Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
26. sayfa BirinciBirinci ... 162425262728 ... SonuncuSonuncu

13 Mayıs 2007 Pazar / Motosiklet.net Kocaeli Yuvacık Gezisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı gümüş600f adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gümüş600f, Shadow.Man, Bilooo, mete_han, donniedarko, Musstii, alonso, omurilik, alp_tunay, ilkcanercan, Tencere

bu kadar adam okuyo yazan 3 kişi neredesiniz millet yazın bişeyler

yok abi benim motor honda cbr 600f ben beylikdüzü tarafındayım
    cbr 600f alıcam bi dahaki yaza inşallah. Eğer değiştirmezsen kapışırım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Benden de bu kadar, herkese iyi geceler ve yorumlar için teşekkürler...

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    gümüş600f, Shadow.Man, Bilooo, mete_han, donniedarko, Musstii, alonso, omurilik, alp_tunay, ilkcanercan, Tencere

bu kadar adam okuyo yazan 3 kişi neredesiniz millet yazın bişeyler

yok abi benim motor honda cbr 600f ben beylikdüzü tarafındayım
    Ne yazalım...Hız konusunda yarışalımmı .....Sen şöyle gittin ben şöyle gittim.....

Ben hızlıyım kapışalım muhabbetlerinden hoşlanmıyorum.....

Onun dışında güzel gezi olmuş..Manzaralar harika....Birde gurup gidip gurup dönseydiniz süper olacakmış ya....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    ben kapışmam başkasını bul yarışacak

sebebi belli dişime göre rakip lazım
    Benim 1000rr kullanan arkadaşım var, kullanırken bi kere gördü beni ve seneye onların tozunu attıracağımı söylüyo. Ben onun yalancısıyım vallaa görücez artık seneye noolcak ee neyim değil ne olacağım demeli birazda ;)

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    bu muhabbetlerden hoşlanmıyosan bu konularda muhebbet etmezsin olur biter sorun yok relax lütfen

grup dönmek gezilerde nadir raslanan bir durum bu o kadarda garip değil
    Yaa evet grup dönülmesi şart olmamalı tabiiki ama yinede grup gitmek isteyenler olabilir, mesela benim gibi sonra grubu aramak sorunda olanlar oluyo Yine bi güzergah belirlense ve grup gitmek isteyenler bu güzergaha uysa çok süper olur. Ben şahsen motorlardan tanıyacak kadar tanımıyorum kimseyi

doğru söylemiş tozumuzu attırırsın ama arkamızdan çıkan tozu
    Seneye kapışmak nasip olur inşallah ölmezde sağ kalırsam and olsun geçicem seni

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    bu muhabbetlerden hoşlanmıyosan bu konularda muhebbet etmezsin olur biter sorun yok relax lütfen

grup dönmek gezilerde nadir raslanan bir durum bu o kadarda garip değil

doğru söylemiş tozumuzu attırırsın ama arkamızdan çıkan tozu

Relaxım merak etme..... Hoşlanmadığımdan bu konuda yazmadım....

Gurup gidilen yerden neden gurup dönülmez anlamadım...Yeni kural mı çıktı biz mi yanlış biliyoruz....

Eğer öyleyse yanlış bir uygulama olur....Ya birinin başına bişey gelse....Ertesi gün burdan mı okuyacağız ?....

Biz hep gurup gittik hep gurup geldik....En küçük kopmada yaşanmadı...Üzücü olaylada karşılaşmadık....

Hala da savunuyorum...Anca beraber kanca beraber......

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    ben grubun tamamından bahsettim tabiki bazı küçük yada büyük gruplar oluşturulabilir mesela biz yuvacıktan beş motor çıktık tek tek gidenlerde oldu

geçilmek sorun değil seneye görüşürüz inşallah zaten emin ol bi geçersin bir beklersin yanından gazlamış motor geçmesini izlemek geçmekten daha zevkli

sen ikitellide çalışıyosun galiba bende o tarafta çalışıyorum bi gün karşılaşırız motorlarla belkide
    Tanırsan dur ama lütfen Gazlayıp gidersen içime oturur sonra 600 f i erken almaya kalkarım yazık olur bana bak.

Nasılda duygu sömürüsü yapıyorum bee

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    fazla anahtarı olan var galiba
    bu gece nöbetçiyim kabusunuz olurum
    ==============================

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı richy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fazla anahtarı olan var galiba
    bu gece nöbetçiyim kabusunuz olurum

Çilingir lazımmı?...

Neyse arkadaşların topiğini kirletmeyelim....

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çilingir lazımmı?...

Neyse arkadaşların topiğini kirletmeyelim....
    abi topik bir ara öyle bir kirlenmiş ki dip temizliğe girdiler bu temiz hali

Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1 ;)
    sen yaşıyomusun kardeş göremiyorum seni ne zamandır gazlama gurubu burada sen nerelerdesin bir dahaki gezide görüşürüz umarım

buralardayım abi yaşıyorum tabiki sen nerelerde sin bakalım makına almışsın

hayırlı nolsun malum yeni haberimiz oldu allak kaza bela vermesin

önümüz yaz

daha çok gazlarız inş gazlama gurubu her zaman hazır onlar kendilerini biliyo

DİMİ arkadaşlarr
    RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Canım Mete-han kardeşim
    Ben CBF 150 nin üzerinde hiç bu kadar asaletli bir duruş görmediydim o yüzden yazdım Katalog çekimlerinde mankenleri koymuşlar, motor heyula gibi görüküyordu. Oysa senin altında uslu bir ingiliz tayı gibiydi (Sağa dön dedin ya, ben risk almadan direkt olarak U döndüm abim )
    Fakat seninle ilgili bir gözlemimi paylaşayım; oldukça atak ve keskin tavırlı bir sürüşün var. Makineye hakimsin. Ben biraz daha çekingenim ya motor üzerinde, hoşuma gitti abiy Kazasız sürüşler. Ufaklığı bizim için öpersin, hem ne zaman O da gelecek gezilere yaa Eylem de bayılır bebelere. getirin geziye verin benimkinin kucağına, siz takılın gezi boyunca. Vallah o kadar.
    Shadowman abimiz de yeni ama çok sağlam girmiş Abiy, endişelerin gayet güzel, merakın ve soruların Ben bu işi yapacağım kararlılığında Merak etme diyeceğim, toplam 300 km. lik yollara bir yorgunluk yapmıyor. Olsa olsa tatlı rehavet, ertesi gün hafif bir akşamdan kalmışlık hissi o kadar Gel katıl muhakkak. Olmadı bizimle beraber dönersin, merak etme kimse bişiy demez
    Poturdak

ABZAH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mert;ne zaman değiştin motoru?

Motosikleti
    2004 Honda Twister
    metehan a altın kanatlı goldwing yakışır hem havalı hem büyük üstelik geri vitesi bile var öyle park edince geriye ittirmene gerek yok ama onun için çok çalışmak lazım çoooook.

bu haftasonu SAKARYA POYRAZLAR 1. MOTOSİKLET FESTİVALİ var halen o topikten katılım çok yok buraya yazayım da gelmek isteyenlei yönlendireyim dedim. kamp kurmak çadır gece ateş yakmak mangal göl yeşillik uzun yol..... öğle yemekleri de şirketten.....

Alıntı Shadow.Man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benden de bu kadar, herkese iyi geceler ve yorumlar için teşekkürler...
    "Shadow man" deneyim de herşey demek değil dikkatini sürekli yolda olmalı. sürekli dikiz aynanı kontrol etmeli arkadan gelen geçenleri izlemek lazım önünde de giden araçları yol durumunu (mıcır tozlu toprak yağlı ıslak) buna göre hareket kabiliyetini motoru nasıl kontrol edeceğini ve duruş mesafesini kestirebilmen lazım. Bir keresinde ışıklarda durdum arkadan araba duramayıp çarptı allahtan hızlı değildi motoru boşa almıştım 50cm ilerleyip durdum birşey olmadı. Toprak yoldu biraz ön tekeri eğmişim araba fırladı sağdan fren yaptım ön teker kitlenip kaydı yine yavaştım ayağımı yere koyup devrilmeyi önledim evet bunlar deneyim kazandırıyor kısacası etrafında oluşan herşeyi görebilmeli bunun yanında motorunu da iyi biliyor ve kontrol edebiliyor olman lazım. Grup sürüşü daha güvenli motorun gaz ve frenine hakimsen seni önlerde bir yere koyarız ani fren yapmazsan arkadan gelenler sana göre kendini kollar sen de sadece önüne ve grup liderine bakar yolunda gidersin. Nerede ne zaman ne olacağını kimse bilemez

(Bu yuvacık gezimizde otobanda giderken yolda bir kaplumbağa vardı ben arkadakilerin dikkatini çekmeye çalıştım açıktan yol aldım izlediğim kadarıyla çarpan düşen olmadı bununla ilgili son bilgisi olan varmıdır?)

Unutma ki ne zaman kendine güvenip rahatlarsan işte o zaman kaza yapmana yakındır. Genelde kazalar da varacağın yere çok yakınken olurmuş geldim nasıl olsa deyip aklından motoru şuraya koyarım falan filan derken pat önüne bir kedi araba uçan poşet ve pat yerdesin onun için dikkatli olarak her zaman full korumalı çevreni gözlemleyerek yolda ilerleyeceksin. Benim 24000km şehir içi dışı yol deneyimim 2 ufak devrilme bir takla var hala korkuyorum motordan ve daha çok çevremdekilerden.

Ama motor da vazgeçilmez bir sevda...

Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı buraki77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Shadow man" deneyim de herşey demek değil dikkatini sürekli yolda olmalı. sürekli dikiz aynanı kontrol etmeli arkadan gelen geçenleri izlemek lazım önünde de giden araçları yol durumunu (mıcır tozlu toprak yağlı ıslak) buna göre hareket kabiliyetini motoru nasıl kontrol edeceğini ve duruş mesafesini kestirebilmen lazım. Bir keresinde ışıklarda durdum arkadan araba duramayıp çarptı allahtan hızlı değildi motoru boşa almıştım 50cm ilerleyip durdum birşey olmadı. Toprak yoldu biraz ön tekeri eğmişim araba fırladı sağdan fren yaptım ön teker kitlenip kaydı yine yavaştım ayağımı yere koyup devrilmeyi önledim evet bunlar deneyim kazandırıyor kısacası etrafında oluşan herşeyi görebilmeli bunun yanında motorunu da iyi biliyor ve kontrol edebiliyor olman lazım. Grup sürüşü daha güvenli motorun gaz ve frenine hakimsen seni önlerde bir yere koyarız ani fren yapmazsan arkadan gelenler sana göre kendini kollar sen de sadece önüne ve grup liderine bakar yolunda gidersin. Nerede ne zaman ne olacağını kimse bilemez

(Bu yuvacık gezimizde otobanda giderken yolda bir kaplumbağa vardı ben arkadakilerin dikkatini çekmeye çalıştım açıktan yol aldım izlediğim kadarıyla çarpan düşen olmadı bununla ilgili son bilgisi olan varmıdır?)

Unutma ki ne zaman kendine güvenip rahatlarsan işte o zaman kaza yapmana yakındır. Genelde kazalar da varacağın yere çok yakınken olurmuş geldim nasıl olsa deyip aklından motoru şuraya koyarım falan filan derken pat önüne bir kedi araba uçan poşet ve pat yerdesin onun için dikkatli olarak her zaman full korumalı çevreni gözlemleyerek yolda ilerleyeceksin. Benim 24000km şehir içi dışı yol deneyimim 2 ufak devrilme bir takla var hala korkuyorum motordan ve daha çok çevremdekilerden.

Ama motor da vazgeçilmez bir sevda...
    Buraki77, yorumlar için teşekkürler, süpersin. Gurup gidip daha az tecrübeli arkadaşları kollama olayınız varsa çok daha güzel tabi. İnsan tek başına iken bir şey olursa yapacak hiç bişi yok çünkü. Ama gurupla beraber gidilirse ve az bilen arkadaşlar kollanıyorsa göz ucuyla, allah korusun birşey olsa yardımcı olacak insan var etrafta en azından. Ama gurup gidilmesine rağmen, karışık dönülüyormuş, oda güzel değil bence, gurup gidip gurup gelmek lazım sanki. Veya 30 kişilik kafile ama 10lu guruplar falan. Her gurubun başında ve sonunda en tecrübeli arkadaşlar olur, aralarda da benim gibiler serpiştirilir.

Nasıl ama hemen kendimi garanti altına alıyorum

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı buraki77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burak dostum sorma benim gözler uzağı pek görmez baktım ilerde yolda koyu renkli bişey var ula dedim bu ne olaki dedim poşet kağıt falan heralde tamda onun hizasından gidiyorum üstünden geçerim diye düşündüm bi an...sonra baktım hareket ediyo baya yakınına gelince baktım eleman sol ayağını atıyo yavaş yavaş son anda sola kırıp kurtardım...bide kabuğu sert çarpsan belkide takla attırıcak...ne işi varsa asfaltta heralde yolun karşısındaki akrabalararını ziyarete gidiyodu... neyse allah korudu...ama her zaman full dikkat gerektiğini bi kere daha bize hatırlatmış oldu bize...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    2004 Honda Twister
    Yuvacık gezimizin dönüşünde de grup vardı tek dönmek isteyen dönebilir kendi seçimidir. Hızlı arkadaşlar durup beklemiyor bizleri basıyorlar hemen onlar kendi aralarında bir grup, hızlı gitmekde farklı bir duygu. ama bizler yaklaşık 10 kişi idik yolda bizi geçenleri görünce onlar da gruba katıldı (90-110 km/h) birbirini kollamak ve grup sürüşü daha zevkli hem böyle olunca çevreni daha iyi gözlemleyebiliyorsun. motoru 1 noktadan 1 noktaya en hızlı ulaşım aracı olarak görmüyorum (istanbul trafiği hariç) etrafı gezmek gezerken senin görüdüğünü el kol işareti yaparak başkalarına da göstermek 1km ötedeki çam ağacı ya da mangal kokusunu daha varmadan burnunun ucunda hissetmek sadece motor üzerinde tadılacak bir duygu. Sadece grupları hızlara göre oluşturmak gerekli bunun içinde fazla motor gerekli örneğin "denizci muzaffer" hep tek kalıyor (yanına 1-2 motor daha olsa 70 80 le giden aklım kalmayacak) ne yazıkki motor küçük ve 2 kişiler gönül ister ki onlara bir güzellik yapalım hız ortalamamız yükselsin hızlı ve orta hız grubu olarak. Biz dönüş yolunda mola verdiğimizde pınar çıktı biz hazırlandık çıkıyoruz beat yeni gelebildi adam hiç mola vermeden dinlenemeden yola devam. Beat a "NOS" falan mı takdırsak acaba yoksa ip mi bağlasak bizimkilere hem böylece ikinizde uyur dinlenirsiniz arkada (Aman haa çok dikkat eşin uyumuş kalmış mola vermek lazımmış)

Herkese selam

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Duyarlılığınız için teşekkürler Buraki77
    Bu hafta bu sorunu çözeceğiz,Ondan sonra yallah hep beraber heryere Biz yinede çok eylendik, hiç sorun olmadı, aklınız kalmasın, eylem de ben de ıssız adada tek başına yaşayabilecek insanlardanızdır Ama grup sürüşü başka olacak elbette.
    Sevgiler herkese
    Poturdak

Motosikleti
    2006 fazer a
    herkese selamlar. biz de 3 arkadaş kandıra dan katıldık gruba.benim için bir ilkti ve güzeldi. inşallah bir daha ki geziye de katılabiliriz. bu arada kandıra nın eşsiz sahillerine yolu düşecekler arkadaşlara hatırlatırım ki burada sizi misafir edebilecek bi arkadaşınız var.

baggio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cgl 125 + cbf 500
    ABZAH abicim beni çağıırmadığın için sana tesüf ederim çok eğlendiğinizi görünce acaip kıskandım birdahikine banada mutlaka haber verin

26. sayfa BirinciBirinci ... 162425262728 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler