arkadaslar ben o gun(13 mayıs) gelemiyorum.seyre gidecegim,cok uzgunum ama yapacak bisi yok,gorev,simiden iyi gezmeler iyi gazlamalar size.
arkadaslar ben o gun(13 mayıs) gelemiyorum.seyre gidecegim,cok uzgunum ama yapacak bisi yok,gorev,simiden iyi gezmeler iyi gazlamalar size.
loft şu listeyi bi daha yayınlasan diyom hani
kimler var kimler yok abi hadi yaaaa çoğalalım yaaaw
ben de geleceğimdir beni de yazınnnnnnnnn
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
kocaeli yahyakaptandayım zaten motosikletim Samsunda ama; arkadaşımın motorunu alabilirsem katılmak isterim sizlerle tanışmak güzel olur; görüşmek dileğiyle...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
ve listeye devam..
1 Loft + 8
2 Skullhunter
3 Kaiser
4 Edy
5 Necdet
6 richy
7 discordian
8 cengizim
9 kırmızı
10 vınvın
11 biker_boyz
12 megadeat
13 emrreeee
14 dunpa
15 selcukates
16 mabad +1
17 maximundost
18 gümüş600f +1
19 darkk gt + 3
20 ilkcanercan
21
22
23
24
25
26
hadi millet canLanınnnn :D
bi aksilik olmazsa bende varım olmadı erhan alırsın beni artçı olarak
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
aaaaaaaaaaaa bu hafta oradaydım gerçekten süper bir yer gitmenizi tavsiye ediyorum derenin üzerindeki salıncağa binmeden geçmeyinnnn
aLayına isyan öLümüne Fener
arkadaşlar bayan varmı bende kız arkadaşımla gelcem eşleriyle gelen varmı bu geziye cevap bekliyom .....
mrb loft kandıra da karşılaşmıktık.kocaileden katılacak arkadaşların nerde ne zaman buluşacağını yazabilirmisin.bir işim olmazsamutlaka gelirim.
Loft cugum ben gelemiyecegim sanırım... Haziran basında sınavlarım var su anda calısıyorum fakat yetiştiremiycem.. Sınavlardan sonra inş bi aksilik cıkmazsa o taraflara doğru gelebiliriz.. Gelirsek o zaman görüşürüz.. Size iyi gezmeler...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Alamadım gitti şu yeni motosikleti halaaa Sizde gezi çıkarıp duruyorsunuz
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
cengizim bende loft un yazdıgı gibi gelcem (kız arkadasımla) beraber.benim motor sl150 umarım hız olarak 90 ustu bi grup surusu olmaz.yoksa çarsı oluruz valla:D orda gorusmek uzere herkese saygılar
arkadaşlar merhaba bilmeyenler için söliim ben izmitliyim ve bahsedilen gezi yeri harika bir yer geldiğinize pişman olmayacağınız doğa harikası bir yer,bu arada ben çömez sayılırım bende zat 150 var kalın motorlu arkadaşlar kafa yapmazsa iş çıkışı bende uğrarım
[QUOTE=megadeth;649971]olur dostum ok benimde bi ayağım sapancada sayılır eğer oyle bi durum olursa ben varım derbentten kopar gelirim haberin ola yalnız pazar günü olursa iyi olur[/QUOTbende izmitteyim civarda gezi olduğunda haberdar olursam katılırım
buyrun gelin arkadaşlar pişman olmayacaksınız kaç kişi olacağı o güne kadar netleşir herhalde bende sizlere simit ısmarlarım
[QUOTE=ilkcanercan;655494]arkadaşlar merhaba bilmeyenler için söliim ben izmitliyim ve bahsedilen gezi yeri harika bir yer geldiğinize pişman olmayacağınız doğa harikası bir yer,bu arada ben çömez sayılırım bende zat 150 var kalın motorlu arkadaşlar kafa yapmazsa iş çıkışı bende uğrarım
herkese yerimiz var buyur gel
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)