Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ülen senin tuzun kuru tabi...evine üj bej kilometre ötede...
Biz Kalamışı tercih ediyoruz dostum be...yani 2 saatlik yol var....küçük hacimle çekilmez...kızım daha 3 yaşında abisi...motura bindirmem ben onu...sakat işler...hem hanıma hediye alcaz (kızım vercek)hem anama...offf...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ben de geliyoruuuum
Ducatista:)
Canım arkadaşlarım,geziden affımı rica ediyorum.Şimdiye kadar yazmamamın sebebi işle ilgiliydi.Belki gelir erkenden dönerim diye düşündüm ama benim makinayla ve muhabbet sebebiyle zamanında işte olamayacağımı hesapladım.Gelmişle beraber Sizlere iyi eğlenceler.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Son Güncel Liste
1 Loft
2 Skullhunter
3 Kaiser
4 Edy
5 Necdet
6 richy
7 discordian
8 cengizim
9 kırmızı
10 vınvın
11 biker_boyz
12 megadeat
13 emrreeee
14 dunpa
15 selcukates
16 mabad +1
17 maximundost
18 gümüş600f +1
19 darkk gt + 3
20 ilkcanercan
21 denizcimuzaffer
22 tencere + 2
23 regalci1903
24 starsailor
25 tarık81
26 bilooo +1
27 ennginn + eşi
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Ohh be topiğe bereket gelmiş maşallah.Cumartesi'ye kadar katılım dahada artar sanırım.
Darkdiamond,ben Edy ile konuştum "Gelsin,ben dönüşte benim R6'yı veririm,işe yetişir" dedi,aklında olsun
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Gezi dönüşü muhtemelen 4-5 gibi olacaktır. Gezi alanında herkesin fikrine göre dönüşümüzü ayarlarız.
avrupa yakasından gidicek olan varsa benide götürebilirmi yolu hiç bilmiyorum..yada bu tarafta bi buluşma noktası ayrlandımı falan filan??*
Outlet Center a karting yeri açıldı yeni. dönüşte bi karting kapışması da olabilir
==============================
==============================
Karting bencede güzel bi fikir.. Bunuda esgeçmemek gerek...
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
evt arkadaşlar bi güncel yapalım
topic aşşalara düşmüş
hafta sonu gezi var kimse ilgilenmemiş topicle
ne o bahar yyorgunluğu mu var herkeste hadi arkadaşlar elleri görelim
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
OOOOooo,
katılımlar artmış yav, cuma ya kadar daha da olur heralde. Biz kararsız kaldık araba ile mi gelsek yoksa Motorlamı diye
Gönlüm elbette Motordan yana Edy yavv, bana 2-3 beygir versene ödünç olaraktan Vallah geri vererim
Poturdak
yaww şu pazar gününübi yandan iple çekiyorum bi yandanda bi aksilik çıkmaz inşallah diyorum malum işçiyiz son anda mesai demezler inşallah walla şimdiden sabırsızlandım eğer gelemezsam çok şey kaçıracağım kesin bide izmitli olupta oraya gelemezsem tam çileden çıkarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)