes konaklayacağı yeri kendisi ayarlamak durumunda. İlk olarak konaklanacak yer Reyhan'lı. Pazar günü ise Hatay Merkez olarak planlanmakta.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Reklamlar
-
Allah beeeeeeeeee, ver coşkuyuuu hasan abi veeeeeeer
şimdiden iyi eğlenceler...
ben gelemiicem çünkü YAHEL'im gelio cumartesi Adana'ya. kop kop dj koppar bizziii
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
çok güzel bir gezi olacak eminim.size bir oneride bulunmak istiyorum cumartesi ve pazar antakya p.tesi reyhanli yapsanız daha ii vakit geçirebilirsiniz diye düşünüyorum ..nedeni ise c.tesi ve pazar antakya daha cıvıl cıvıl p.tesi ilk iş günü ve okullar tatil oldugu için reyhanlı daha iyi gezebilirsiniz....
konaklama için ise antakyada 2 3 tane tam lüks otel var ve en onemlisi motorlar için park yeri burada her otelin malesef oto parkı yok oyüzden seçici davranmalısınız....
size otoparklı birkaç otel ismi veriyim motosiklet ler için en güvenli olşacak konaklama yeri
1. savon otel (merkez)
2. defay otel (harbiye mesire böl.)
3. büyük antakya oteli
konforlu oteller ise ;
1. savon otel
2. büyük antakya oteli
3. narin otel
4. defay otel
5. ozcihan otel
ve bunlar hatay merkez diger ilçelerde rahatça kalacagınız biyer araştırdım ama bulamadım :S
bunlar merkezdeki iyi durumdaki oteller tabi orta durumlu otellerde mevcut aklıma gelenler şimdilik bukadar...
inşallah yardımcı olabilirim. antakya ile ilgili sorularınız varsa cevaplıyabilirim..şimdiden ii yolculuklar
-
-
İyi eğlenmelerrrrrrrrrr
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Teşekkürler arkadaşlar.
@mici_ceko_4 Bilgiler için teşekkürler notlarıma aldım. Güzel bir gezi olacağına inanıyorum.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)