Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

13 Mayıs 2007 Pazar / Motosiklet.net Kocaeli Yuvacık Gezisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Ben kesin varım arkadaşlar, süper bi manzara yaa.. Pazar gününü iple çekiyorum..

Vedat abi sende gideceksen Gültepeden birlikte gazlayalım (benim kadar yavaş gitmekten sıkılmazsan tabiiki)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    hehehehehe sanırım yol arkadaşımızı bulduk pınarr hanım galibağ sende bizim Arkadan yavaş gelenler grubuna katılacaksın Olsun yavv, yavaş yavaş buluruz bizler yolumuzu.
    Poturdak

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hehehehehe sanırım yol arkadaşımızı bulduk pınarr hanım galibağ sende bizim Arkadan yavaş gelenler grubuna katılacaksın Olsun yavv, yavaş yavaş buluruz bizler yolumuzu.
    130 sana uygun mudur????25 karakterrrr

megadeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bir motorum bile yohhh
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    130 sana uygun mudur????25 karakterrrr
    muhahahahaaa denizcimuzaffer bakalım ne diyecek

Motosikleti
    130 şahane bir rakkam ama hanımla bizim motor için sadece Ütopik
    hemmen geri vitese takıp yeni bir Yavaş arkadaş armaya başlıyoruz size kazasız zevkli sürüşler
    Poturdak

edy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    @denizcimuzo,
    ben sana değil 3-4 beygir 20-30 beygir vereyim yeterki sen iste ama sen boşver hızı,yavasta olsa motorla gel. en hızlı motor insanın kendi motorudur.
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben kesin varım arkadaşlar, süper bi manzara yaa.. Pazar gününü iple çekiyorum..

Vedat abi sende gideceksen Gültepeden birlikte gazlayalım (benim kadar yavaş gitmekten sıkılmazsan tabiiki)
    pınar kesin kararlıysan bizide buluşma noktasına kadar götürürsün umarım bende seyrantepeden çıkıcam ama yolu hiç bilmiyorum
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    Karşıdan gelecek arkadaşlar için yol tarifi yapalım bakalım.
    1. köprüden gelenler köprüyü geçtikten sırasıyla Beylerbeyi,Altunizade ve Ümraniye ayrımlarını geçtikten sonra İstanbulPark ayrımından girerlerse o yol dosdoğru onları gişelere getirecektir.
    2. köprüden gelenlerse köprüden çıktıktan sonra daha uzun bir yol katedip Ataşehir civarlarına geldiklerinde yine İstanbulPark tabelasından ayrılıp gişelere gelebilir.
    Gişeleri geçer geçmez sağ tarafta büyük bir cep var.Orada buluşulacak.Sağ koldaki gişeleri tercih edin yani geçiş için.Mümkün olduğunca depolar ve mideler dolu gelin.Ayrıca ilk mesajdaki linklerden grup sürüşüyle ilgili bilgileri gözden geçirmenizi öneririm.Güvenli ve keyifli bir grup sürüşü sağlandıktan sonra grup içersindeki motor farklarının bir öneminin kalmadığını görüceksiniz.
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı Bilooo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pınar kesin kararlıysan bizide buluşma noktasına kadar götürürsün umarım bende seyrantepeden çıkıcam ama yolu hiç bilmiyorum
    Vallaa bende yolu bilmiyorum diye Vedat abiyi kandırıyım dedim ama buluruz artık naapalım

Alıntı Kaiser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karşıdan gelecek arkadaşlar için yol tarifi yapalım bakalım.
    1. köprüden gelenler köprüyü geçtikten sırasıyla Beylerbeyi,Altunizade ve Ümraniye ayrımlarını geçtikten sonra İstanbulPark ayrımından girerlerse o yol dosdoğru onları gişelere getirecektir.
    2. köprüden gelenlerse köprüden çıktıktan sonra daha uzun bir yol katedip Ataşehir civarlarına geldiklerinde yine İstanbulPark tabelasından ayrılıp gişelere gelebilir.
    Gişeleri geçer geçmez sağ tarafta büyük bir cep var.Orada buluşulacak.Sağ koldaki gişeleri tercih edin yani geçiş için.Ayrıca mümkün olduğunca depolar ve mideler dolu gelin.
    Öyle tarif vermekle olmaz hekim bey, gelip klavuzumuz olacaksın başka yolu yok :D

Motosikleti
    edy kardeş gönül zenginliğini koymuş işte yaaa en içten teşekkürlerimle, senin için kolay tabii, HARA sahibi olduğundan beygirleri tek tek saymıyon Ama senin dediğin gibi, en iyi beygir kendi beygirindir
    yakında alacaz zati kuvvetli bişii, o zaman geçecez Pınarr hanımı görecek gününü

Gişelerde görüşürüz Herkes dikkatli olsun, şahane bir hafta sonu yapalım
    Poturdak

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    edy kardeş gönül zenginliğini koymuş işte yaaa en içten teşekkürlerimle, senin için kolay tabii, HARA sahibi olduğundan beygirleri tek tek saymıyon Ama senin dediğin gibi, en iyi beygir kendi beygirindir
    yakında alacaz zati kuvvetli bişii, o zaman geçecez Pınarr hanımı görecek gününü

Gişelerde görüşürüz Herkes dikkatli olsun, şahane bir hafta sonu yapalım
    O vakte kadar ben fazer alırım hey yavrum heeyyy.. ))

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    Sanırım bende Paneuropan'la Yunanistan'a gidiyo olurum,Yuvacığa diil.
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

Motosikleti
    Ne güzel olur Fazer herkesin gönlüne göre versin. Bizler 150 ye geçsek zati direkman Uzay Mekiği diyecez ona

Fazer i yakalayacak makine bilen Allah rızası için yardım etsin, yoksa hakket bittik Biz Fazerin ne olduğunu öğrenene kadar bu topic kapanır vallah (ingiliççe de bile baktık, ne olduğu muamma )

en çok şeyi biliyom ben kii benim hanımın haberi yoktur, eski hikaye, MZ 301!!!
    hız rekorlarımı kırmıştım 150 yaptıydım ne diyosunuz yavv Tam 150 km.

Görüşürüz arkadaşlar
    Poturdak

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı Kaiser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım bende Paneuropan'la Yunanistan'a gidiyo olurum,Yuvacığa diil.
    Ayy yazıııkkk

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    yıl 2005...bu şahıs motoruyla Kartal'a gitmek için hareket eder...Kış mevsimidir...-2 derece hava vardır o an...motorcular az buçuk kırık olduğu için o havada BOWLING oynamak için buluşurlar...arkadaş TEM'e bir girer...giriş o giriş...çıkamaz...kendisini ANKARA istikamtine doğru giderken bulur...yahu artık çok gittik der ...fakat kaybolmuştur ...nerede olduğunu bilemez...bi şekilde kendini Kartal sahile atar...üzerinde uzun yazlık pardesü...şifayı kapar...ciğerleri su toplar...1 ay yatar...

bu arkadaşa yol hususunda yardım edilmesini önemle rica ederim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yıl 2005...bu şahıs motoruyla Kartal'a gitmek için hareket eder...Kış mevsimidir...-2 derece hava vardır o an...motorcular az buçuk kırık olduğu için o havada BOWLING oynamak için buluşurlar...arkadaş TEM'e bir girer...giriş o giriş...çıkamaz...kendisini ANKARA istikamtine doğru giderken bulur...yahu artık çok gittik der ...fakat kaybolmuştur ...nerede olduğunu bilemez...bi şekilde kendini Kartal sahile atar...üzerinde uzun yazlık pardesü...şifayı kapar...ciğerleri su toplar...1 ay yatar...

bu arkadaşa yol hususunda yardım edilmesini önemle rica ederim...
    kanka sorma yaw ne gündü o gün bütün günümüz rezil olmuştu bilmiyorum olm anadolu yakasını günahmı avrupa yakası çocuğuyuz ne yapalım...şaka bi yana ondan sonrası çok zor günlerdi benim için herşeyin başı sağlık yeminle...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    Anaaaammm

Metehan, sen nereden marşa basacan haber ver, biz oradan alrız seni. Arkadaş kolay bulunmuyo. Kurda kuşa yem olacan sonra Himalayalar da
    sen ara biz alırız seni

Mangal uzmanı olark ben varım 20 kişiye kadar. sınır değil bu: 40 da olur. Vınvın arabayla mı gelecek acabağğ.
    edy, sen bastır git, arkadan ben toplarım Beygirleri
    Poturdak

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    kanka sorma yaw ne gündü o gün bütün günümüz rezil olmuştu bilmiyorum olm anadolu yakasını günahmı avrupa yakası çocuğuyuz ne yapalım...şaka bi yana ondan sonrası çok zor günlerdi benim için herşeyin başı sağlık yeminle...
    olm ben sana acımamda ...yengeyide yaktın...kızcağız hasta oldu senin yüzünden...yıkıll karşımdannn...

Anaaaammm

Metehan, sen nereden marşa basacan haber ver, biz oradan alrız seni. Arkadaş kolay bulunmuyo. Kurda kuşa yem olacan sonra Himalayalar da
    sen ara biz alırız seni

Mangal uzmanı olark ben varım 20 kişiye kadar. sınır değil bu: 40 da olur. Vınvın arabayla mı gelecek acabağğ.
    edy, sen bastır git, arkadan ben toplarım Beygirleri
    dostum benim henüz net değil...ama gelmeyi çok isterim...yanlış anlamayında biz ayrı bir grup olarakda gelebiliriz...şimdi siz kız gibi 80-90 le gelirsiniz...(bende 600rr var ya..) biz bazen yollarda serserilik yapmak isteriz...ne bilim işte burnumuzu karıştırmak isteriz...ihtiyac durumu olur...karizmayı çizmemek için grubu engellememek için ayrı olarakda çıkarız belki...duruma göre tabi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    gezi topiği amacından çıktı kanımca..

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    millet efendi olun
    ==============================
    ==============================

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler